Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ch.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8221 dni

**

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 04/01/2007 20:51
Link do fotek z montażu konstrukcji telebimu

Plum
Kibic
Na forum od 7616 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 04/01/2007 20:55
Jak już piszemy petycję to poprośmy jeszcze Mosir o podłącznie krzesełek do istalacji podgrzewania murawy... Nie dość, że będziemy mieli pikne granatowo bordowe krzesełka to jeszcze zimą byłyby podgrzewane i grzały nas w... stopy bo na młynie częściej się stoi niż siedzi na tych krzesełkach ;D
Jakby jednak Drzymała przeniósł się do Szczecina na krzesła a raczej fotele nie moglibyśmy narzekać...

A tak bardziej poważnie to w tamtym roku po publikacjach prasowych część krzesełek została przeleciana myjką ciśnieniową, ale chyba sadząc po wyróżniającym się kolorze nie wszytkie foteliki się na to załapały.

Aha, jeśli ktoś pisze, że nie warto stawiac takiego telebimu bo na mecze przychodzić będzie tylko około 1000 osób (co jest scenriuszem dość prawdopodobnym) to po dla tego tysiąca oczyszczać krzesełka czy schody? ;]

Ostatnio edytowany przez: Plum, 4 stycznia 2007, 21:03 [2 raz(y)]

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
eF^
Kibic
Na forum od 7797 dni

*

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 04/01/2007 21:09

Plum napisał:  
Aha, jeśli ktoś pisze, że nie warto stawiac takiego telebimu bo na mecze przychodzić będzie tylko około 1000 osób (co jest scenriuszem dość prawdopodobnym) to po dla tego tysiąca oczyszczać krzesełka czy schody? ;]

Idąc takim tokiem myślenia to najlepiej rzucić wszystko w cholerę i dać umrzeć wszystkiemu śmiecia naturalna .. :/

Co do samego telebimu to wygląda naprawdę profesjonalnie zobaczymy jak to będzie sie prezentować w rzeczywistości (kiedy będzie już działac)

edit. Plum wiem, że myślisz inaczej - pozdro dla Ciebie i podobnie myślących

Ostatnio edytowany przez: eF^, 4 stycznia 2007, 21:54 [2 raz(y)]

Plum
Kibic
Na forum od 7616 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 04/01/2007 21:26

eF^ napisał:  

Plum napisał:  

Idąc takim tokiem myślenia to najlepiej rzucić wszystko w cholerę i dać umrzeć wszystkiemu śmiecia naturalna .. :/

Co do samego telebimu to wygląda naprawdę profesjonalnie zobaczymy jak to będzie sie prezentować w rzeczywistości (kiedy będzie już działac)

No właśnie też tak myślę i poszedłem dalej tym tropem, który mowi o braku potrzeby montowania telebimu... Ja się z nim nie zgadzam...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
el_presidente
Kibic
Na forum od 7567 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 04/01/2007 22:58
Nie bede udawal ze sie na tym znam, ale ten telebim byl juz pewnie w planach od dlugiego czasu. Takie wydatki planuje sie wczesniej, poza tym pewnie jakis przetarg byl. Wiec nie panikowalbym ze oznacza on koniec marzen o nowym stadionie. A zawsze bedzie go mozna przeniesc na jakies inne sz-nskie boisko, moze dla Pogoni Nowej np.? przeciez poprzednia tablica ma wyladowac na boisku bocznym. Ja sie ciesze ze w ogole zostal w koncu zakupiony.

a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
SISMIC
Kibic
Na forum od 7456 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 04/01/2007 23:04
Nie wiem w czym jest problem, aby w przyszłości wykopać telebim i przenieść go w inne miejsce?
Zresztą telebim musiał zostać postawiony, bo są takie wymogi PZPN. Bez niego nie dostalibyśmy licencji (nie wiem na który rok).

Ja czekam aż wymogiem będzie nowy stadion ;) Wtedy może się go doczekamy...

Szczecińska albo żadna!
Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 6802 dni

**

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 05/01/2007 22:26

Randall McMurphy napisał:  

Szymon75 napisał:  

Lord napisał:  

Paulinus napisał:  
A jak dla mnie ten telebim to po prostu strata kasy i swiadczy tylko o tym ze w najblizszym czasie stadion nie moze liczyc nawet na pozadny remont... lepiej by zrobili jakby krzesełka z mchu moze w koncu wyczyscili a nie dwa sektory polecieli i im za cięzko bylo....telebim nie jest rzecza niezbedna...zreszta po co to wszystko jak i tak 1000 osób wiosna bedzie...:)

hym... nie jestem pewny, ale zdaje mi sie ze telebim jest wymogiem PZPNu do uzyskania licencji. jezeli tak nie jest to prosze, zebyscie mnie wyprowadzili z bledu... xD a jezeli chodzi o krzeselka, to tez bylbym za tym zeby je wreszcie wyczyscic... PZDR

dopisuje się do pomysłu , może wyślemy petycje ;P

a co,niema gdzie dupy posadzic?;P

i tak nie siedze ;P oj cos za fajnie , ale glownie chodzi mi o to ,że polepszyłaby się estetyka ;) wygladalo by tak jak pozamontowaniu nowych krzeselek ;)

Cytat:  
Jak już piszemy petycję to poprośmy jeszcze Mosir o podłącznie krzesełek do istalacji podgrzewania murawy... Nie dość, że będziemy mieli pikne granatowo bordowe krzesełka to jeszcze zimą byłyby podgrzewane i grzały nas w... stopy bo na młynie częściej się stoi niż siedzi na tych krzesełkach ;D
Jakby jednak Drzymała przeniósł się do Szczecina na krzesła a raczej fotele nie moglibyśmy narzekać...

