¦PIEWAJˇ MIASTA ¦PIEWAJˇ WIOSKI NAJWIĘKSZˇ KURWA JEST RUCH CHORZOWSKI
¦PIEWAJˇ MIASTA ¦PIEWAJˇ WIOSKI - TO DLA NAS FINAŁ - WŁA¦NIE W BYDGOSZCZY
PS. nie ma co lamentować tylko się pilnować, i w dopingu, trzeĽwo¶ci i ogólnym ogarnięciu
PS2. już na spokojnie patrz±c to co dzi¶ zobaczyłem było mistrzostwem ¶wiata... typy z Golecina maj±ce po ponad 50 wiosen (po namowach zwykłych 30 latków (dziwnie brzmi - trochę staro)) w piekle i non stop ¶piewaj±ce (nie patologia)... cud ¶wita
BEZCENNE !!!
Ostatnio edytowany przez: HardcoreCitySzczecin, 4 maja 2010, 23:38 [2 raz(y)]
Ten puchar nam się należy.. za to, że jeszcze dwa lata temu tułali¶my się po wioskach, że przeszli¶my ten puchar praktycznie od pocz±tku, że odbudowali¶my się piłkarsko i kibicowsko... Wracaj± dobre czasy W takich chwilach można mieć satysfakcję, że poszli¶my (i nawet ci którzy olewali IV i II ligę) wła¶ciw± drog±. Naprawdę warto było zrobić krok do tyłu żeby teraz dwa do przodu..
Wygrany puchar (a przynajmniej na razie finał) i awans do Ekstraklasy (a przynajmniej duża szansa) w takim tempie.. tego nie spodziewali się chyba najwięksi optymi¶ci
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Jestem pewien, że po takim meczu na górniku znowu będzie zajebista (jak na 1 ligę) frekwencja.
Je¶li historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niew±tpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własno¶ci prywatnej
Ludwig von Mises
To musisz krótko na Pogoń chodzić, bywało już wiele razy, że cały stadion na stoj±co z całych sił dawał. Nie umniejsza to faktu, że wczoraj było megazaje... je¶li chodzi o doping i atmosferę, a tęcza po prostu rozwaliła wszystko
Ten wieczór w pełni wynagradza Nam kilka ostatnich lat. Mnie osobi¶cie wynagradza jeżdżenie z Bydgoszczy na każdy mecz. Często tylko na mecz i z powrotem, tylko po to aby być. Tylko po to, aby czuć się jak u siebie. Wiele smutnych powrotów po porażkach. Wiele szczę¶liwych chwil po wygranych meczach. Jednak za wczoraj, z ostatnie 30 minut - SERDECZNE DZIĘKI!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.