według mnie trzeba iść i pokazać ze Szczecin zasługuje na mecze reprezentacji. A najłatwiej zrobić to własnie przez dobry doping itd.
Polska-Belgia (2002), Polska-Grecja (2004), a nawet mecz z jakąś jebaną Albanią (2005) powinny dawno przekonać PZPN ale problem jest troszkę bardziej złożony
primo: nasz obiekt nie spełnia dzisiejszych standardów (nawet jak była pierwsza liga to były pewne braki i niedociągnięcia wynikające z przestarzałej infrastruktury obiektu)
secundo: związek ma nasze miasto (tutejszych kibiców) głęboko w dupie i nie zanosi się na poprawę tych relacji
może jeszcze laskę zaczniemy robić Michasiowi? w podziękowaniu pewnie dostaniemy towarzyski mecz U-21 z Maltą. ja już nie mam zamiaru bawić się w przekonywanie. kto chce niech idzie, może będzie fajnie, może nie. po newsach z biletami na euro postanowiłem że złotówki tym złodziejom nie dam. ale piłkarzom dalej kibicuję bo to nie ich wina
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
[cytat=morfeusz]
według mnie trzeba iść i pokazać ze Szczecin zasługuje na mecze reprezentacji. A najłatwiej zrobić to własnie przez dobry doping itd.
Polska-Belgia (2002), Polska-Grecja (2004), a nawet mecz z jakąś jebaną Albanią (2005) powinny dawno przekonać PZPN ale problem jest troszkę bardziej złożony
primo: nasz obiekt nie spełnia dzisiejszych standardów (nawet jak była pierwsza liga to były pewne braki i niedociągnięcia wynikające z przestarzałej infrastruktury obiektu)
secundo: związek ma nasze miasto (tutejszych kibiców) głęboko w dupie i nie zanosi się na poprawę tych relacji
może jeszcze laskę zaczniemy robić Michasiowi? w podziękowaniu pewnie dostaniemy towarzyski mecz U-21 z Maltą. ja już nie mam zamiaru bawić się w przekonywanie. kto chce niech idzie, może będzie fajnie, może nie. po newsach z biletami na euro postanowiłem że złotówki tym złodziejom nie dam. ale piłkarzom dalej kibicuję bo to nie ich wina
Podzielam Twój pogląd w 100%. ile to razy Szczecin udowadniał? A prawda jest taka że przyniosło to odwrotny skutek PZPN wolał przyznać mecz z Estonią jakimś Wronkom i to za darmo i tym gestam pokazał gdzie ma kibiców Pogoni. A rekompensate za Kolumbie zobaczymy jak świnia niebo. A swoją drogą strasznie Listkiewicz i spólka musi sie cieszyć żę Pogoń skazana jest na lata na banicje a my czyt miasto) jeszcze dajemy PZPN-owi patronata 60-lecia..Zgroza...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Mecze towarzyskie - 05/03/2008 11:35
byłem o 7:40 na Pocztowej.. tylko powiedzieli, że nie ma.. byłem po 10 to napisali kartkę że 12-13 i nie wiedzieli czy są Pogoni.. pojechałem a tam że kartka od 13 problemu się zdarzają ale informacja mogłaby być troszkę lepsza
ale na szczęście mieszkam dość blisko stadionu więc większego problemu nie ma
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
a ja ma sprawę jeśli ktoś jest zainteresowany:
- mogę wymienić bilety:
sektor 9 rząd 2 miejsce 37 (wysoko nic nie zasłania, zaraz przy schodach)
sektor 9 rząd 3 miejsce 1 (też wysoko tylko trochę barierki boczne przeszkadzają..)
sektor 9 rząd 3 miejsce 2 (j.w)
na 3 miejsca koło siebie (w górnych częściach sektorów - tak max. do połowy..), wiem że mało się opłaca i nie jest równomierne no ale może ktoś ma 3 bilety a akurat nie idzie z kimś razem w trójkę..i chciałby inne miejsca
P.S: Oczywiście chodzi o te bilety po 10 zł.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
A co do meczu, to na początku też wydziwiałem, że jakaś reprezentacja nie przyjedzie ale z perspektywy czasu uważam, że może to być całkiem ciekawy mecz, tym bardziej, że jednak piłkarze Wisły przyjadą. Wiadomo, że każdy by wolał reprezentację Niemiec czy chociażby Irlandii ale taki mecz jak ten 11 marca na pewno nie zdarzy się u nas ponownie za szybko, a kopaniną na 4 ligowym poziomie na pewno już większość jest nieco znużona.
Do tego całkiem konkretna godzina meczu (nie jakaś chora 16 czy 17) - więc wszyscy na stadion !
A co do meczu, to na początku też wydziwiałem, że jakaś reprezentacja nie przyjedzie ale z perspektywy czasu uważam, że może to być całkiem ciekawy mecz, tym bardziej, że jednak piłkarze Wisły przyjadą. Wiadomo, że każdy by wolał reprezentację Niemiec czy chociażby Irlandii ale taki mecz jak ten 11 marca na pewno nie zdarzy się u nas ponownie za szybko, a kopaniną na 4 ligowym poziomie na pewno już większość jest nieco znużona.
Do tego całkiem konkretna godzina meczu (nie jakaś chora 16 czy 17) - więc wszyscy na stadion !
Wole sobie spokojnie posiedziec w domu zajac sie swoimi sprawami niz ogladac za 15 zl mecz Polaków z ligi Polskiej i obcokrajowcow co EURO2008 zobacza co najwyzej z trybun, jesli nie z telewizora. Jeszcze zeby ta kasa szla na jakis cel charytatywny... a nie do kieszeni dziadkow z PZPN, ktorzy spluwaja w strone Szczecina a co niektorzy udaja, ze deszcz pada...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.