"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Legia - 06/04/2011 21:51
Bardzo prawidłowo, przecież zarządowi też zależy na dobrym wizerunku, a gówno niszczy ten wizerunek. Jestem pewien, że na dniach w gównie wyjdzie artykuł o tym, że zarząd Legii broni "kiboli", bo pewnie tak zrozumieją to oświadczenie znając ich ekscentryczny sposób postrzegania wszystkiego co związane ze środowiskiem kibicowskim. W poniedziałkowym wydaniu gówna przytoczono słowa Starucha z jednego z meczów "Jak nie śpiewa to zajeb mu" pod nim jest komentarz który przebił wszystko: "No i zajebał"
"brak mi słów na takie podejście"
Odp: Legia - 07/04/2011 19:02
Ostro poszaleli , co najlepsze obaj wyjaśnili sobie wszystko, a Minister Sprawiedliwości składa donos do prokuratory, jakby kurwa nie miał innych ciekawszych zajęć(bo po co niby pokazówka dla społeczeństwa musi być), a komisja ligi wpieprza 50 koła kary...
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Legia - 07/04/2011 21:15
Pokazówka kurwa i nic więcej, za mocno jest to nagłośnione przez medialne hieny. Jak ktoś to wspomniał wcześniej jest to doskonała sytuacja do zamaskowanie braków.
Odp: Legia - 07/04/2011 21:22
To państwo jest chore. Rycho , Miro , Zbychu bezkarni , prokuratura u nich nie widzi znamion przestępstwa a tutaj na specjalne zlecenie Ministra Sprawiedliwosci robi się aferę z niczego...
zbychu, rychu to raz, ale jak dziś usłyszałem, że wypuścili pedofila, bo to, że miał materiały pedofilskie na kompie to nie dowód, że nim jest, to, że jakiś łeb go złapał na gorącym uczynku jak chciał gwałcić małe dziewczynki to nie dowód, to myslalem że jebne.
Pedofili puszczają, Fanatyków karają ! Pierdolony sejm i ustawy !!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757966619 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.