... niech się najlepiej pierdolnie w ten łeb tą rakietnicą,... Teraz pociągną Ciebie gościu po całości i nawet gdybyś miał ubezpieczenie OC to nie będzie działać za taką bezmyslność. Płacisz i płać za wszystko !
a ja powiem tak...albo niektórym zamknąć mordę (ban) albo zamknąć 90% tematów
BYŁO MINĘŁO - po jaki chuj wracać
przed nami ŁKS...
Po to żeby sie nie powtórzyło bo być możem drugim razem ty dostniesz rakietnica albo twój brat i wtedy ktoś Ci powie było mineło lub stało sie trudno.
Ale rzygac juz sie tym chce...Beda oficjalne stanowisko, kilka razy wpierdol dla tych co sie nie usluchaja, a tak jest marudzenie, ktorego juz sie czytac nie da...Ja sam bylem blisko zeby ta rakietnica dostac.Jeden z Kolegow zrezygnowal na troche z bycia na gniezdzie, bo musial ochlonac, ale nie przesadzajmy juz.
Nie wiem czy juz jest gdzies info, ale mamy 5 tys biletow na Bydgoszcz.
Odp: Pogoń - Ruch kibicowsko. Wszyscy na młyn! Śpiewamy kurwa! - 09/05/2010 14:28
Proponuje zmienic temat na Pogoń-Górnik..W środe przed nami najważniejszy mecz ligowy,tak jak bylo pisane przed meczem z Ruchem nie mamy wpływu na to czy nasi będą zapierdalac ale jak pokazują ostatnie mecze robią to i zależy im.Nie można się zachwycic jednym meczem z Ruchem dlatego w środe na trybunach musimy się zaprezentowac nie gorzej niż w meczu z Ruchem to jest mecz o nasze BYCIE albo nie w walce o awans dlatego siejmy propagande i wszyscy ŚPIEWAMY KURWA !!! WOOOOOJNA O AWANS !!!!!!!!
Ten mecz poza finałem PP rośnie do rangi najważniejszego meczu sezonu w tym momencie, musi być podobnie jak na Ruchu, tylko bez skakania po płotach i piro w nieodpowiednich rękach!
Odp: Pogoń - Ruch kibicowsko. Wszyscy na młyn! Śpiewamy kurwa! - 09/05/2010 21:57
Widzę, że temat o finale PP jest teraz ''na czasie'', ale kurwa panowie nie zapominajmy o meczu z Górnikiem w najbliższą środę. Jeden z ważniejszych, jak nie najważniejszy mecz sezonu w lidze, który mam nadzieję, że przedłuży nam nadzieję o awans, a tu cisza. Tak jak było przed Ruchem, nakręcać wszystkich znajomych i miazga! WOJNA!!!!
Ten mecz poza finałem PP rośnie do rangi najważniejszego meczu sezonu w tym momencie, musi być podobnie jak na Ruchu, tylko bez skakania po płotach i piro w nieodpowiednich rękach!
PIRO NIE POWINNO BYĆ WCALE. W żadnych rękach. Mam w dupie jakieś światełka, wystarczy mi doping taki jak na Ruchu. I to od tego serce rośnie, to dodaje adrenaliny. Niedługo Dni Morza i tam sobie pooglądać będzie można jakieś tam efekty. ANGLIA. To jest dla mnie wzór. Byłem na kilku meczach i tam pirotechnika popsułaby tylko efekt kibicowania. Zresztą światełka to pójście na łatwiznę. Gardła, gardła i jeszcze raz gardła. Powtórzmy na Zabrzu to co z Ruchem, a będzie dobrze..
PIRO NIE POWINNO BYĆ WCALE. W żadnych rękach. Mam w dupie jakieś światełka, wystarczy mi doping taki jak na Ruchu. I to od tego serce rośnie, to dodaje adrenaliny. Niedługo Dni Morza i tam sobie pooglądać będzie można jakieś tam efekty. ANGLIA. To jest dla mnie wzór. Byłem na kilku meczach i tam pirotechnika popsułaby tylko efekt kibicowania. Zresztą światełka to pójście na łatwiznę. Gardła, gardła i jeszcze raz gardła. Powtórzmy na Zabrzu to co z Ruchem, a będzie dobrze..
Zjebało Ci gar go reszty od tej Anglii. Ja nie wyobrażam sobie opraw bez piro, ale to trzeba umieć używać, a nie napierdalać gdzie popadnie. Nie zapominaj, że to Pogoń zapoczątkowała race na polskich stadionach, więc skończ swoje wywody !
W środę wszyscy na młyn !!! WOJNAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.