Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
<<<.::WoJtAs®::.>>>
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7734 dni

Nowy stadion czy modernizacja Twardowski Arena - 07/03/2004 16:12
Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :)

NA TWARDOWSKIEGO PRZEZYLISMY WSPANIALE CHWILE I TO JEST OBIEKT NA KTÓRYM POGOŃ POWINNA ROZGRYWAĆ DALEJ SWOJE MECZE !!!!!!!!!!!!!! POZDRO 4 ALA POGOŃ & LEGIA FANS

Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie , bo najlepsza w Polsce jest POGOŃ SZCZECIN MKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRZ
Kibic
Na forum od 8015 dni

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 07/03/2004 16:23
a lepiej jest kupic nowy samochod (z salonu) czy stary i oddac go do remontu?

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
AidenMks
Kibic
Na forum od 7790 dni

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 07/03/2004 16:28
A tak pozatym to o stadionie była mowa już nie raz więc po co nowy temat???

Pogoń Szczecin
U-96
Kibic
Na forum od 8329 dni

**

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 07/03/2004 16:29
a czy niedzwiedz sra w lesie ?

Szlugi, wóda, gołe baby !
Borys
Kibic
Na forum od 7877 dni

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 07/03/2004 16:29
Z tego co sie orientuje to ten temat byl juz wałkowany....Wolałbym zostac przy "Papricanie" ale jak nowy obiekt podobno mialby mniej kosztowac niz remot starego (w co wątpei) to czemu nie.....

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
pavel18
Kibic
Na forum od 7884 dni

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 07/03/2004 16:55
modernizacja

KIJEK
Kibic
Na forum od 7780 dni

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 07/03/2004 17:04
Oczywiscie ze bym wolal nowy i nowoczesny stadion,ale w miejscu starego lub na tych slawnych juz dzialkach!!!

Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest!!!
kozuch
Kibic
Na forum od 7814 dni

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 07/03/2004 17:15
Ja bym wolal modernizacje chociaz i tak ona pewnie tak jak i budowa nowego stadionu nigdy nie dojdzie do skutku :(

POGOŃ To My !
krls
Kibic
Na forum od 7846 dni

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 07/03/2004 17:15
modernizacja juz predzej a jak nowy ulepszony stadion to nie od ptaka on by nigdy w to nie zainwestowal

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Petar
Kibic
Na forum od 7952 dni

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 07/03/2004 17:16
Ja bym wolal nowy stadion najlepiej gdzies na prawobrzezu:)

W F H
Kibic
Na forum od 8431 dni

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 07/03/2004 17:19
Tylko na Twardowskiego,jebać inne propozycje...:)

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
..:MiSiEk:..
Kibic
Na forum od 7784 dni

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 07/03/2004 17:26
nowy stadion na twardowskiego<lol>

Byliśmy Tu I Zawsze Będziemy, Stąd Jesteśmy I Tu Umrzemy
max_dal
Kibic
Na forum od 7881 dni

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 07/03/2004 18:23
A ja bym wolał żeby Pogoń grała na Antarktydzie, może tam niech nowy stadion wybudują... przy odrobinie szczęścia kiedyś by zatonoł:P:P:P
Modernizacja!!!

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
celciusz
Kibic
Na forum od 8660 dni

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 07/03/2004 18:36
juz widze nowy stadion ciekawe za co szmalec sie nie natrzepie nie ma co liczyc na cos nowego twardowskiego rullezzzz

ganja man
*zablokowany
Na forum od 7895 dni

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 07/03/2004 18:39
modernizacja!!!!!

a jezeli juz koniecznie nowy to tylko na twardowskiego

BeJot
Kibic
Na forum od 7781 dni

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 07/03/2004 19:50
Na papricanie mamy trybune po 3 stronach na 4 mogli by cuś pokombinować i jakieś zadaszenie zrobić porządne

"Jaka jest różnica pomiędzy demokracją, a demokracją ludową? Taka sama jak pomiędzy krzesłem, a krzesłem elektrycznym"
ZCH 1948
Kibic
Na forum od 7769 dni

*

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 07/03/2004 21:47
> modernizacja!!!!!

a jezeli juz koniecznie nowy to tylko na twardowskiego
No popieram przynajmniej w tej kwesti mamy jednakowe zdanie :D

Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
ekil
Kibic
Na forum od 7889 dni

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 08/03/2004 00:13
> Oczywiscie ze bym wolal nowy i nowoczesny stadion,ale w miejscu starego lub na
> tych slawnych juz dzialkach!!!

jak by wszystcy tak mysleli jak ty to by juz dawno nie bylo szczecina .... oczywiscie jestem tylko i wylącznie za modernizacją papricany(sentyment,historia)
......a pozatym jeżeli się nie myle tamat wałkowany już nie jednkorotnie
[Ostatnio edytowane przez ekil: 2004-03-08 00:14]

Tabby
Kibic
Na forum od 7852 dni

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 11/03/2004 22:20
Na lige polską to Papricana wystarczy, ale myśląc długofalowo(P.UEFA,LM?) nie można już dłużej wyrzucać pieniędzy w stadion zbudowany z ziemi i polany betonem. To prawda, że to jest kawał historii, ale nikt nie musi go burzyć. Jestem za wzniesieniem nowej areny spełniającej wymogi uefa. Taki stadion to w Europie boisko treningowe. Nie możemy się dłużej wstydzić przed gośćmi z zagranicy.

tarpan
Kibic
Na forum od 7722 dni

Odp: Jak myślicie czy lepszym rozwiązaniem jest budowa nowego stadionu czy modernizacja Twardowski ArenA :) - 20/03/2004 11:57
ja terz jestem za budowom nowego stadionu rozumie sentyment do starego bo przeciez sam spedziBem na twardowskiego wspaniale chwile ale jesli chcemy aby wielka pilka zawitala do grodu gryfa musimy miec nowoczesny stadion, ludzie badzcie realistami nie myscie kategoriami M Jurczka bo stanie w miejscu to wlasciwie cofanie sie w rozwoju

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.21 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005