Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 12/09/2005 13:08
cały czas obiecują że będzie nowy stadion ze zrobią modernizacje stadionu i o podgrzewanej murawie tak naprawde to kupa z tego będzie!! ale widze ze jest szansa na podgrzewaną morawe ale jak znam życia to będzie za 1 rok albo dwa!! :/
NOWY STADION POGONI - 22/09/2005 14:44
MOIM ZDANIEM POWINNO SIĘ DOBUDOWAĆ TAKŻE NOWĄ TRYBUNĘ ZAMYKAJĄCĄ STADION. Owszem należy także podwyższyć niską trybunę, gruntownie przebudować trybuny na łuku i wysoką trybunę także. Nierozumiem dlaczego miasto nie porozmawia z Bankami na zaciągnięcie kredytu, plus to co dadzą firmy i można spokojnie wybudować stadion na miarę europejską. Ludzie wokół stadionu jest tyle miejsca że spokojnie można myśleć o budowie nowego stadionu na miejscu starego, trzeba rozebrać stare trybuny i wybudować nowe, tak aby na mecz mogło wejść 35-40 tysięcy widzów, by stadion był cały zamknięty, zadaszony i oświetlony. Na inne pierdoły to miasto zaciąga kredyty i sie zadłuża a na tak dochodową inwestycję jaką jest stadion to władze wykładają l....!no.A poza tym Stadion mógłby sam na siebie potem zarabiać, należy zrobić tak jak ma MU, czy Barca, zbudować w kompleks z Galeriami, kasynkiem jakimś, sklepikami - ale nie Hipermarketem PRECZ Z HIPERMARKETAMI TYLKO POLSCY DROBNI HANDLOWCY. Ileż to by zbudować sklepiki z pamiątkami klubowymi takimi z prawdziwego zdarzenia. Pomarzyć można, tyle co z tego skoro władze mają gdzieś mieszkańców.KIBICE POGONI PROPONUJĘ W ZWIĄZKU Z POWYŻSZYM ZORGANIZOWAĆ PARĘ MANIFESTACJI POD URZĘDEM MIEJSKIM (czytaj Urzędem Nierobów) I POWALCZYĆ O TEN STADION. No bo to przecież będą nowe miejsca pracy a i okolice zyskają na atrakcyjności i Pogoń będzie miała nowy stadion. Przecież wcale tak być nie musi że tylko MKS Pogoń miałaby stadion, miasto może być współwłaścicielem, tak samo jak miasto powinno być współwłaścicielem klubu MKS Pogoń. takie jest moje zdanie co o tym sądzicie? piszcie.
AVE Szamil! Bawi się cala Papricana gdy piłka jest kopana
Ulepszenia stadionu - 14/11/2005 15:17
Co sie bardziej przyda czy podgrzewana murawa , wiekszy stadion , zaplecze dla zawodnikow lub bardzo potrzebne boisku dla juniorow i tramkarzy. W co powinna Pogon zainwestowac na poczatku. Ja uwazam ze na razie powiina byc podgrzewana murawa , w nastepnej kolejnosci boiska treningowe , na trybune mozna poczekac.
Odp: Ulepszenia stadionu - 14/11/2005 15:30
Moim zdaniem pierwsza powinna byc podgrzewana murawa w nastepnej kolejnosci zaplecze dla zawodnikow, boiska treningowe, a potem myslmy o samym stadionie chociaz i jemu renowacja by sie przydała
Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 14/11/2005 18:09
Zdecydowanie podgrzewana murawa na początek by się przydała. Później można by zacząć modernizować stadion, zwłaszcza trybuny. Nie wszystkie naraz, ale jedna po drugiej zaczynając od jedynki. Potem dobudowanie olejnej trybuny zamykającej stadion. Od razu wszystko lepiej by wyglądało, wtedy zacząć modernizację terenów wokół. Wszystko pokolei i będą wszyscy zadowoleni.
Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
e tam wolisz przychodzić na jakiś stary stadion gdzie każda trybuna jest pod innym kątem i wyglada jak labirynt czy na nowiutki duży pachnący zadaszony podgrzewany stadionik ?
Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 14/11/2005 18:59
Ja Uważam że powinien być nowy stadion wiem ze są ogromne wspomnienia z tym i z meczami na nim rozgrywanymi<szczegulnie tyczy to sie starszych kibiców ja jestem młody>.Ale Jeżeli polskie miasta mają sie rozwijać przyciągać turystów budować nowe stadiony to czy nie lepiej dla wizerunku samego szczecina wybudowac nowy stadion??Ja byłbym dumny ze w moim mieście jest taki ładny nowy stadion a jadac do miasta <mieszkam na prawobrzeżu>patrze na nowiutki stadion i reszte kompleksów a nie na marnujące sie tak znakomite tereny.Inne kluby mimo że tesz kibice chcą zachować stary stadion to powybudują nowe a my dalej zacofani sobie tylko na forum bedziemy pisać co lepsze czy to czy to.Ja wole nowy stadion !!!
Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 14/11/2005 19:02
Ten stadion Co chwila trzeba bedzie przebudowywać bo sie bedzie rozsypywał a zresztą cała modernizacja tego wyrównanie trybun podwyższenie zadbanie o pożądek i wybudowanie nowej trybuny wiecej bedzie kosztowac niz nowy od podstaw!!!Sory ze napisane w dwuch cześciach
Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 14/11/2005 19:22
Przy Twardowskiego gramy już od dawna i jest to już symbol Pogoni. Dlatego wolałbym by ten stadion zmodernizować. Rozumiem że lepszy byłby nowy, nie zniszczony stadion, ale ten jest już wpisany w historię Pogoni, jak Łazienkowska do Legi czy chodźby Camp Now do Barcelony
Camp Nou to nie Papricana... A stadion Legii pewnie w przyszłości będzie zupełnie inny a że nie w innym miejscu to już inna sprawa. Tam są inne warunki infrastukturalne. Jestem za nowym stadionem zdecydowanie. Dabie jest chyba najlepszym miejscem.
Odp: Nowy stadion czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 14/11/2005 21:32
A czemu niby ktos ma cie wozić co bo do dabia dalekopomyśl o tych co mieszkaja na prawobrzeżu np.ja to co może ty teraz nas powozisz co zresztą jak by był tam stadion to pewnie i tesz jakiś dojazd by był dobry .Powiedzmy jednym autobusem by sie jechało .Zreszta autobusem albo tramwajem sie jedziepierwsza klasa.A ci co do tej pory mieli z buta na stadion dopiero zobacza jak sie na mecz jedzie godzine.I Co jek bedziesz musiał jechać to co obrazisz sie i wogule nie bedziesz jeździł ??ja tam jazde lubie
Ostatnio edytowany przez: Kicu, 14 listopada 2005, 21:39 [2 raz(y)]
Tym zdaniem udowodniles, ze jestes ch.. nie kibic. Niektorzy maja do pokonania po 100 km lub wiecej wiedna strone i jakos sobie radza. No tak dla Ciebie za daleko, bo nie bedziesz mial kilku krokow do stadionu. Moge sie zalozyc, ze jak deszcz pada to nie idziesz, mecz jest w Tv to tez nie idziesz....
OMG Jeszcze w podpisie masz "Pogon to my" ... n/c Sry za napinke ale ...
Zobacz ze ja do Twardowskiego z Bukowego mam tyle drogi co ty zz miasta do Dabia (nawet ja mam troche wiecej) i mi nie przeszkadze wsiasc w 2 busy albo w busa i tramwaj .. to jest gora 1h jazdy wiec jesli mowisz "Pogon to MY" to chyba niepowinien ci zaszkodzic ten kawalek drogi ... zobacz ze niektorzy dojezdzaja z chociazby Stargardu,Goleniowa,Gryfina a to jest dalej niz z miasta wiec nierozumiem twojego postu albo jestes "piknik" albo nierozumiem ... a moze Szkoda Ci 2zl na bilet ?
a będziesz po mnie przyjeżdżał przed każdym meczem, żebym do Dąbia mógł dojechać
No jakbys napisal ,ze masz sentyment to tego stadionu,mase wspomnien z nim zwiazanych,hektolitry wypitego piwa przed i po itd. to bym nic nie napisal bo po czesci tez tak mysle.
Tylko,ze walnales z dojazdem
Co, za daleko!!!
Qrwa od dwoch lat tluke sie 130km w jedna manke zeby na meczu sie stawic i nie widze w tym zadnego problemu,a ty marudzisz ,ze musialbys ruszyc dupe az za basen gorniczy...no rece opadaja
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.