Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
"Przy okazji wizyty reprezentanta Polski, Kamila Grosickiego w Szczecinie, mieliśmy okazję do krótkiej rozmowy. Wspominaliśmy tegoroczne Euro, rozmawialiśmy o potencjalnym transferze, zimowej ofercie z Pogoni i możliwości gry Kamila w Pogoni w przyszłości"
Odp: Byli Portowcy oraz wypożyczeni - raport z boisk - 11/09/2016 08:24
Męczenie buły tam się idealnie sprawdza.Zwarcie szyków i dyscyplina taktyczna wystarczyła na Legię, która nic nie grała.Nieciecza też nic ale miała szczęście.I takie coś wystarczy na 6, 5 a może i 3 miejsce na koniec w tej lidze. A do tego Czesiu jest tam wielbiony, ma gruby kontrakt i grajków jakich chce.Układ idealny.
Coś nie idzie naszym byłym defensorom w Legii. Czerwiński sprokurował "11" dla Niecieczy w debiucie. Termalica na drugim miejscu, Korona trzecia. Polska liga tak bardzo.
Niestety Czerwo na razie spalił się .W każdej interwencji widać było niepewność ,jednak ta L-ka na piersi ciąży.... Wróci Pazdan i Czerwo będzie grzał ławę.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.