Niby czym urażony pod względem klubu kokosa ? tym, że nowy trener nie widział go w swojej wizji drużyny ? ok, ma prawo być urażony. W końcu do tamtej pory był absolutnym faworytem w bramce. Jednak my nic wspólnego z takim klubem kokosa nie mamy. Dostał wolną rękę w szukaniu klubu, nawet mu pomogli w pójściu na wypożyczenie do Górnika, ba podobno klub ustalił kwotę jego wykupu na gigantyczną kwotę tysiąca złotych. U nas nikt go na siłę nie trzyma, pewnie bardzo chętnie rozwiązaliby z nim umowę, ale jak Radek sam radośnie mówił kiedyś na twitterze, jest mu dobrze i sam nie zamierza rozwiązywać kontraktu. Dostał szansę wypromować się w Górniku, to się nie sprawdził i odstawiono go od składu.
Odp: Byli Portowcy oraz wypożyczeni - raport z boisk - 31/03/2016 09:21
Panowie, nie szukajcie problemu, gdzie go nie ma. #KOKOSmash został wymyślony, czy rozpropagowany przez Polski Związek Piłkarzy. Radek został przez kogoś nominowanym, zrobił to i nominował kolejnych. Wg. Was do Kasprzika i Szumskiego też ma żal? Z tego co widzę wcześniej już nominowani byli zarówno pojedynczy piłkarze, ale i całe zespoły (Korona), więc nie róbcie siary...
Był takim absolutnym faworytem, ze na 26 spotkan w ekstraklasie rozegral oszalamiajace 12, czyli mniej niz polowe, a wisienka na torcie pewnie byla rywalizacja w rezerwach z Bielskiem kiedy to do spolki z Janota popisali sie spadochroniarze z I zespolu. Ciezko mowic, ze nie wpasowal sie w wzije zespolu, bo Zurek przejal Gornika na poczatku marca i pod jego wodza Radek zdazyl zagrac 2 mecze, mial wiec szanse zeby sie pokazac, potem przyszedl mecz z Lechia, kiedy to Kasprzik wybronil im mecz i wskoczyl na stale do skladu. Normalna rotacja, podobnie u nas sie przeciez dzieje. Problem jest taki, ze RJ84 gdzie nie pojdzie, to wszedzie czuje sie pokrzywdzony.
Jak Kudły nie lubie, tak Radek powinien brac z niego przyklad, mozna byc lubianym przez kibicow a przy tym nie robic wokol siebie fermentu, a nawet budowac atmosfere w druzynie bedac rezerwowym, RJ84 niestety tak nie potrafi i tym razem zrobil juz z siebie pajaca. Szkoda, ze tak sie dzieje, powinien zrozumiec jakie jest zycie pilkarza a nie wylewac zale w internecie, osobiscie nie wyobrazam sobie jego powrotu do Szczecina, zwlaszcza, ze teraz atmosfera w szatni jest naprawde spoko i nie potrzeba nikogo kto moglby tam krecic nosem.
Inna sprawa, ze kluby kokosa to niezla patologia polskiej pilki, ale casus Cierzniaka moze cos w tej kwestii zacznie powoli zmieniac.
Odp: Byli Portowcy oraz wypożyczeni - raport z boisk - 31/03/2016 16:21
Zalosne jest to jakie Pan Janukiewicz ma wielkie pretensje do Pogoni...pytam sie o co? O to ze wyciagnela do niego reke kiedy nikt w Polsce nie chcial go w swojej druzynie? A moze o to ze zarobil u nas takie pieniadze jakich nigdy i nigdzie indziej by nie zarobil? Dla mnie zalosny gosc, bez charakteru i honoru.
Żałosne jest wypowiadanie się w tym temacie nie znając szczegółów relacji na linii Janukiewicz-reszta.
Żałosne jest dorabianie nie wiadomo jakiej ideologii do tego filmiku.
Odp: Byli Portowcy oraz wypożyczeni - raport z boisk - 01/04/2016 00:59
Najgorzej to ma Stanowski bo w filmiku się przyznał, że nienawidzi prezesów Legii i Lecha, Smokowskiego, Michniewicza i Justyne Kowalczyk. Kolejne koło nienawiści się rozkręca. Ciekawe do kogo ma największy żal nasz trener? Zaraz się przekonamy.
Bramkarz MKS-u Kluczbork Krystian Rudnicki nie zagra do końca sezonu. 21-latek nie może uprawiać sportu ze względu na niekorzystne wyniki badań.
90minut.pl
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.