Oglądam właśnie rewanż Zagłębia z Partizanem. Mam taką refleksję, człowiek odpowiedzialny za oddanie bez żalu Maćka Dąbrowskiego do Zagłębia powinien szorować kible na Karłowicza po każdym meczu!
I bardzo dobrze. Wypuścili na własne zyczenie naprawdę solidnego zawodnika, a w dodatku Maciek jest zajebiście skromny i chwała mu za to. Dąbkowi życzę jak najlepiej
Odp: Byli Portowcy oraz wypożyczeni - raport z boisk - 22/07/2016 11:45
Kibice Legii mają o nim chyba inne zdanie. Akurat ostatnio przeglądałem ich forum, bo chciałem się czegoś dowiedzieć i natrafiłem na fragment , gdzie wspominają możliwość jego transferu do nich. Padło kilka naprawdę nieprzychylnych komentarzy pod względem Dąbrowskiego, najczęściej o drewnie wspominali.
Czy awans sportowy to nie wiem bo na dzisiaj Zagłebie ma zespół równorzędny.Natomiast marketingowo i jako przepustka do Reprezentacji albo na Zachód jak najbardziej.Szkoda bo chciał tu grac i wielu z nas na forum pukało się w czoło przy wypożyczeniu Maćka.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.