Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Pozeracz_Snickersow
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7725 dni

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 20/03/2004 12:34
Sranie w banie! Zadnego nowego stadionu! Tu grala Pogon, gra i bedzie grala i basta. nawet jak modernizacja wyjdzie drozej to nic, gowno mnie to obchodzi. a poza tym nie musi to byc jakis kolos na 70 000, wystarczy tak jak leszek wybudowac trybunke za bramka i podwyzszyc niska - tylko tyle, (wiadomo ze sprawa jest bardziej skomplikowana bo mamy troche krzywe trybunki :(.

mike
Kibic
Na forum od 7783 dni

*

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 20/03/2004 13:14
czas pomyslec nad nowym stadionem. nie ma co ladowac forsy w przestarzaly obiekt. przeciez nawet Wembley nie przetrwal. Niedlugo nawet wioski przyjezdzajace do nas beda sie smialy z naszego "obiektu". pytanie tylko gdzie wybudowac nowy stadionik i za co...

Pilar
Kibic
Na forum od 7882 dni

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 20/03/2004 16:07
temat juz byl poruszany
moje zdanie jest takie iz powinien byc wybudowany nowy stadion dla naszego klubu
tak robi sie w calej europie
sentymety powinny w tym wypadku isc na bok
i jeszze jedno
powinien to byc stadion klubowy a nie miejski jak do tej pory
wiem ze niektorym moze sie niespodobac moja wypowiedz sorry

Steryd
Kibic
Na forum od 8570 dni

**

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 20/04/2004 13:56
A ja uwazam, ze powiekszanie stadionu nie ma sensu.
Jak bedzie wygladal 40 tysieczny stadion kiedy zasiadzie na nim 10 tys widzow ??
Chyba nie myslicie, ze wiecznie bedziemy miec 15-20 tys na trybunach.

A co do nowego stadionu ( w co nie wierze), to powinien miec nie wiecej niz 25 tys miejsc.
Molocha nam nie potrzeba. Na nasze potrzeby w zupelnosci wystarczy.

Tradycja tradycją, ale nie ma sie co oszukiwac, ze stadion Pogoni robi sie przestarzaly i nie ma sensu topic w niego pieniedzy. Lepiej pozbierac kase kilka lat i zbudowac nowy stadion, ktory spelnial bedzie wszystkie normy.

1948
ARO
Kibic
Na forum od 7722 dni

*

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 20/04/2004 14:12
> Na lige polską to Papricana wystarczy, ale myśląc długofalowo(P.UEFA,LM?) nie
> można już dłużej wyrzucać pieniędzy w stadion zbudowany z ziemi i polany
> betonem. To prawda, że to jest kawał historii, ale nikt nie musi go burzyć.
> Jestem za wzniesieniem nowej areny spełniającej wymogi uefa. Taki stadion to w
> Europie boisko treningowe. Nie możemy się dłużej wstydzić przed gośćmi z
> zagranicy.

na Polską Ligę stadion "stary" niewystarczy, zobaczycie jak ewentualnie Pogoń będzie w czubie tabeli, wtedy dopiero będzie problem z biletami (tak jak niedawno kibice Wisły lali się o wejściówki). O Europie nawet nie wspominam. Potrzeba jest budowy nowego stadionu na obrzeżach miasta z dobrym węzłem komunikacyjnym, np. teren aeroklubu (lotniska), a nie jakiś k...wa aquapark. ILE LAT MAMY ŁAZIĆ PO PIACHU !!! Ukłony dla Działaczy Klubu i Rady Miasta :-)

ARO
Kibic
Na forum od 7722 dni

*

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 20/04/2004 14:15
> NA TWARDOWSKIEGO PRZEZYLISMY WSPANIALE CHWILE I TO JEST OBIEKT NA KTÓRYM POGOŃ
> POWINNA ROZGRYWAĆ DALEJ SWOJE MECZE !!!!!!!!!!!!!! POZDRO 4 ALA POGOŃ & LEGIA
> FANS

Z całym szacunkiem - mamy się lać o wejściówki jak kibice Wisły, płacić odszkodowania dla mieszkańców posesji wokół "starego stadionu", dusić się w śrokach komunikacji miejskiej ?

Kibic
Na forum od 7698 dni

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 20/04/2004 15:26
Po 1 to pewnie z budowy stadionu i modernizacji nic nie wypali. Ale moim zdaniem powinno się wyburzyć stadion łącznie z tymi dupnymi działkami (wiadomo o co chodzi) i wybudować na tym miejscu nowoczesny stadion. Miejsce jest dobre. Blisko centrum, nie daleko tory kolejowe (moża by to jakoś wykorzystać), no i po wybudowaniu zostaje durzo wolnej przestrzeni na centrum handlowe.

P.S:.....no i ja mam blisko.

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
KEDZIOR
Kibic
Na forum od 8150 dni

**

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 20/04/2004 16:39
sadze ze nowy stadion powinien zostac wybudowany na lotnisku w dabiu, wtedy bylby imponujacy wjazd do miasta nowym mostem Pionierow!!!Napewno cala Polska by nam tego zazdroscila!!

ARO
Kibic
Na forum od 7722 dni

*

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 20/04/2004 17:19
> sadze ze nowy stadion powinien zostac wybudowany na lotnisku w dabiu, wtedy
> bylby imponujacy wjazd do miasta nowym mostem Pionierow!!!Napewno cala Polska by
> nam tego zazdroscila!!

właśnie o tym wspomniałem powyżej :-)

celciusz
Kibic
Na forum od 8661 dni

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 20/04/2004 17:50
zobaczycie nowy stadion jak swinia niebo..........

