A Lebedynski gdzies gra? Ktos cos slyszal o nim w ostatnim czasie?
Z tydzień temu widziałem go w Szczecinie. Po odejściu z TSP zero newsów o jakimkolwiek zainteresowaniu bądź testach. Tak, więc w dalszym ciągu bez klubu, a jeszcze nie tak dawno strzelał bramki w Eredivisie.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Wie ktoś może co porabia Moskalewicz, ostatnio go spotkałem na mieście.
hmmmmmmmm próbujesz punkty zdobyć czy obok tego ? ZABŁYSNOŁEŚSS
] Jak lecisz to spytaj się o Makowskiego chyba że Twoja "pamięć"niesięga tak daleko
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Z tego co pamiętam jest właścicielem jadłodajni Korner, wespół ze Stolarczykiem. Do tego mieszka(ł?) na Bezrzeczu - więc nie widzę specjalnej rewelacji w newsie, że ktoś spotkał go na mieście.
Z tego co pamiętam jest właścicielem jadłodajni Korner, wespół ze Stolarczykiem. Do tego mieszka(ł?) na Bezrzeczu - więc nie widzę specjalnej rewelacji w newsie, że ktoś spotkał go na mieście.
Mieszka. Ogólnie spora ilość naszych kopaczy przewinęła się przez tamte rejony. Może klub ma jakąś umowę na zakwaterowanie ich tam.
hmmmmmmmm próbujesz punkty zdobyć czy obok tego ? ZABŁYSNOŁEŚSS
] Jak lecisz to spytaj się o Makowskiego chyba że Twoja "pamięć"niesięga tak daleko
Nie rozumiem o co Ci chodzi, po prostu minąłem go na mieście, a skoro taki temat to z ciekawości zapytałem.
edit. pozwolę sobie odświeżyć
Ekstraklasa - Cracovia - Pilarz, Górnik Z - Gwaze, Grónik Ł - Bonin, Kaźmierczak, Śląsk - Celeban - całe mecze
I liga - Arka - Ława, Tychy - Masternak, Sandecja - Traore, Dolcan - Tadrowski, Chałas (od 79), Łuszkiewicz, Flota - Grzelak (do 73 - od 73 Kort), Chojniczanka - Radler, Pietruszka, Olimpia - Łabędzki, Woźniak (gol), Wisła - Magdoń
II liga - Legionovia - Waśków, Puszcza - Napierała, Kotwica - Rydzak, Ropiejko, Błękitni - Gutowski, Fijałkowski (od 70), Limanovia - Mysiak, Wilk, Kluczbork - Rudnicki (ciągle czyste konto, po 4 kolejkach Kluczbork liderem), Nadwiślanin - Koman,
Zagranica -
Akahoshi - ława ze Spartakiem
Pernis - wpuścił dwie bramki (porażka Slovana 2:1 z Myjavą)
Djousse - gol dla JS Saoura (Algieria, jego zespół zremisował 1:1)
Sotirović (od 72 minuty na boisku, Novi Pazar (jego zespół), Ekstraklasa Serbii wygrał 2:0)
Ostatnio edytowany przez: Maxvell, 25 sierpnia 2014, 02:12 [2 raz(y)]
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
W barwach Dolcanu zagrał Łuszkiewicz, Tadrowski i Neumann (Od 75 minuty)+ Nuemann strzelił bramkę na 1-1 w 92 minucie meczu. Chałas poza kadrą
W barwach Floty zagrał Grzelak (Od 67 minuty) i Kort (Od 81 minuty) Zieliński poza kadrą.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.