Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 11/12/2006 00:30
Byłem dziś na stadionie bo musiałem foty cyknąć i zastanawiałem sie gdzie umieszczą ten telebim , hmmm tam gdzie jest stary zegar ?
Gdzie było by najlepsze miejsce aby ze wszystkich sektorów było dobrze go widac ?
Według mnie optymalnym miejscem było by miejsce za bramką od strony Twardowskiego. Na jakimś podwyższeniu było by ok. Cały łuk bez obracania mógł na niego zerkać, ale niech będzie tam gdzie jest.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
tak szczerze to nie mam znaczenia najwazniejsze jest to ze jest nowz zegar
Według mnie optymalnym miejscem było by miejsce za bramką od strony Twardowskiego. Na jakimś podwyższeniu było by ok. Cały łuk bez obracania mógł na niego zerkać, ale niech będzie tam gdzie jest.
Być może robią na miejscu znicza ponieważ, w niedalekiej przyszłości od strony Twardowskiego stanie nowa trybuna....(ależ się rozmarzyłem)
Być może robią na miejscu znicza ponieważ, w niedalekiej przyszłości od strony Twardowskiego stanie nowa trybuna....(ależ się rozmarzyłem)
Wiesz jak taki optymizm to ten zegar na łuku też nie pasi, po przecież zadaszenie będzie ;D No ale rację masz... najpierw musi powstać druga wysoka trybuna, później czwarta, a później zadaszenie więc te kilkadzięsiąt lat zegar tu postoi.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Wiesz jak taki optymizm to ten zegar na łuku też nie pasi, po przecież zadaszenie będzie ;D No ale rację masz... najpierw musi powstać druga wysoka trybuna, później czwarta, a później zadaszenie więc te kilkadzięsiąt lat zegar tu postoi.
hmm no to trzeba tą decyzje bardzo poważnie roważyć zobaczymy 10 stycznia gdzie zegar stanął no jak ma być zadaszenie to juz nie wiem gdzie go wsadza ;p
Szymon nie przeginaj chopie... przeciez ta relacja jest z przed tygodnia. i za duzo sie z niej nie dowiemy... xD
to jest tylko wstep kolega możliwe ,że nic o tym nie wiedział , jutro będę tantendy przjezdzał to zajrze i napisze co tam się dzieje .
narazie nic tam nie zrobili tylko coś tam panowia z MOSiRU kopią ...
w pozostawionych dołach po zniczu znajdują sie wylane fundamenty oraz sa rozkladane jakies kable i to na tyle
P.S jak byłem zobaczyc co tam sie dzieje , spotklem Pana ktory robil zdjecie wiem moze ukarze sie jakis artykul
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.