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7787 dni

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 20/04/2004 18:07
> zobaczycie nowy stadion jak swinia niebo..........

może nie aż tak brutalnie ;)

ale fakt faktem od 20 lat nie ma chęci i pieniędzy na wybudowanie Hali Widowiskowo - Sportowej, w mieście gdzie mieszka około 400 tyś. ludzi nie ma Aquaparku czy porządnego basenu, tereny od kilku lat leżą odłogiem (stary basen Pogoni, Gontynka i wiele wiele innych) a na lotnisku w Dąbiu to i M.Jackson chciał budować centrum rozrywki czy coś takiego pare lat temu... ;)

i na łamach prasy redaktorzy i politycy w swoich programach będą dalej pisać i mówić co będą chcieli zrobić i na tym się skończy - taką mam wersję pesymistyczną tego tematu

P.S.
ktoś już zrobił projekt Hali, która miała być na Zawadzkiego
- ponoć projekt odrzucono a wydano na niego sporo kasy
- teren na Zawadzkiego nie pasuje wielu osobom
- z Hali nici jak narazie na parę miesięcy może lat

Stadion
- zrobić projekt ( skąd pieniądze ??)
- ustalić miejsce a nie spekulować tu czy tam
- zrobić kosztorys całości budowy
- skąd wziąść tyle pieniędzy ( kto ma to finansować ???)

wersja na parę lat albo i więcej - obym się mylił

pozdrawiam

silver_woman19
Kibic
Na forum od 7687 dni

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 24/04/2004 09:55
To na tym stadioinie przeżywaliśmy wzloty i upadki,dobre i złe chwile naszej dróżyny...Zgadzam sie ze powinni go odnowic alw w żadnym razie zlikwidowac ;)

" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
Aras Capone
Kibic
Na forum od 8042 dni

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 24/04/2004 11:18
najlepiej by było ten rozbudować, za drugą bramką taka trybuna jak na lechu, tylko, że mogłaby być większa, poza tym powiększyć trybunę mała

nowy stadion tezby mogłbyć, ale w sumie to nie wiem, wszystko przez sentymesnt do papricany, ale stadion taki na 50 tysięcy to by było coś, reprezentacyjny stadion, do tego puchary - to by było coś

jakby u nas był 50tysięczny to na reprezentacje zawsze by się zapełniał i to tylko kibicami z naszego województwa, a nie jak w Chorzowie, że jest 30 tysiecy i to tylko wtedy gdy z całej Polski poprzyjeżdzają

Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
mike
Kibic
Na forum od 7783 dni

*

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 24/04/2004 15:32
>... ale stadion taki na 50 tysięcy to by było coś, reprezentacyjny stadion, do tego
> puchary - to by było coś

po co nam taki stadion??? 25-30 tys. MAX. az tyle osob na Pogon nie chodzi, a budowac kolosa na 50 tys. by raz w roku zobaczyc reprezentacje??? Bo raczej repra z Wawy sie nie wyprowadzi i tam mecze bede czesciej, szczegolnie jesli wypali budowa nowego stadionu.

jakby u nas był 50tysięczny to na reprezentacje
> zawsze by się zapełniał i to tylko kibicami z naszego województwa, a nie jak w
> Chorzowie, że jest 30 tysiecy i to tylko wtedy gdy z całej Polski poprzyjeżdzają.

gowno prawda. prawda jest tak, ze na Pogon przychodzi kolo 16-18 tys. i jest to zdecydowana wiekszosc kibicow w naszym miescie. jak znajdziesz jeszcze chociaz 7-9 tys. ludzi z naszego wojewodztwa, ktorzy przyjada na mecz repry to bedzie naprawde bosko. trzeba patrzec realnie, a nie przez pryzmat meczow Pogoni.

silver_woman19
Kibic
Na forum od 7687 dni

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 24/04/2004 16:00
Jest dobrze tak jak jest!!!Co najwyżej powinni go troszke odnowić,podreperowac itp Ja tam lubie nasz stary stadionik,nienarzekam :cool:

" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
L.
Kibic
Na forum od 7782 dni

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 17/05/2004 21:19
Ja jednak jestem pod wrazeniem projektu stadionu jaki ma byc!!mysle ze to bedzie najlepszy stadion w Polsce przez dlugie lata!!!

MW'03
Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 7940 dni

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 17/05/2004 22:15
Jest gdzieś ten projekt pokazany Lissek??

mike
Kibic
Na forum od 7783 dni

*

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 17/05/2004 22:21
> Ja jednak jestem pod wrazeniem projektu stadionu jaki ma byc!!

makiete to ja tez moge zrobic.

>mysle ze to bedzie
> najlepszy stadion w Polsce przez dlugie lata!!!

taaa jasne... bo Szczecin to potega gospodarcza i nikogo w Polsce innego nie stac na budowe/remont stadionu...

chrisxx
Kibic
Na forum od 8351 dni

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 17/05/2004 22:33
> Jest gdzieś ten projekt pokazany Lissek??

No wlasnie...bo jesli chodzi Ci o ten projekt ze zdjecia pilkarzy z jurczykiem to jest to stadion lecha....

kamyk
Kibic
Na forum od 8218 dni

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 17/05/2004 22:45
chociaz mam 21 lat czuje ze nie dozyje meczu zespolu Pogońi na nowym stadionie.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005