Odp: Mecze towarzyskie - 19/02/2008 11:21
w ogóle wprowadzanie biletów to przesada (chyba że kasa by poszła na jakiś szczytny cel..)
na mecz z Estonią we Wronkach jest za darmo..
ale myślę, że koło 20 zł..
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Mecze towarzyskie - 20/02/2008 17:45
Co ta ma wogole byc ten mecz z obcokrajowcami,pewnie na zasadzie macie i sie odpierdolcie,dla mnie to jest brak szacunku dla naszego regionu
Jeb.... pzpn
nie bójmy sie-pzpn odbije sobie na biletach sprzedanych w Szczecinie. A swoją drogą zastanawia mnie kto i po co lobbuje tą mieścinę...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
W najbliższą środę na stadionie we Wronkach reprezentacja Polski, złożona z zawodników występujących w Orange Ekstraklasie, zmierzy się z Estonią. Nie jest to ostatni sprawdzian dla polskich ligowców przed Euro 2008. W marcu na stadionie Pogoni Szczecin zostanie rozegrany reprezentacji Polski z drużyną złożoną z zagranicznych gwiazd Orange Ekstraklasy.
Według Przeglądu Sportowego, selekcjonerem obcokrajowców ma zostać szkoleniowiec Legii Warszawa, Jan Urban. - Proszę się jeszcze do mnie nie zwracać per "selekcjonerze", bo nikt mi nie przekazał takiej informacji. W razie czego, na pewno jednak poradzę sobie z selekcją - powiedział Urban.
Jednym z piłkarzy, w drużynie Jana Urbana, na którego szczególną uwagę zwróci sam selekcjoner reprezentacji Polski, Leo Beenhakker będzie Roger Guerreiro. Pomocnik Legii Warszawa ma wkrótce otrzymać polskie obywatelstwo, co z kolei może otworzyć mu drogę do kadry na Euro 2008.
- Mecz odbędzie się we wtorek 11 marca, początek o 20:30, a transmisję przeprowadzi TVP1 - powiedział dla PS Andrzej Placzyński z firmy Sportfive.
No fajnie będzie noc i race rozpalimy porzucamy serpentynami będzie git no i pośpiewamy PZPN PZPN JE*** J**AĆ PZPN bo oni sobie z nas żartują z kibiców mecz za 17 dni już 15 w zaokrągleniu a biletów nie ma i nawet ceny nie podali olewają sobie , układają tabele Orange Ekstraklasy w tym roku i pieniążkami się dzielą złodzieje z PZPN !!!!!!!!!!
Warszawa !!!!!! Warszawa , Warszawa CWKS Legia !!!!!!!!!!!! Warszawa , Warszawa !!!!!
Ten mecz pewnie nie jest szczytem marzen, ale chyba lepiej ogladac obcokrajowcow z naszej ligi, niz Liechtenstein, ktory zadnego poziomu nie prezentuje. W tym terminie nie ma szans na konfrontacje z jakakolwiek silna reprezentacja, dlatego nie ma co wybrzydzac. Fakt, ze wszystkim marzyl sie zupelnie inny mecz, ale wyszlo inaczej i juz nic nie zmienimy lamentem.
Odp: Mecze towarzyskie - 24/02/2008 22:13
hm.. dobra tylko godzina, termin - wtorek, niech już będzie (rekordów frekwencji nie ma się co spodziewać, chociaż łatwiej z biletami będzie ).. co do cen to chyba jednak obniża do 10 zł chociaż 15 zł można przeboleć, PZPN znowu nas olał ale można się było tego spodziewać..
edit: stadion znam od dziecka.. ale jak rozumieć news z głównej że na wysoką trybunę po 15 zł ? czyli sektory na łuku też ? bo "niska" trybuna zaczyna się przecież od 17...
Ostatnio edytowany przez: AŚ, 25 lutego 2008, 16:23 [1 raz(y)]
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.