Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Jarasija
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8521 dni

*

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 16/01/2005 15:12

percutant napisał:  
Na grę POGONI też nie masz wcale dużego wpływu(jako jednostka) - więc nie będziesz zabierał głosu? Wiadomo, że każde wspólne przedsięwżięcie-również dyskusja-integruje środowisko. Po co w takim razie jakieś durne komentarze?

Nie przesadzaj, akurat tak się składa, że w sprawie gry POGONI to się prawie w ogóle nie wypowiadam - zobacz sobie :] sprawa kiłkarzyków mnie nie interesuje, a jedynie ruch kibicowski.

Sadu napisał:  
Za marzenia nie karają ;)

I to się nazywa dobry argument hihi

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Paulvanday
Kibic
Na forum od 7537 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 16/01/2005 16:39
panowie nowy stadion ok ale skad na to pieniadze??? przebudowa starego juz predzej ale te pare groszy ktore niby juz sa to niestety kropla w morzu potrzeb

Szczecin moim miastem,Pogon moim zyciem
77
Kibic
Na forum od 7515 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 18/01/2005 14:20
Na nowy stadion nie ma szans - chyba, że się cud zdarzy. Takie przedsięwzięcie wymaga zbyt dużych pieniędzy. Szczecin ich nie ma, z resztą jak każde inne miasto w Polsce. Sprawę stadionu narodowego pozostawię bez komentarza. Co innego przebudowa. To ma szansę powodzenia, bo potrzeba na to mniej pieniędzy.

Luigi
Kibic
Na forum od 7424 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 18/01/2005 14:37
Przebudowa jest tansza?!MOdernizacja jaka przewiduje MOSiR napewno tansza-prace typu malowanie plotu wymiana pisuaru w toalecie i 4 krzeselek na trybunach itp.Ale przebudowac stadion by z papricany zrobic stadion spelniajacy wszystkie kryteria europejskie byloby o wiele drozej niz budowa nowego stadionu

Nie rzucim ziemi skad nasz klub...
Maiden
Kibic
Na forum od 7498 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 18/01/2005 20:22
Jakby zrobili z naszego stadionu coś pięknego to nie mam nic naprzeciw...:)

Kocham Pogoń szczecińską!
Dla niej oddałbym wszystko!
Serce moje jedyne -
Oddam swojej drużynie!
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7787 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 27/05/2005 21:58
hop do gory po temat wazny

co ten Jurczyk z Czesnym nie wymysla - na razie zbieram mysli na szersza wypowiedz :]

Ostatnio edytowany przez: Cobra_S, 27 maja 2005, 22:31 [1 raz(y)]

Jeremiasz
Kibic
Na forum od 7418 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 27/05/2005 22:22
Jak już tak wszystko chcą przenosić to może Szczecin cały gdzies przenieść do zachodnich Niemiec żeby było nam lepiej i nie było problemów finansowych ??? ;P

1973
Kibic
Na forum od 7571 dni

*

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 27/05/2005 22:30
Przeczytalem teraz na glownej co obmyslaja panowie" inteligenci" czyli Jurczyk i Czesny ale, nie no poprostu nie moge zebrac mysli,nie wiem jak to nazwac; tragikomedia czy chuj wie co aaaa1 aaaa2

Zieny
Kibic
Na forum od 7692 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 27/05/2005 22:33
nowy stadion jest potrzebny ale tego nie mozna zlikwidowac to jest przeciez historia Szczecina, a do tego po wybudowaniu nowego ten mozna wykorzystac jako osrodek treningowy czy ten Jurczyk jest naprawde tak glupi?

Łobez zawsze z Pogonią
Szołn
Kibic
Na forum od 7646 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 27/05/2005 22:35
A mnie wcale ten pomysł nie szokuje... Oczywiste jest chyba to, że jeśli powstaje nowy obiekt w innym miejscu, to stary obiekt należy zburzyć... W innym razie zarośnie chwastami lub zmieni się w targowisko, jak Stadion Dziesięciolecia... No chyba że ktoś ma jakąś interesującą koncepcję wykorzystania "Twardowskiego Arena" po budowie nowego obiektu...

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Cynik
Kibic
Na forum od 7290 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 27/05/2005 22:37
Ciekawe.... Jakby zrobili stadion na lotnisku w Dąbiu, to gdzie bym z chłopakami pifko spijał??? <lol>

Ostatnio edytowany przez: Cynik, 27 maja 2005, 22:50 [1 raz(y)]

Kocham Pogoń i browar :)
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7787 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 27/05/2005 22:46

Szołn napisał:  
A mnie wcale ten pomysł nie szokuje... Oczywiste jest chyba to, że jeśli powstaje nowy obiekt w innym miejscu, to stary obiekt należy zburzyć... W innym razie zarośnie chwastami lub zmieni się w targowisko, jak Stadion Dziesięciolecia... No chyba że ktoś ma jakąś interesującą koncepcję wykorzystania "Twardowskiego Arena" po budowie nowego obiektu...

