Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
muniek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8087 dni

*

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 17/05/2004 23:42
> chociaz mam 21 lat czuje ze nie dozyje meczu zespolu Pogońi na nowym stadionie.

To sie nazywa OPTYMIZM :D

Ps. Na nowym pewnie nie ale na stary ale wyremontowany moze z wnukiem pojdziesz...

Kto nie pije ten donosi....
brodaONE
Kibic
Na forum od 8281 dni

**

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 17/05/2004 23:44
a ja moze sie powtorze ale kocham papricane, kocham pilkarskie dni kiedy to spotkam sie z kumplami pijemy piwko i spiewajac wspoolnie idziemy na twardowskiego, takiego miejsca jak stadion przy "twardego" nigdy nie bedzie....... nowy stadion moze zaistniec bo potrtzebny jest obiekt pilkarski z prawdziwego zdarzenia, ale papricana powinna zostac zmodernizowana i powinna pozostac na zawsze w szczecinie ....

aha jeszcze jedno do Pana Prezydenta Miasta Szczecina: wsadz sobie w dupe ten poznanski stadion kurwa... to juz jest koniec Panie Jurczyk :)

przepraszam za brak odpowiedniej stylistyki ale emocje robia swoje,
a tak na na marginesie pzdr for all

[Ostatnio edytowane przez brodaONE: 2004-05-17 23:51]

ARO
Kibic
Na forum od 7721 dni

*

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 18/05/2004 11:15

> aha jeszcze jedno do Pana Prezydenta
> Miasta Szczecina: wsadz sobie w dupe ten poznanski stadion kurwa... to juz jest
> koniec Panie Jurczyk :)

100% RIGHT

VT
Kibic
Na forum od 7653 dni

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 28/05/2004 19:51
Jestem stanowczo za budową nowego stadionu. Uważam ,że lepiej jest poczekać te nawet kilka lat np.5 i mieć porządny obiekt a nie ciągle remontować i łatać ten na Twardowskiego ( a tu krzesełka , tablica ,świetna, szatnie, podgrzewana murawa). Pół Polski podnieca się Lechem ,że postawił sobie trybunę i co z tego?? - reszta jest okropna a i niech ten nowy stadion nie bedzie tak jak Wisły na ledwo ponad 20 tys :D , niech to będzie na conajmniej ponad 35 tys !!!

:
maluch
Kibic
Na forum od 7497 dni

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 01/12/2004 19:34
ja również tak uważam...zanim oni wybudują nowy stadion minie tyle czasu kwasny a z resztą tyle przeżyliśmy na tym stadionie a teraz chcą budować nowy?lepiej juz ten zmodernizować kwasny takie jest moje zdanie...nawet połozenie stadionu na Twradowskiego jest niezłe....a jak wybudują gdzies na krańcach Szczecina to połowa kibiców nie bedzie miała szans dojechać...wiec niech bedzie jak jest :) i wszysycy bedziemy zadowoleni ;P

>>>Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ---->>>

Jednak wszystko co złe ma swoje dobre strony :)
Ka(L)ina
Kibic
Na forum od 7579 dni

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 01/12/2004 20:32
a ja wam powiem, że niebędzie ani modernizacji, ani nowego stadionu !!! NIESTETY:[

Walczyć Pogoń Walczyc...
Daiman
Kibic
Na forum od 7502 dni

*

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 01/12/2004 20:36
Może i lepszym pomysłem jest wybudowanie nowego stadionu bo to tańsze przedsiewzięcie i wogóle, ale PAPRICANA to jest PAPRICANA no i jest nie zastąpiona:P:P:P Cała Historia klubu wiąże się z nią. Jednym z największych i najpiękniejszych (to tak poważnie pisząc :D:D:D:D) stadionów w POlsce. Dzięki czemu tak zwana przez innych kibiców :/"Ptakovia":/ jest uznawana za POgoń Szczecin. Głównie dzięki KIbicom i stadionowi. Takie jest moje skromne zdanko na ten temat :)

No Pain, No Glory
Ka(L)ina
Kibic
Na forum od 7579 dni

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 01/12/2004 20:37

zak napisał:  
Może i lepszym pomysłem jest wybudowanie nowego stadionu bo to tańsze przedsiewzięcie i wogóle, ale PAPRICANA to jest PAPRICANA no i jest nie zastąpiona:P:P:P Cała Historia klubu wiąże się z nią. Jednym z największych i najpiękniejszych (to tak poważnie pisząc :D:D:D:D) stadionów w POlsce. Dzięki czemu tak zwana przez innych kibiców :>"Ptakovia":> jest uznawana za POgoń Szczecin. Głównie dzięki KIbicom i stadionowi. Takie jest moje skromne zdanko na ten temat :)

dokładnie

Walczyć Pogoń Walczyc...
RUDY 20
Kibic
Na forum od 7573 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 14/01/2005 17:32
o i w tym teamcie poruszcie cos a nie co chwile anonim zaklada nowy temat

na zawsze w moim sercu POGOŃ gool SZCZECIN
KOSA
Kibic
Na forum od 7434 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 14/01/2005 18:45
Wydając nawet 200mln na remont niewiele pomoże,Papricana nigdy nie będzie nowoczesnym stadionem przykładem tu może być stadion Sląski utopiona kupa szmalu a efekt żaden. A jesli chodzi o tradycje to co mają powiedzieć fani Schalke, Ajaksu czy np. Angole(nowe Wembley)........No ale chyba nie narzekają?

