Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
SISMIC
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7456 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 24/07/2006 13:07
Na młynie i tak się nie siedzi ;)

Szczecińska albo żadna!
Prawy jegomość
Kibic
Na forum od 6867 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 24/07/2006 13:44
Ja i tak jade wyczyścić swoje na które mam karnet heh przy okazji moge wyczyścić pare krzesełek więcej ;P

Zen
Kibic
Na forum od 7089 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 24/07/2006 16:11
Wiec Kibice.To nasz stadion.Może sprobujmy zrobić jakieś zapisy kto by chciał czyścić krzesełka.Ja jestem chętny?A reszta?czy wogóle akceptujecie ten pomysł aby to My Kibice czyścili krzesełka aby stadion jakoś wyglądał?

Bratan
Kibic
Na forum od 7011 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 24/07/2006 16:18
[cytat=Power]Na młynie i tak się nie siedzi ;)[/cytat

Stadion to nie jest tylko młyn .....:/:/.Rozumiem ciebie po trochu bo mi też nie zabardzo chce się czyscić komuś siedzenie żeby na meczach wpieprzał słonecznik ale jak już by była jakaś większa akcja to napewno bym poszedł.

Zen
Kibic
Na forum od 7089 dni

Czyścimy krzesełka na Stadionie Pogoni! - 24/07/2006 16:34
Już za tydzień inauguracja sezonu piłkarskiego w Polsce. Sądziłem, że kluby postarają się coś zrobić dla polepszenia warunków oglądania naszych kopaczy.
Niewiele się jednak zmienia, także na szczecińskim Stadionie im. Floriana Krygiera. Zaproponowałem, by zlikwidować zasieki, a płoty obciąć o połowę. Niby wszyscy są za, ale decyzji nie ma. Pani dyrektor Miejskiego Ośrodku Sportu Rekreacji i Rehabilitacji (właściciela obiektu) Edyta Zart tłumaczy to procedurami i brakiem pieniędzy, klub i policja obawiają się kibiców. Przypomnę, że w Szczecinie nie było żadnych burd przez ostatni rok.
13 sierpnia Pogoń podejmie Arkę Gdynia i organizatorzy mogą spodziewać się kilkunastu tysięcy widzów. Co zastaną? To samo, m.in. brudne krzesełka. Siedzenie na nich grozi wielką białą plamą na spodniach. Od początku ich zainstalowania nikt nie pofatygował się, by zadbać o ich stan. Kolory już dawno wyblakły pod brudem. Fani radzą sobie z problemem i oklejają siedliska gazetami, które później przez kilka dni po meczu walają się po obiekcie.
Doprowadzenie do czystości krzesełek niedużo kosztuje. Nie potrzeba chyba pisać dokumentacji, wydawać masy pieniędzy. Wystarczy szmata, woda i chęci. To mały kroczek, by nasz stadion wyładniał. Póki nie mamy nowego - zadbajmy o ten, co jest.

Może jak nie zarząd nie zrobi tego czy Mosir to może zrobimy to MY-Kibice?!Nie wiem jak zaarugujecie na ten pomysł ale to nasz stadion i jak sie na niego wchodzi to trochę nie załadnie wyglądają te krzesełka.przecieżmy możemy(chyba) wyczyścić te krzesełka.Niech nam dzadzą albo my weźmiemy jakąś szmarke płyn o do roboty.nie wiem czy nas wpuszczą ale możemy sprobowac.i tak 2-3 osoby na sektor i bedziemy czyścić.Napiście co o tym myslicie?Niech każdy pomysli o tym że Nasz Stadion może wyglądac lepiej niż teraz.Niech nikt nie patrzy że czyści komus krzesełko niech patrzy że robi to dla Klubu,Szczecina aby kibicom się milej siedziało na meczu i kibicowało a Stadion był ładniejsza wizytówką miasta i Pogoni.

eF^
Kibic
Na forum od 7797 dni

*

Odp: Czyścimy krzesełka na Stadionie Pogoni! - 24/07/2006 16:43
Nie wiem czy samymi szmatkami i woda (czy tam plynami) tak dobrze i szybko sie wyczysci te krzeselka, te ekipy ktore mialyby to robic maja takie specjalne skryskiwacze i kiedy czyscili te krzeselka dawniej to szlo im to dosc zywo.

Zen
Kibic
Na forum od 7089 dni

Odp: Czyścimy krzesełka na Stadionie Pogoni! - 24/07/2006 17:07

eF^ napisał:  
Nie wiem czy samymi szmatkami i woda (czy tam plynami) tak dobrze i szybko sie wyczysci te krzeselka, te ekipy ktore mialyby to robic maja takie specjalne skryskiwacze i kiedy czyscili te krzeselka dawniej to szlo im to dosc zywo.

moze i tak.ale może i szmata płynem zeby była różnica.a moze akurat i to wystarczy i checi...

