Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Plum
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7616 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 23/12/2005 21:10
Jakie ogródki działkowe ? :P
Stadion da się upchnąć na tych nie użytkach wokól stadionu ;P
Obrazek jpg wstawiony na forum

:P

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Porto
Kibic
Na forum od 7185 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 24/12/2005 10:44

Łysy napisał:  

Porto napisał:  

Bronek napisał:  

Zen napisał:  
Ja wierze że wszystko się uda.Mam nadzieje że miasto wszystko załatwi szybko(tylko musi dac tereny i pozwolenie to nie wiele,ale dla Maryjana to może i olbżymia praca) a Ptaszek wybuduje pięknu najlepszy w Polsce stadion.Będzie to dla Szczecina wielka promaocja.Czy kadre będzie grała,czy jakiś puchar.Oby wsztsko zakończyło się dobrze i stanął :) piękny stadionik Pogoni :D

To może jak wybudują nowy stadion o pojemności 33 tys. to Szczecin sie bedzie ubiegał o rozegranie tu finału pucharu UEFA:D
Pozdro 4 all

odrazu Ligi Mistrzow final Barca - Juve :D

A dlaczego Braca - Juve ?
Mozesz uzasadnic swoją wypowiedz ?

to bylby najlepszy Final LM :)

muniek
Kibic
Na forum od 8088 dni

*

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 24/12/2005 10:54

Plum napisał:  

Plum fajna wizualizacja. Ogolnie mowiac teren wokol stadionu nawet nie liczac tych cholernych dzialek jest bardzo ciekawy do zagospodarowania. Kolega jest architektem krajobrazu i przedstawial mi ciekawe rozwiazania. Krotko mowiac propozycja nowego stadionu zaraz obok starego jest wyjsciem optymalnym.

Kto nie pije ten donosi....
dewu
Kibic
Na forum od 7147 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 24/12/2005 11:53
Jak by Ptak zrobiłten stadion obok tego na tych działkach to by była bajka rezerwy by se grały na tym starym,oby powstał ten stadion:)

W oczach społeczeństwa za dużo we mnie szaleństwa, bo nie mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa!
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7787 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 24/12/2005 11:55

MksPogoń1948 napisał:  
Jak by Ptak zrobiłten stadion obok tego na tych działkach to by była bajka rezerwy by se grały na tym starym,oby powstał ten stadion:)

na obecnym stadionie byłby parking wielopoziomowy!!

tribu
Kibic
Na forum od 7682 dni

*

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 24/12/2005 12:06

Plum napisał:  

a ja bym ten stadion obkrecil o 90* zeby nie wystawal z tego spadku przy Witkiewicza;) bo tam dosc duza roznica wysokosci jest miedzy ulica a poziomem na ktorym stadion ma byc wybudowany. a tak o 90* przekrecony tez by sie zmiescil pewnie:)

100% PD
Porto
Kibic
Na forum od 7185 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 24/12/2005 15:29

trib napisał:  

Plum napisał:  

a ja bym ten stadion obkrecil o 90* zeby nie wystawal z tego spadku przy Witkiewicza;) bo tam dosc duza roznica wysokosci jest miedzy ulica a poziomem na ktorym stadion ma byc wybudowany. a tak o 90* przekrecony tez by sie zmiescil pewnie:)

Nie moze tak byc, Ptak gdzies mowil ze murawa musi ustawiona Polnoc-Poludnie :)

tribu
Kibic
Na forum od 7682 dni

*

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 24/12/2005 15:58

Porto napisał:  

jezeli Ptak wybuduje stadion to dla mnie moze byc on nawet do gory nogami:P - byle by byl. ale tam przy Witkiewicza by byl problem, musieliby ten skos wzmacniać a tak w mojej wersji wszystko by sie ladnie zmiescilo;) jestem ciekawy co z tego calego obiecywania i planow tym razem bedzie:)

100% PD
Porto
Kibic
Na forum od 7185 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 24/12/2005 16:24

trib napisał:  

Porto napisał:  

jezeli Ptak wybuduje stadion to dla mnie moze byc on nawet do gory nogami:P - byle by byl. ale tam przy Witkiewicza by byl problem, musieliby ten skos wzmacniać a tak w mojej wersji wszystko by sie ladnie zmiescilo;) jestem ciekawy co z tego calego obiecywania i planow tym razem bedzie:)

masz racje ze tak by bylo lepiej :)
ale takie sa chyba wymogi FIFA do nowych stadionow, nie orientuje sie w tych sprawach.