Trzcianka moim miastem Pogoń moim życiem.Jeden klub jedna miłość jedna wiara tylko POGOŃ tylko dla Niej chwała. FAN ClUB WIELKOPOLSKA
BzM
Kibic
Na forum od 7602 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 14/01/2005 21:32
A ja nie rozumiem jednej rzeczy, a mianowicie dlaczego nazywacie nasz stadion Papricaną? Nie lansujmy się na paprykarzy... cracovia-jude, Arka-Śledzie, a teraz my będziemy sami na siebie paprykarze mówili? Według mnie jest to bezsensowne zachowanie, które jest wynikiem nowej (głupiej) mody.
PS Wyrażam tylko moje skromne zdanie.

Niezauważalny
Kibic
Na forum od 7438 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 14/01/2005 21:42
Napewno było by lepiej zbudowac nowy stadion ale nie ma tyle pieniedzy żeby na raz zainwestowac w nowy obiekt wiec moim zdaniem lepiej zeby rozbudowali twardowskiego bo przy budowie nowego stadionu prace stana i nie bedzie nic

proX
Kibic
Na forum od 7445 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 15/01/2005 15:32
Ja jestem z tymi ktorzy sa za twardowskiego na tym stadionie Pogoń gra od...i jest to juz jedna z ostatnich rzczy zwiazane ze szczecinem ja przeniosa ten stadion to juz atmosfera bedzie inna jerzdze od dziecka na Pogoń i z roko na rok jest tak samo czyli zaje... wiec licze ze wiecej osob ma takie zdanie jak ja
pozdro.

AMS
Kibic
Na forum od 7421 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 15/01/2005 17:17

proX napisał:  
Ja jestem z tymi ktorzy sa za twardowskiego na tym stadionie Pogoń gra od...i jest to juz jedna z ostatnich rzczy zwiazane ze szczecinem ja przeniosa ten stadion to juz atmosfera bedzie inna jerzdze od dziecka na Pogoń i z roko na rok jest tak samo czyli zaje... wiec licze ze wiecej osob ma takie zdanie jak ja
pozdro.

po tym nasunela mi sie pewna sugestia bylem razy kilka na starym stadionie schalke04 atmosfera byla zajeb...Potem powstalo arena af schalke i powie szczerze ze to niebylo to samo.Ok nowy nowoczesny ale ludzie czuli sie bardzo anonimowo ogolnie lipa znam paru kibicow schalke i wiem co mowie ale to tylko moje zdanie.Pozdrowionka

A ja i tak wierzyc nie przestane...
ktos
*zablokowany
Na forum od 7426 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 15/01/2005 17:57
Po co zaczynasz nowy temat? Chyba 50 razy ludzie juz o tym pisali.

kto bije lecha ten idzie do nieba bo lech to kurwa i bic go trzeba Boks
Jarasija
Kibic
Na forum od 8520 dni

*

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 16/01/2005 01:31
Nie było jakiegoś starszego tematu do "wyciągnięcia" ?

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Sadu
Kibic
Na forum od 8140 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 16/01/2005 01:59

YaReK napisał:  
Nie było jakiegoś starszego tematu do "wyciągnięcia" ?

To chyba lepsze, niż zakładanie takich samych? Zreszta ciezko ten temat wyczerpać
;)

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Jarasija
Kibic
Na forum od 8520 dni

*

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 16/01/2005 09:09

Sadu napisał:  

To chyba lepsze, niż zakładanie takich samych? Zreszta ciezko ten temat wyczerpać
;)

A po chuj w ogóle o tym gadać hihi tak jakby od nas to zalezalo :]

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
mks goral
Kibic
Na forum od 7503 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 16/01/2005 11:39
Na grę POGONI też nie masz wcale dużego wpływu(jako jednostka) - więc nie będziesz zabierał głosu? Wiadomo, że każde wspólne przedsięwżięcie-również dyskusja-integruje środowisko. Po co w takim razie jakieś durne komentarze?

Sadu
Kibic
Na forum od 8140 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 16/01/2005 13:47

YaReK napisał:  
A po chuj w ogóle o tym gadać hihi

Za marzenia nie karają ;)

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.09 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005