Odp: Pogoń - Ruch kibicowsko. Wszyscy na młyn! ¦piewamy kurwa! - 04/05/2010 23:10
Powwoli to do mnie napływa!! Doping - aahhh doskonały od 60 min ciary przechodziły po plecach nie jednemu jak cały stadion wstał i zacz±ł ¶więtowac. Tworzymy historię w tym momencie - swoj± historię. Brawo dla piłkarzy za walkę bo tego od nich dzisiaj oczekiwali¶my. Pojawmy się teraz w Bydgoszczy w jak największym składzie i pokażmy Polsce, że potrafimy tak jak dzisiaj byc jedno¶ci±. Co¶ wspaniałego!!! Puchar jest nasz !!
Odp: Pogoń - Ruch kibicowsko. Wszyscy na młyn! ¦piewamy kurwa! - 04/05/2010 23:13
Nie pamiętam kiedy ostatnio widziałem cały stadion ¶piewaj±cy na stoj±co, przez praktycznie cał± drug± połowę! DOPING ZAJEBISTY! Chciałoby się żeby było tak zawsze! Minęły już 4 godziny od meczu a mi dalej chce się ¶piewać! Euforia nie mija! Finał jest Nasz, tworzymy historię!
P.S. Go¶ciowi co odpala rakietnice poziomo/skierowane w ludzi serdeczne CHUJ W DUPĘ! To pierwsze to jestem w stanie uwierzyć, że to był wypadek, ale kiedy na koniec meczu poleciała następna poziomo to jestem pewny że trzeba nie mieć mózgu!
Kurwa i tak to jest, jak gamonie się bior± za piro, potem takie cyrki.
Powinien być absolutny zakaz odpalania tego prócz zorganizowanych grup które robi± to od lat i maj± pojecie o bezpieczeństwie i kawałek mózgu!
Tak się wła¶nie dzieje, nie do¶ć, że efekt gówniany to same problemy z tego!
Może nie tyle zorganizowane grupy, co osoby trzeĽwe i maj±ce ten wspomniany kawałek mózgu.
Nie kurwa, odpalisz 3 race i co zajebi¶cie będzie?
Co do meczu od 60 min jak patrzyłem na zegar to było chyba najdłuższe pół godziny w moim życiu!
Dawno tak nie przeżywałem meczu...
Ja już od 2 połowy ci±gle patrzyłem na zegar Doping to MIAZGA !! Na takim meczu dawno nie byłem a może nie przeżyłem Brawo dla gniazdowych !!
Bracia,przed nami jeden z najwazniejszych spotkan na naszym stadionie od lat.Historyczna chwila.Czy pilkarze beda zapierdalac, czy dadza z siebie wszystko, w trakcie spotkania juz nie mamy wplywu, ale mamy wplyw na jedno!ATMOSFERA!WOJNA!MLYN!
Rozpisywac sie nie bede.KAZDY komu kiedys zalezalo na dopingu niech stawi sie na mlynie.Olac mecz ze Stala, olac malolatow(argument nie przychodzenia na piekielko).Przyjda starsi zrobi sie roszady, mlodsi pojda na obrzeza sektora.W sumie niewazne.Na pewno przyjdzie sporo starych, bo juz rozmawialem.Przyjda ludzie z Fan Clubow.Przyjda cale dzielnice czyli starszy i mlodzi, zwykli symaptycy jak i chuligani np. Golecin juz sie zapowiedzial.RAZ KURWA NIECH WSZYSCY SIE OGARNA!!!Nie czaic sie ze na poczatku moze byc malo ludzi.Wpadajcie od razu, to nakreca innych.Doping bedzie poprowadzony tak, ze zadowleni beda i starzy i mlodzi.RAZEM DAMY RADE!!!
WSZYSCY NA MLYN...ROZJEBIEMY DECYBELAMI HANYSOW!!!
SPIEWAMY KURWA!!!
Ja tylko powiem tyle - DZIEKUJE.
Spelnilo sie.Widac bylo jednosc.Widac bylo wsparcie.
Wielkie dzaieki dla FC : Stargard,Chojna, Walcz, Goleniow, Police.Stamtad nieprzypadkowe starsze osoby od lat znane w srodowisku.
Dzieki dla Golecina z Goclawiem, dzieki dla chlopakow ze Srodmiescia, dzieki dla wszystkich w mlynie i na innych sektorach...Ogolnie w koncu stalo sie tak, jak powinno byc na codzien.
FINAL JEST NAAAAAAAAAAAASZ LALALALALALALA!!!!!!!!!!
Odp: Pogoń - Ruch kibicowsko. Wszyscy na młyn! ¦piewamy kurwa! - 04/05/2010 23:25
Ja odczuwam skrajne emocje, z jednej strony, doping istna miazga, cały stadion ¶piewał z nami i jedziemy na finał PP do Bydgoszczy, a z drugiej strony jakim trzeba byc debilem by walic rakietnic± w ludzi, brak wybraĽni niektórych przeraża... bardzo dobra dezycja MW w sprawie odpalania piro, teraz tylko czekać na potwierdzenie przez SKPS.
doping byl swietny i marzy mi sie zeby brac w czyms takim udzial jak najczesciej bo jak widac - potrafimy, dzieki dla gniazdowych i dla wszystkich obecnych za zajebista atmosfere!
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoj±" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mo¶ci hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.