Plum
Kibic
Na forum od 7616 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 24/12/2005 16:38
No fakt zapomniałem o skarpie, ale kierowałem się słowami Ptaka o umiejscowieniu na lini północ-południe ;P
Ale rzeczywiście łatwiej by było zbudować tak jak mówi trib;
czyli tak
ale w taki sposób zbiżamy się niebezpiecznie do remontu starego stadionu...
ale dwa równoległe stadiony wyglądały by ciekawie- połączenie starego (tradycji,wspomnień) i nowego(lepszego itd)

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
RosSi
Kibic
Na forum od 7901 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 24/12/2005 16:38
Ja sobie trochę tego stadionu nie wyobrażam w tym miejscu. Faktem jest to, że wszystko w rękach architektów. Ale jeżeli ma to być stadion+kompleks usługowo-rozrywkowo-handlowy, to co ze sklepami? One się tam nie zmieszczą. Parking wielopoziomowy na starym stadionie? Hmm może da się to jakoś rozwiązać, a jeśli nie to co z dojazdami? Ta uliczka wzdłuż kas biletowych, jest za wąska, by trzeba ją poszerzyć. Inna sprawa gdzie Portowcy będą grali mecze podczas, gdy będzie trwała budowa nowego stadionu, a papricana zamieniana w parking.:P Nie może zbyt marudze, ale to mi się jakoś nie widzi. W końcu od czegoś są fachowcy:P

tribu
Kibic
Na forum od 7682 dni

*

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 24/12/2005 16:48
jak juz mowimy o kompleksie rozrywkowym to ja jestem ciekawy czemu jeszcze nikt nie wpadl na to zeby ten basen przy Pogoni wyremontowac albo tam aquapark wybudowac. teren jest, praktycznie nic na nim nie ma oprocz chwastow i rowu po basenie w ktorym tez jest ich pelno, jest to wlasnosc miasta zapewne. nic tylko zrownac z ziemia wszystko i aquapark trzasnac:) Gryfino ma a Szczecin miec nie moze?? a jak nie aquapark to chociaz basen na lato jak to kiedys bylo. i kasa by wpadala do budżetu

100% PD
Luk Luk
Kibic
Na forum od 7771 dni

**

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 24/12/2005 20:20

Plum napisał:  
No fakt zapomniałem o skarpie, ale kierowałem się słowami Ptaka o umiejscowieniu na lini północ-południe ;P
Ale rzeczywiście łatwiej by było zbudować tak jak mówi trib;
czyli tak
ale w taki sposób zbiżamy się niebezpiecznie do remontu starego stadionu...
ale dwa równoległe stadiony wyglądały by ciekawie- połączenie starego (tradycji,wspomnień) i nowego(lepszego itd)

stary stadion, a racze murawa mogalby posluzyc jako boisko treningowe, albo rezerwy moglyby na nim rozgrywac mecze.

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Konrad MKS
Kibic
Na forum od 7405 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 24/12/2005 20:31
Ludzie o czym Wy marzycie ?? Ptak i budowa stadionu ?? Chyba kurwa za wszy swoje je postawi

Plum
Kibic
Na forum od 7616 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 24/12/2005 20:52
Do młodego-gniewnego Konrada MKS:
No niestety ale Ptak ma kasę! Może to zaskoczenie ale utrzymanie klubu, transfery itd kosztuje więc musi mieć kasę...
Wpływy z centra handlowego itd itd
Pozatym nie musi wyłozyć całej kwoty, banki spokojnie udzielą mu kredytów...