A tak bardziej poważnie to w tamtym roku po publikacjach prasowych część krzesełek została przeleciana myjką ciśnieniową, ale chyba sadząc po wyróżniającym się kolorze nie wszytkie foteliki się na to załapały.

Dobrze napisałeś ;) a niezapomniałeś czasne o jakimś masarzu w tych krzesełkach ;P heh
P.S lepszy ten telebim niż nic ;)

Ostatnio edytowany przez: Persona non grata, 5 stycznia 2007, 22:35 [1 raz(y)]

.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7513 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 06/01/2007 10:01
Tak tak i dżakuzi (;)) na koronie :D:D:D

PS. Dziś porobie pare fotek tego nowego cudeńka to wrzucę :]

Ostatnio edytowany przez: .Krzysiek, 6 stycznia 2007, 10:37 [1 raz(y)]

Rosa
Kibic
Na forum od 7434 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 06/01/2007 22:29
na żywo to wygląda żenujaco no ale czego można by sie było spodziewać

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
Lrd
Moderator**
Na forum od 7387 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 06/01/2007 23:08

Rosa napisał:  
na żywo to wygląda żenujaco no ale czego można by sie było spodziewać

a mozesz powiedziec czemu??? bo jeszcze nie mialem okazji przejsc sie na stadion, zeby zobaczyc, jak telebim jest juz zamontowany...

Against modern wszystko!
SISMIC
Kibic
Na forum od 7456 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 06/01/2007 23:18
Jak na mój gust - prezentuje się bardzo dobrze.. Duży jest, dużo większy niż na zdjęciach...

Szczecińska albo żadna!
.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7513 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 07/01/2007 00:27
Telebim "na tle" łuku (widok z 5 sektora):
Obrazek jpg wstawiony na forum

SISMIC ma rację: na zdjęciach jest dużo mniejszy :]

Paulinus
Kibic
Na forum od 8288 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 07/01/2007 00:34

Plum napisał:  

Po prostu uważam że nasz stadion ma pilniejsze potrzeby niż telebim....który jak tu niektórzy błędnie piszą nie jest uwarynkowany żadnym wymogiem licencyjnym....W wymogach licencyjnych jest tylko mowa o tablicy pokazującej aktualny wynik i aktualny czas (w sensie ile mecz trwa). Na ten przykład w Zagłębiu wogóle nie mają zadnego czasomierza i zyja
Już lepiej niech 2 odnowią albo zrobią coś z resztą boisk zeby dzieciaki miały gdzie trenowac...

"CSWD" i to się nie zmieni....
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7298 dni

*

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 07/01/2007 09:40

Paulinus napisał:  

Plum napisał:  

Po prostu uważam że nasz stadion ma pilniejsze potrzeby niż telebim....który jak tu niektórzy błędnie piszą nie jest uwarynkowany żadnym wymogiem licencyjnym....W wymogach licencyjnych jest tylko mowa o tablicy pokazującej aktualny wynik i aktualny czas (w sensie ile mecz trwa). Na ten przykład w Zagłębiu wogóle nie mają zadnego czasomierza i zyja
Już lepiej niech 2 odnowią albo zrobią coś z resztą boisk zeby dzieciaki miały gdzie trenowac...

a to co?

i dla przypomnienia

Sosnowiec tez ma wiec o ktore Zaglebie ci chodzilo?

Wedlug mnie telebim jak najbardziej potrzebny,skoro juz nic niemam to chociaz tym bedziemy mogli sie pochwalic...swoja droga najladniejszy telebim w 2 lidze..stadion pewnie tez:]

Ostatnio edytowany przez: Randall McMurphy, 7 stycznia 2007, 09:45 [1 raz(y)]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Steryd
Kibic
Na forum od 8570 dni

**

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 07/01/2007 12:08
Na naszych dwoch ostatnich wyjazdach do Lubina telebim byl wylaczony. Zdjecie nieauktualne, dobre kilka sezonow wstecz.

1948
db1948
Kibic
Na forum od 7301 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 07/01/2007 12:23

Steryd napisał:  
Na naszych dwoch ostatnich wyjazdach do Lubina telebim byl wylaczony. Zdjecie nieauktualne, dobre kilka sezonow wstecz.

Jeszcze za gondora...Sierpień 2002 - więc troche latek już minęło.

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7298 dni

*

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 07/01/2007 12:31

oczko82 napisał:  

Steryd napisał:  

Jeszcze za gondora...Sierpień 2002 - więc troche latek już minęło.

Troche minelo, dlatego dalem dla przypomnienia,ale telebim maja;) U nas pewnie tez za dlugo nie pochodzi...

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
AM
Kibic
Na forum od 7419 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 07/01/2007 14:37
taka mala ciekawostka
http://i13.tinypic.com/43q0vgi.jpg
nowy Telebim :P Jak ktos chce wiecej fotek to niech podbije bo dzisiaj bylem na stadionie i mam troszke :)

[Cobra_S: zmniejsz prosze to fotke na 800x600 bo forum sie rozjezdza]

http://nurek-poszukiwania.home.pl/home/
anathema
Kibic
Na forum od 6936 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 08/01/2007 01:11

M@ty$ napisał:  
taka mala ciekawostka
http://i13.tinypic.com/43q0vgi.jpg
nowy Telebim :P Jak ktos chce wiecej fotek to niech podbije bo dzisiaj bylem na stadionie i mam troszke :)

[Cobra_S: zmniejsz prosze to fotke na 800x600 bo forum sie rozjezdza]

dobre:D

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 6802 dni

**

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 08/01/2007 11:44
Wiecie moze o ktorej ma byc prezentacja tego telebimu bo napisali ,ze dzis ale nie napisali o ktorej ...

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.22 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005