Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 17/05/2004 23:44
a ja moze sie powtorze ale kocham papricane, kocham pilkarskie dni kiedy to spotkam sie z kumplami pijemy piwko i spiewajac wspoolnie idziemy na twardowskiego, takiego miejsca jak stadion przy "twardego" nigdy nie bedzie....... nowy stadion moze zaistniec bo potrtzebny jest obiekt pilkarski z prawdziwego zdarzenia, ale papricana powinna zostac zmodernizowana i powinna pozostac na zawsze w szczecinie ....
aha jeszcze jedno do Pana Prezydenta Miasta Szczecina: wsadz sobie w dupe ten poznanski stadion kurwa... to juz jest koniec Panie Jurczyk
przepraszam za brak odpowiedniej stylistyki ale emocje robia swoje,
a tak na na marginesie pzdr for all
[Ostatnio edytowane przez brodaONE: 2004-05-17 23:51]
Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 28/05/2004 19:51
Jestem stanowczo za budową nowego stadionu. Uważam ,że lepiej jest poczekać te nawet kilka lat np.5 i mieć porządny obiekt a nie ciągle remontować i łatać ten na Twardowskiego ( a tu krzesełka , tablica ,świetna, szatnie, podgrzewana murawa). Pół Polski podnieca się Lechem ,że postawił sobie trybunę i co z tego?? - reszta jest okropna a i niech ten nowy stadion nie bedzie tak jak Wisły na ledwo ponad 20 tys , niech to będzie na conajmniej ponad 35 tys !!!
Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 01/12/2004 19:34
ja również tak uważam...zanim oni wybudują nowy stadion minie tyle czasu a z resztą tyle przeżyliśmy na tym stadionie a teraz chcą budować nowy?lepiej juz ten zmodernizować takie jest moje zdanie...nawet połozenie stadionu na Twradowskiego jest niezłe....a jak wybudują gdzies na krańcach Szczecina to połowa kibiców nie bedzie miała szans dojechać...wiec niech bedzie jak jest i wszysycy bedziemy zadowoleni
>>>Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ---->>>
Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 01/12/2004 20:36
Może i lepszym pomysłem jest wybudowanie nowego stadionu bo to tańsze przedsiewzięcie i wogóle, ale PAPRICANA to jest PAPRICANA no i jest nie zastąpiona Cała Historia klubu wiąże się z nią. Jednym z największych i najpiękniejszych (to tak poważnie pisząc ) stadionów w POlsce. Dzięki czemu tak zwana przez innych kibiców :/"Ptakovia":/ jest uznawana za POgoń Szczecin. Głównie dzięki KIbicom i stadionowi. Takie jest moje skromne zdanko na ten temat
Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 14/01/2005 18:45
Wydając nawet 200mln na remont niewiele pomoże,Papricana nigdy nie będzie nowoczesnym stadionem przykładem tu może być stadion Sląski utopiona kupa szmalu a efekt żaden. A jesli chodzi o tradycje to co mają powiedzieć fani Schalke, Ajaksu czy np. Angole(nowe Wembley)........No ale chyba nie narzekają?
Trzcianka moim miastem Pogoń moim życiem.Jeden klub jedna miłość jedna wiara tylko POGOŃ tylko dla Niej chwała. FAN ClUB WIELKOPOLSKA
Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 14/01/2005 21:32
A ja nie rozumiem jednej rzeczy, a mianowicie dlaczego nazywacie nasz stadion Papricaną? Nie lansujmy się na paprykarzy... cracovia-jude, Arka-Śledzie, a teraz my będziemy sami na siebie paprykarze mówili? Według mnie jest to bezsensowne zachowanie, które jest wynikiem nowej (głupiej) mody.
PS Wyrażam tylko moje skromne zdanie.
Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 14/01/2005 21:42
Napewno było by lepiej zbudowac nowy stadion ale nie ma tyle pieniedzy żeby na raz zainwestowac w nowy obiekt wiec moim zdaniem lepiej zeby rozbudowali twardowskiego bo przy budowie nowego stadionu prace stana i nie bedzie nic
Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 15/01/2005 15:32
Ja jestem z tymi ktorzy sa za twardowskiego na tym stadionie Pogoń gra od...i jest to juz jedna z ostatnich rzczy zwiazane ze szczecinem ja przeniosa ten stadion to juz atmosfera bedzie inna jerzdze od dziecka na Pogoń i z roko na rok jest tak samo czyli zaje... wiec licze ze wiecej osob ma takie zdanie jak ja
pozdro.
po tym nasunela mi sie pewna sugestia bylem razy kilka na starym stadionie schalke04 atmosfera byla zajeb...Potem powstalo arena af schalke i powie szczerze ze to niebylo to samo.Ok nowy nowoczesny ale ludzie czuli sie bardzo anonimowo ogolnie lipa znam paru kibicow schalke i wiem co mowie ale to tylko moje zdanie.Pozdrowionka
Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 16/01/2005 11:39
Na grę POGONI też nie masz wcale dużego wpływu(jako jednostka) - więc nie będziesz zabierał głosu? Wiadomo, że każde wspólne przedsięwżięcie-również dyskusja-integruje środowisko. Po co w takim razie jakieś durne komentarze?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.