Co dosatdionu, to po remoncie murawy był by bardzo dobrym boiskiem treningowym, jeśli Ptak wybuduje stadion to chyba będziemy jednym z niewielu klubów w Polsce z podgrzewanym bosikiem terningowym.
Pozatym Brazylijczycy na treningach też potzrebują ciepłej murawy ;P

Ron
Kibic
Na forum od 7094 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 24/12/2005 23:25
nie odniecajcie sie aż tak przyjaciele- aby tern stadion wyszedł poza fazę planu potrzeba sporo kaski . Na tyle sporo, ze mogę sie założyć o wszystko. co mam, ze Ptak w zyciu nie widział takiej ilości srodków płatniczych na oczy. No chyba, ze w "Policjantach z Miami" albo w jakiejs "dynastii"..
smutne, ale prawdziwe,,,

Na forum od 7155 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 24/12/2005 23:55

Ron Jeremy napisał:  
nie odniecajcie sie aż tak przyjaciele- aby tern stadion wyszedł poza fazę planu potrzeba sporo kaski . Na tyle sporo, ze mogę sie założyć o wszystko. co mam, ze Ptak w zyciu nie widział takiej ilości srodków płatniczych na oczy. No chyba, ze w "Policjantach z Miami" albo w jakiejs "dynastii"..
smutne, ale prawdziwe,,,

Kase to on może ma. Ale nie wybuduje stadionu jeżeli Pogoń nie bedzie odnosić sukcesów. Jeżeli te sukcesy bedą to i nawet miasto by się starało pomóc. Wtedy to można myśleć o nowiutkim stadionie. Tak więc niech Pogoń gra jak najlepiej:D

Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
Plum
Kibic
Na forum od 7616 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 25/12/2005 13:30
Spokojnie, takiej klasy to on być może nigdy na oczy nie widział, ale nie musi wykłądac przecież całej kwoty od razu, facet ma "zdolnosć kredytową" więc może się zapożyczyć najwyżej straci.
Pozatym ,on raczej chce aby budowa stadionu szła równolegle to budowania druzyny i ewentulanych sukcesów.

manisz
Kibic
Na forum od 7356 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 25/12/2005 16:23

Plum napisał:  
Spokojnie, takiej klasy to on być może nigdy na oczy nie widział, ale nie musi wykłądac przecież całej kwoty od razu, facet ma "zdolnosć kredytową" więc może się zapożyczyć najwyżej straci.
Pozatym ,on raczej chce aby budowa stadionu szła równolegle to budowania druzyny i ewentulanych sukcesów.

Jego biznes będą ciągnęły całe pokolenia a i kredyty spłacały tez.. nie ma problemu :)

Zen
Kibic
Na forum od 7089 dni

Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 24/07/2006 12:08
Już za tydzień inauguracja sezonu piłkarskiego w Polsce. Sądziłem, że kluby postarają się coś zrobić dla polepszenia warunków oglądania naszych kopaczy.
Niewiele się jednak zmienia, także na szczecińskim Stadionie im. Floriana Krygiera. Zaproponowałem, by zlikwidować zasieki, a płoty obciąć o połowę. Niby wszyscy są za, ale decyzji nie ma. Pani dyrektor Miejskiego Ośrodku Sportu Rekreacji i Rehabilitacji (właściciela obiektu) Edyta Zart tłumaczy to procedurami i brakiem pieniędzy, klub i policja obawiają się kibiców. Przypomnę, że w Szczecinie nie było żadnych burd przez ostatni rok.
13 sierpnia Pogoń podejmie Arkę Gdynia i organizatorzy mogą spodziewać się kilkunastu tysięcy widzów. Co zastaną? To samo, m.in. brudne krzesełka. Siedzenie na nich grozi wielką białą plamą na spodniach. Od początku ich zainstalowania nikt nie pofatygował się, by zadbać o ich stan. Kolory już dawno wyblakły pod brudem. Fani radzą sobie z problemem i oklejają siedliska gazetami, które później przez kilka dni po meczu walają się po obiekcie.
Doprowadzenie do czystości krzesełek niedużo kosztuje. Nie potrzeba chyba pisać dokumentacji, wydawać masy pieniędzy. Wystarczy szmata, woda i chęci. To mały kroczek, by nasz stadion wyładniał. Póki nie mamy nowego - zadbajmy o ten, co jest.

Może jak nie zarząd nie zrobi tego czy Mosir to może zrobimy to MY-Kibice?!Nie wiem jak zaarugujecie na ten pomysł ale to nasz stadion i jak sie na niego wchodzi to trochę nie załadnie wyglądają te krzesełka.przecieżmy możemy(chyba) wyczyścić te krzesełka.Niech nam dzadzą albo my weźmiemy jakąś szmarke płyn o do roboty.nie wiem czy nas wpuszczą ale możemy sprobowac.i tak 2-3 osoby na sektor i bedziemy czyścić.Napiście co o tym myslicie?

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.25 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005