Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 08/01/2007 16:52
akurat bylem na stadionie jak testowali i puscili bodaj ze Nigdy w zyciu ale widze ze napisik Dysten dorobili od tego czasu. swoja droga potencjal telebimu jest duzy ale co z tego jak nawet w polowie tego wykorzystac nie bedzie mozna... proponuje turniej w PESa na stadionie
no niesamowity kontrast troche to małe ale przy tym starym trupie wszystko bedzie sie prezentowało cudnie...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 08/01/2007 18:45
Nie będę narzekał, bo oczywiscie, że lepszy byłby trzy razy większy ekran lcd, oczwywiście w standarcie lcd, ale cieszmy się, że mamy nowoczesny zegar...
Właśnie... zegar przyzwyczaiłem się do cyfrowego wskazywania godziny ;]
A co do powtórek to nie wiem czy FIFa nie zabrania takich praktyk.
Ostatnio edytowany przez: Plum, 8 stycznia 2007, 19:01 [1 raz(y)]
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Dobrze, z tym, ze mój post dotyczył tekstu napisanegoo przez mks78 ;]
A swoją drogą oprócz reklam przed meczem można by puszczać jakies fragmenty z ważnych dla Pogoni spotkań czy wydarzeń lub np. bramki z poprzedniej kolejki... tego na pewno fifa nie zabrania...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Nie można puszczać powtórek z akcji, pomysl co by siędziało na stadionie gdyby w 90 minucie sędzia nie odgwizdał karnego a na telebimie by było widać co innego...
No wyglada to calkiem spoko. Ciekawe czy klub dojdzie do poroumienia z canalem w sprawie powtorek. Troche lipnie gdbyby tego nie bylo. No ale wiadomo o co chodzi $$$.
Smiesznie by bylo gyby puscic na tym telebimie akcjie z 93, z Chorzowa, naszego viceprezesa
hehe najlepsze, ze w akcji nie wielki mial udzial a w czambul dostal za wszystkich
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.