A co to za problem ? Gra w 3 lidze to nie jest jakiś wielki wysiłek i treningi nie odbywają się codziennie. Dobrym autem do Wolina dojedziesz w 40 minut :p
Bodajże Adamczuk jeszcze rok temu pogrywał sobie w Mewie Resko, cały czas pracując w Pogoni.
A co to za problem ? Gra w 3 lidze to nie jest jakiś wielki wysiłek i treningi nie odbywają się codziennie. Dobrym autem do Wolina dojedziesz w 40 minut :p
Bodajże Adamczuk jeszcze rok temu pogrywał sobie w Mewie Resko, cały czas pracując w Pogoni.
Odp: Byli Portowcy oraz wypożyczeni - raport z boisk - 12/09/2015 23:02
Do tego bramkę dla Błękitnych w zremisowanym 3-3 meczu zdobywa wypożyczony z Pogoni Jakub Okuszko. Cały mecz w bramce MKS Kluczbork rozgrywa wypożyczony Krystian Rudnicki a 84 minuty w meczu z Chrobrym Głogów rozgrywa Dawid Kort tym razem bez asysty , ale za to asystę na wagę 3 punktów dla Bytovii zalicza Robert Mandrysz. Ostatni z wypożyczonych Filip Kozłowski rozgrywa 71 minut w Rozwoju Katowice a jego drużyna przegrywa z Zawiszą Bydgoszcz dla której bramkę na wagę zwycięstwa strzela przymierzany jeszcze niedawno do Pogoni Kamil Drygas. Wliczając rozgrywki Pucharu Polski i 1 ligi to Drygas w 9 rozegranych dotąd meczach strzelił 5 bramek. Co prawda 2 z rzutów karnych , ale jak na defensywnego środkowego pomocnika to 5 bramek robi wrażenie. Osobiście mam cichą nadzieję , że Azoty przy dobrej pozycji Pogoni po rundzie jesiennej sypną groszem i spróbujemy wykupić Kamila z rąk kłamczucha Osucha.
łoo mamo. Coś chyba Radkowi w tym marketingu nie idzie skoro musi podkręcić zainteresowanie w DDTVN, swoją drogą skoro ma przez kobiete takie możliwości to korzysta ... wszystkie poranne gospodynie domowe wzruszone
Był Pan już zawodnikiem ekstraklasowej Pogoni. Jak wspomina pan pobyt w szczecińskiej drużynie?
- Powiem szczerze, ale bez nazwiska. Wiele osób się mnie pytało, dlaczego tak to się potoczyło, czyli było wypożyczenie do Floty Świnoujście. Nie pasowałem bardzo jednemu panu, który wtedy był w Pogoni, mimo, że nie zamieniłem z tym człowiekiem słowa przed podpisaniem pierwszego kontraktu. Bardzo mnie to bolało i do tej pory mam żal do tego mężczyzny. Było to moje marzenie, żeby w szczecińskiej drużynie grać i teraz jestem podwójnie zmotywowany do tego by coś mu udowodnić.
Odp: Byli Portowcy oraz wypożyczeni - raport z boisk - 19/09/2015 00:44
Gdyby został Dąbrowski, to raczej nie myśleliby o dodatkowym obrońcy. Dogadany Czerwiński by przyszedł a Fojut pewnie nie. A tak Dąbrowski odpadł, więc mamy Fojuta. Swoją drogą, patrząc na tą sytuację z perspektywy czasu, dobrze się stało.
Gdyby został Dąbrowski, to raczej nie myśleliby o dodatkowym obrońcy. Dogadany Czerwiński by przyszedł a Fojut pewnie nie. A tak Dąbrowski odpadł, więc mamy Fojuta. Swoją drogą, patrząc na tą sytuację z perspektywy czasu, dobrze się stało.
Mamy solidnych dwóch stoperów to nie narzekamy. Faktem jest, że Dąbrowski został oddany za koszyk wafli.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.