Odp: Mecze towarzyskie - 11/02/2008 20:53
Miło zobaczyc w kadrze Fabiniaka i Grosickiego Kamil, dziwny chłop ale jak dla mnie sympatyczny, eksplozywny napstnik.
Poza tym, zewsząd już słychac głosy, co to za banda patałachów na ten mecz, ale jak dotąd scouci Leo są świetni i wiedzą lepiej niż media czy fani. Myśle że i tym razem pare graczy choc trochę się pokaże i wypromuje. Liczę tu szczególnie na Gołosia, który mimo świetnych umiejętności ciągle stoi na tym samym poziomie zamiast pnac się w górę.
A przymiarki były pod Argentynę, Niemcy... -.-
później rozprawiało się o Dani, następnie w PS czytałem coś o Luksemburgu
oby ten Liechtenstein chciał do nas przyjechać
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Mecze towarzyskie - 13/02/2008 22:30
Lepszy już mecz z obcokrajowcami niż Lichtensteinem - poziom wyższy.
PZPN ma nas w dupie i nic tego nie zmieni. Wpływ na to może mieć - brak stadionu, brak drużyny na wysokim szczeblu, nieudolność naszych władz i dużo by jeszcze wymieniać.
Jakby naprawdę PZPN-owi zależało na dobrym meczu w Szczecinie to chociaż by przenieśli mecz z Estonią z Wronek do nas, a we Wronkach niech sobie grają z tymi ochłapami przy 1,5tys pikników.
Odp: Mecze towarzyskie - 15/02/2008 12:54
Ciekawi mnie kto zastąpi Grosickiego w kadrze na Estonię , bo bylo nie było przeszedł on do klubu zagranicznego i nie wystąpi raczej w tym meczu.
Leo Beenhakker powoła na spotkanie tylko reprezentantów Polski, którzy na co dzień występują w polskiej lidze. Zmierzą się oni z obcokrajowcami występującymi w Orange Ekstraklasie.
Znów zostaniemy uraczeni pseudo kopaniną .. eh szkoda w ogóle się wypowiadać na ten temat.
Odp: Mecze towarzyskie - 18/02/2008 16:53
No brawo. Nie dość, że są same problemy z biletami na Euro to jeszcze taki wspaniały mecz na Twardowskiego.
PZPN nasz zbawca, są tacy bezinteresowni i hojni - wszystko z myślą o kibicach.
Odp: Mecze towarzyskie - 19/02/2008 01:53
Kurwa wszyscy lecimy na mecz! Wykupujcie bilety bo kurwa podobno schodzą jak świeże bułki! Ja pierdole komedia normalnie hahaha Ja widziałem ze tak bedzie wiedziałem Jebac żydów z urzedu miasta mówiąc krótko!
Bo blanty mnie nie trują, jak nigdy mnie nie truły, tu mi skrusz to jaramy...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.