Odp: Byli Portowcy oraz wypożyczeni - raport z boisk - 04/08/2018 23:30
A jeszcze całkiem niedawno pisałem, że brakuje tylko, żeby Zwolak gole strzelał.
Ja nie wiem co w naszym klubie za zgnilizna panuje .... powoli palców brakuje do policzenia tych piłkarzy, którzy sobie radzą po nieradzeniu sobie u nas.
Odp: Byli Portowcy oraz wypożyczeni - raport z boisk - 13/08/2018 15:51
Dzisiaj 41. urodziny obchodzi Giuliano. Ktos pamieta tego zawodnika w ogole? Jeden z pierwszych Brazylijczykow w ekstraklapie (wczesniej gral w Legii). Kojarze go glownie z meczu z Wisla Krakow, kiedy to bodaj pierwszy raz w historii wyszlismy czworka brazylijskich obroncow. Oprocz niego jeszcze grali Julcimar, Rodrigo i Mauro. Z tej calej grupy taki Julcimar przydalby sie i teraz w tej druzynie. Mecz oczywiscie skonczyl sie pogromem 0:5 ale chyba w najgorszych snach nikt nie przewidywal w jakim kierunku to wszystko pojdzie.
Odp: Byli Portowcy oraz wypożyczeni - raport z boisk - 13/08/2018 16:30
Pod pewnym wzgledem to byly fajne czasy. Pamietam, ze na mlynie bylem srednio 1-1,5 godziny przed meczem i zawsze sporawo ludzi bylo. Sportowo ta druzyna, zwlaszcza kolejnej jesieni mogl sie obronic i ugrac cos fajnego, ale poszlo to w wiadomym kierunku. Poza tym na te wszystkie wyniki tez trzeba patrzec z przymrozeniem oka, wiadomo czemu, ze tak chocby wspomne pucharowy mecz wlasnie z Wisla Krakow i osobe sedziego p. Wernera. Tak nas przekrecil, ze z tego co pamietam, to PZPN wyslal nas do Intertoto jako zadoscuczynienie.
Odp: Byli Portowcy oraz wypożyczeni - raport z boisk - 13/08/2018 19:04
Tak, ale w kolejnym sezonie to wygladalo lepiej na poczatku. Na lewej stronie szalal Matlak z Grzelakiem (najlepsza lewa flanka wowczas w ekstraklasie?), w bramce Fabik swietnie wygladal, Edi, Tavares i Elokan tez elegancko chodzili, do tego Kazmierczak i Jucli na obronie. Mozna bylo z tego cos ulepic. Pamietacie mecz z Korona wygrany 4:2? Rewelacyjnie sie to ogladalo.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.