Prawy jegomość
Kibic
Na forum od 6867 dni

Odp: Czyścimy krzesełka na Stadionie Pogoni! - 24/07/2006 18:08
A kiedy mielibyśmy je czyścić?? bo ja i tak będę szedł :D

Ostatnio edytowany przez: Prawy jegomość, 24 lipca 2006, 19:39 [1 raz(y)]

Irriducibili
Kibic
Na forum od 7633 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 24/07/2006 18:55
[cytat=Zen]Wiec Kibice.To nasz stadion.Może sprobujmy zrobić jakieś zapisy kto by chciał czyścić krzesełka.Ja jestem chętny?A reszta?czy wogóle akceptujecie ten pomysł aby to My Kibice czyścili krzesełka aby stadion jakoś wyglądał?[/cytat
hehe dobre;]
kibice nie sa od czysczenia!!! placa za bilety klub ma obowiazek przygotowac obiekt do godnego ogladania meczow
po2 u nas nie ma stadionu -jest rudera :)

Pogon & Legia
manisz
Kibic
Na forum od 7356 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 24/07/2006 19:28

Irriducibili napisał:  
[cytat=Zen]Wiec Kibice.To nasz stadion.Może sprobujmy zrobić jakieś zapisy kto by chciał czyścić krzesełka.Ja jestem chętny?A reszta?czy wogóle akceptujecie ten pomysł aby to My Kibice czyścili krzesełka aby stadion jakoś wyglądał?[/cytat
hehe dobre;]
kibice nie sa od czysczenia!!! placa za bilety klub ma obowiazek przygotowac obiekt do godnego ogladania meczow

Nie no jasne jak 'rudera' to trzeba jeszcze bardziej zniszczyc? Zastanow sie...

Irriducibili
Kibic
Na forum od 7633 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 24/07/2006 19:56

maniek^^ napisał:  

Irriducibili napisał:  
hehe dobre;]

wez czlowieku czytaj ze zrozumieniem..czy pisalem cos o niszczeniu???
zalecam powrot do podstawowki tam ucza czytac i rozumiec text..

Pogon & Legia
Zen
Kibic
Na forum od 7089 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 24/07/2006 20:28

Irriducibili napisał:  
hehe dobre;]

niby tak ale jak nie zarząd czy miasto to chociaż my możemy sie postarac aby stadionik łedniej wyglądał.wiec kto chce wziąz udział akcji.czy wogóle warto to robić i co tym myślicie.piszcie.

manisz
Kibic
Na forum od 7356 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 24/07/2006 21:07

Irriducibili napisał:  

maniek^^ napisał:  

Irriducibili napisał:  
hehe dobre;]

Zostawienie w obecnym stanie - jakby nie patrzec 'niszczenie'

Irriducibili
Kibic
Na forum od 7633 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 24/07/2006 21:22

maniek^^ napisał:  

Irriducibili napisał:  

maniek^^ napisał:  

Irriducibili napisał:  
hehe dobre;]

hehe ok ale z Twojego rozumowania wynika ze mam sam dbac o nie moj stadion?
miasto i ptak niech dbaja..

Pogon & Legia
manisz
Kibic
Na forum od 7356 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 24/07/2006 21:37

Irriducibili napisał:  

maniek^^ napisał:  

Irriducibili napisał:  

maniek^^ napisał:  

Irriducibili napisał:  
hehe dobre;]

hehe ok ale z Twojego rozumowania wynika ze mam sam dbac o nie moj stadion?
miasto i ptak niech dbaja..

No i sęk w tym ze jak narazie oni nie dbaja to kto ma dbac :)

Irriducibili
Kibic
Na forum od 7633 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 24/07/2006 21:43
No i sęk w tym ze jak narazie oni nie dbaja to kto ma dbac :)[/cytat]

jak taki chetny jestes to zapraszam przed meczme pomyc 17 tys krzeselek ,,wez kolesi bedzie szybciej ja nie bede tego robil ze wzgledu na to ze taka sytuacja jest nie normalna.

Pogon & Legia
F G
Kibic
Na forum od 7921 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 25/07/2006 13:31
Nie wiem czy wiesz co to znaczy wypucowac 17 tys krzeselek uzywajac do tego szmatki i wiadra wody?hihi ale jak ci bedzie malo to mozesz budynek klubowy tez poszorowac bo w koncu szpeciPuszcza oczko

Prawy jegomość
Kibic
Na forum od 6867 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 25/07/2006 15:27
Najlepiej żeby każdy karnetowicz swoje krzesełko wypucował i już bedzie widac jakiś efekt ;P

Ramzes_
Kibic
Na forum od 6915 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 25/07/2006 17:22

Firley napisał:  
Najlepiej żeby każdy karnetowicz swoje krzesełko wypucował i już bedzie widac jakiś efekt ;P

Moim zdaniem najlepiej by było wymienic krzesekła emerytom i piknikowcą na lezaki bo nic nie spiewaja:P

psychopig
Kibic
Na forum od 7088 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 25/07/2006 18:01
Panowie fajnie jest sobie pożartować.
Dla mnie lacha,bo i tak stoje 90 min.(mimo,że nie jestem w młynie),ale to śmieszne,że w mieście będącym członkiem UE, nie ma kto doprowadzić stadionu do porządku.
"Polska.Mieszkam w Polsce"

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.18 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005