Szołn wszystko jasne, po raz kolejny piszesz madrze ::D
jedno mnie zastanawia, a mianowicie kiedyś dawno dawno temu mowilo się o stadionie w Dabiu, czy gdzie indziej (mniejsza z tym gdzie), koncpecja ta umarła nie było inwestora, a miasta na to nie było stac (wszystko jasne)
potem był i jest projekt - modernizujemy to co jest, budujemy 4 trybunę, podwyzszamy niską itd. itd. - są projekty (kosztowały kupe kasy), obecnie jeden jest niby w poprawce - są jakieś pieniadze na rozpoczecie prac (ponoc jakies 3 mln), w przyszlym roku kolejne - wszystko według planu i strategi
a tu nagle - pomysl bomba - nie modernizujemy stadionu - budujemy nowy - w Dabiu gdzie przynajmniej od 5 lat wszystkie firmy walcza o markety, aquaparki itd.
mam rozumiec, ze jesli ten projekt zacznie byc powazny (oby nie, stadion Pogoni tylko na Twardowskiego) to te wszystkie pieniadze na plany, projekty pojda w bloto

a teraz osobny wniosek - na tą chwilę nasuwa mi się tylko myśl, że robi się zamieszanie na kilka miesięcy (tyle będą trwać rozmowy z potencjalnym inwestroem) aby odłozyc sprawe modernizacji starego obiektu
pare miesiecy i mamy koniec roku - zime wiec co tu planowac trza czekac do wiosny (juz 2006) - projekt umiera i wracamy ponownie do modrnizacji stadionu Pogoni - wiec wszystko smierdzi uakrtowana zagrywka ze strony miasta

Santiago
Kibic
Na forum od 7399 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 27/05/2005 22:50
jeżeli ma powstac nowy stadion to po co wydwać kupę pieniędzy na utrzymywanie starego? Z każdym rokiem utrzymanie stadionu na Twardowskiego będzie kosztowac coraz wiecej, a wątpie by miasto było stać na utrzymanie dwóch stadionów. Narazie mają problem z jednym, a tak miasto w zamian za nowy obiekt odda super atrakcyjne tereny w centrum miasta. Tylko kto się na to skusi?!

kamyk
Kibic
Na forum od 8218 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 27/05/2005 23:09
chuj z tymi pomyslami zjeba mariana. jutro wymysli ze na bramie portowej mega karuzela bedzie stala

TymoN
Kibic
Na forum od 7339 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 27/05/2005 23:57
Ehhhh pierdolą już tyle czasu i nic nie widać... mi już się nie chcę wierzyć, że coś ruszy w ciągu najbliższych pięciu lat. Więc nawet się nie łudze... bo po co?:] Tym bardziej, że ostatnio na meczach Pogoni jest zajedwabista frekwencja... większy stadion niż 20 tysięcy jest niepotrzebny. Ja sie martwie żeby Jurczyk nie chciał tego rozjebać:D:D Bo do nowego obiektu jeszcze droooga daleka....

Luk Luk
Kibic
Na forum od 7771 dni

**

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 28/05/2005 00:10

kamyk napisał:  
chuj z tymi pomyslami zjeba mariana. jutro wymysli ze na bramie portowej mega karuzela bedzie stala

jesli wiesz to likwiduja grzybka i tam ma powstac jakies centrum rozrywki

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Niebuszewiak
Kibic
Na forum od 7521 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 28/05/2005 00:16
Czemu jeszcze nie wpadli na pomysl, ze na Arkoni zbudowac stadion Pogoni???
A tak na powaznie to zal juz d*** sciska, jak sie czyta o planach naszego Mariana. Znowu nic z tego pewnie nie bedzie, a jestem ciekaw skad wytrzasnal tego inwestora, moze ze swoich wojazy po swiecie??? Najpierw niech nasi pilkarze pokaza, ze chca cos osiagnac, jako POGON, co zwiekszy frekwencje na stadionie i zapotrzebowanie na jakies ruchy w kierunku rozwoju. Poza tym jak mamy planowac stadion dla naszej druzyny, skoro nawet nie wiemy, czy Ptak zostanie w Szczecinie.

Zawsze Pogoń Szczecin MKS.
christoph
Kibic
Na forum od 8331 dni

**

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 28/05/2005 00:39
hehehe to dobre...ale nadchodzi 1 czerwca, a nie kwietnia...pomysły Marian są coraz lepsze, już powoli nie wiem czy się śmiać czy płakać

Dziękuję :)
rico
Kibic
Na forum od 7303 dni

*

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 28/05/2005 00:43
Hm jeżeli oni naprawde tak kominuja to niech bedzie choc nie chce mi sie w to wierzyć że nagle znaleźli chętnego na taką akcje. Nowy stadion to dobry pomysł tylko że to wyglada raczej na jakąś hura optymistyczna akcje ktos powiedział że może kiedyś czmu nie a oni juz chcą burzyc Papricane!!! Nie potrafia sie dogadac z żadnym właścieicelem Pogoni od 5 lat a nagle ktoś zbuduje nowy stadion oj Marian Marian coś czuje żety naprawde pierdoła jesteś... obym sie mylił.

PS. Nadal czekam na stanowisko rajców co do listu kibiców na temat palnów miasta co do Pogoni.

Polskę trzeba nie wywalczyć, ale wypracować.
www.piotrkrzystek.pl - Piotr Krzystek i nowy stadion w Szczecinie
Szołn
Kibic
Na forum od 7646 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 28/05/2005 03:21

Cobra_S napisał:  
a teraz osobny wniosek - na tą chwilę nasuwa mi się tylko myśl, że robi się zamieszanie na kilka miesięcy (tyle będą trwać rozmowy z potencjalnym inwestroem) aby odłozyc sprawe modernizacji starego obiektu
pare miesiecy i mamy koniec roku - zime wiec co tu planowac trza czekac do wiosny (juz 2006) - projekt umiera i wracamy ponownie do modrnizacji stadionu Pogoni - wiec wszystko smierdzi uakrtowana zagrywka ze strony miasta

Całkiem możliwe kolego Cobra, ja tam nie znam się na polityce :) Zresztą w naszym mieście nie ma rzeczy niemożliwych (na pocieszenie podam link - jednak są dziwniejsze miasta od naszego).

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.08 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005