Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
tarpan
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7723 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 09/12/2006 12:44
No to jak już tak na wspomnienia naszło no to dla uściślenia wiedzy ;) zdiecia pochodzą z książki śp Floriana Krygiera i przedstawiają frekwencje ok 35000 27.03.1960 Pogoń-Ruch (2-2)
1.06.1983 Pogoń-Widzew (0-1)

Choć może bardziej pasuje to do tematu troszke histori...;)

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 6802 dni

**

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 10/12/2006 12:56
Ahhh , aż miło popatrzyć ;)

eF^
Kibic
Na forum od 7797 dni

*

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 10/12/2006 16:06
Przeszło 20 lat a stadion prawie się nie zmienił .. eh

Pogon_To_My!!
Kibic
Na forum od 6742 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 10/12/2006 21:42
No telebim będzie :D:D:D:D

II Liga II Liga MKS!!!
Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 6802 dni

**

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 11/12/2006 00:30
Byłem dziś na stadionie bo musiałem foty cyknąć i zastanawiałem sie gdzie umieszczą ten telebim , hmmm tam gdzie jest stary zegar ?
Gdzie było by najlepsze miejsce aby ze wszystkich sektorów było dobrze go widac ?;)

crls
Kibic
Na forum od 7537 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 11/12/2006 00:41

Szymon75 napisał:  
Byłem dziś na stadionie bo musiałem foty cyknąć i zastanawiałem sie gdzie umieszczą ten telebim , hmmm tam gdzie jest stary zegar ?
Gdzie było by najlepsze miejsce aby ze wszystkich sektorów było dobrze go widac ?;)

pewnie za bramka na przeciwko luku, ale to raczej nie mozliwe

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Plum
Kibic
Na forum od 7616 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 11/12/2006 08:45
Gdzie będzie telebim? Tam gdzie stał znicz za dwunastką...
http://pogononline.pl/index.php/news/8721

Według mnie optymalnym miejscem było by miejsce za bramką od strony Twardowskiego. Na jakimś podwyższeniu było by ok. Cały łuk bez obracania mógł na niego zerkać, ale niech będzie tam gdzie jest.

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7567 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 11/12/2006 09:55

Plum napisał:  

Według mnie optymalnym miejscem było by miejsce za bramką od strony Twardowskiego. Na jakimś podwyższeniu było by ok. Cały łuk bez obracania mógł na niego zerkać, ale niech będzie tam gdzie jest.

Być może robią na miejscu znicza ponieważ, w niedalekiej przyszłości od strony Twardowskiego stanie nowa trybuna....???(ależ się rozmarzyłem:))

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 6802 dni

**

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 11/12/2006 12:18

crls napisał:  

Szymon75 napisał:  

pewnie za bramka na przeciwko luku, ale to raczej nie mozliwe

tak szczerze to nie mam znaczenia :P najwazniejsze jest to ze jest nowz zegar ;)

PogońFaN napisał:  

Plum napisał:  

Być może robią na miejscu znicza ponieważ, w niedalekiej przyszłości od strony Twardowskiego stanie nowa trybuna....???(ależ się rozmarzyłem:))

czekamy na dobudowanie trybun naprzeciwko luku ;P

Plum
Kibic
Na forum od 7616 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 11/12/2006 16:50

PogońFaN napisał:  

Plum napisał:  

Wiesz jak taki optymizm to ten zegar na łuku też nie pasi, po przecież zadaszenie będzie ;D No ale rację masz... najpierw musi powstać druga wysoka trybuna, później czwarta, a później zadaszenie więc te kilkadzięsiąt lat zegar tu postoi.

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 6802 dni

**

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 11/12/2006 18:54

Plum napisał:  

PogońFaN napisał:  

Plum napisał:  

Wiesz jak taki optymizm to ten zegar na łuku też nie pasi, po przecież zadaszenie będzie ;D No ale rację masz... najpierw musi powstać druga wysoka trybuna, później czwarta, a później zadaszenie więc te kilkadzięsiąt lat zegar tu postoi.

hmm no to trzeba tą decyzje bardzo poważnie roważyć ;P zobaczymy 10 stycznia gdzie zegar stanął ;) no jak ma być zadaszenie to juz nie wiem gdzie go wsadza ;p

chrisxx
Kibic
Na forum od 8351 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 12/12/2006 21:48
Czy wie ktoś co się stanie ze zniczem?

Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 6802 dni

**

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 12/12/2006 22:36

chrisxx napisał:  
Czy wie ktoś co się stanie ze zniczem?

Nie mam pojęcia , ale z tego co wiem to stary zegara ma być przeniesiony na boisko B , tak gdzieś słyszałem ;)

Pgn.
Kibic
Na forum od 6790 dni

*

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 20/12/2006 18:24
Ma ktoś jakieś zdjęcia, albo jakąś relacje czy prace są prowadzone??

Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 6802 dni

**

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 20/12/2006 21:40

PiNgWiN napisał:  

Relacja

Lrd
Moderator**
Na forum od 7387 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 20/12/2006 22:01

Szymon75 napisał:  

PiNgWiN napisał:  

Relacja

Szymon nie przeginaj chopie... przeciez ta relacja jest z przed tygodnia. i za duzo sie z niej nie dowiemy... xD

Against modern wszystko!
Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 6802 dni

**

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 20/12/2006 22:13

Lord napisał:  

Szymon75 napisał:  

PiNgWiN napisał:  

Relacja

Szymon nie przeginaj chopie... przeciez ta relacja jest z przed tygodnia. i za duzo sie z niej nie dowiemy... xD

to jest tylko wstep :P kolega możliwe ,że nic o tym nie wiedział , jutro będę tantendy przjezdzał to zajrze i napisze co tam się dzieje .

Rosa
Kibic
Na forum od 7434 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 21/12/2006 06:15

Szymon75 napisał:  

Lord napisał:  

Szymon75 napisał:  

PiNgWiN napisał:  

Relacja

to jest tylko wstep :P kolega możliwe ,że nic o tym nie wiedział , jutro będę tantendy przjezdzał to zajrze i napisze co tam się dzieje .

narazie nic tam nie zrobili tylko coś tam panowia z MOSiRU kopią ...

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 6802 dni

**

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 21/12/2006 13:51

Rosa napisał:  

Szymon75 napisał:  

Lord napisał:  

Szymon75 napisał:  

PiNgWiN napisał:  

Relacja

narazie nic tam nie zrobili tylko coś tam panowia z MOSiRU kopią ...

w pozostawionych dołach po zniczu znajdują sie wylane fundamenty oraz sa rozkladane jakies kable i to na tyle;)
P.S jak byłem zobaczyc co tam sie dzieje , spotklem Pana ktory robil zdjecie wiem moze ukarze sie jakis artykul ;)

Lrd
Moderator**
Na forum od 7387 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 26/12/2006 22:18
wie ktos co dieje sie na stadionie??? bo ta sprawa jakos ucichla tak samo szybko, jak sie pojawila

Against modern wszystko!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.09 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005