Kurwa, ten koleś spędził w Pogoni prawie 6 lat i pieprzy takie rzeczy. Przed wyjazdem do Włoch, pieprzył, że w Pogoni się nie rozwija i to była dla niego taka klatka, pojechał do Włoch, chuja się sprawdził, wrócił i gadał, że tam trener po prostu był uprzedzony do niego i dlatego nie mógł się pokazać. Teraz najzwyklej w świecie jest za słaby na pierwszy skład, to opiera się na sugestiach, że nie gra bo podpisał z Lechią kontrakt No ja pierdole, co za buc z niego jest. Matras podpisał i gra. Aż się prosi aby przy wywiadzie mu to wypomnieć.
Odp: Byli Portowcy oraz wypożyczeni - raport z boisk - 03/03/2017 17:44
Życzmy barankowi aby zajął tam należne sobie miejsce czyli ławka rezerwowych.Poczuł się zajebisty, zaraz powie, że Lechia to za mało dla niego. W Italii też furorę zrobił przecież.A u nas od niego ustalało się skład. Panie Lewandowski reprezentacja czeka!
Ostatnio edytowany przez: Zygmunt Wasilewski, 4 marca 2017, 06:41 [1 raz(y)]
Asysta to za dużo powiedziane, oddał strzał po, którym piłka trafiła w Góralskiego, a następnie do Picha i ten strzelił. Jednak zarówno Zwolak i Lewy generalnie grają całkiem nieźle, bez jakiegoś szału, ale wstydu na pewno nie ma.
Raczej słaby mecz obu.O ile postawa Lewandowskiego mnie mało interesuje bo jego już tu nie ma to Zwolak wróci bo w takiej formie to raczej go nie wykupią.Na razie to nie jest wzmocnieniem Śląska.
Raczej słaby mecz obu.O ile postawa Lewandowskiego mnie mało interesuje bo jego już tu nie ma to Zwolak wróci bo w takiej formie to raczej go nie wykupią.Na razie to nie jest wzmocnieniem Śląska.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.