Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
|
|
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 03/02/2004 18:12
a mozebyscie chlopaki zrobili nowa sonde ta juz z lekka nieaktualna...moze przykladowo <Czy uważasz, ze Pogoń Szczecin potrzebuje wzmocnień przed rundą wiosenną>... <- pytanko to bedzie jak najbardziej na miejscu, bo po tym jak zobaczylem na oficjalce, ze prawie polowa kibicow uwaza, iz obecny sklad GWARANTUJE I lige, to mnie kurwica trafila...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 06/02/2004 20:46
tylko dla tego, że nie jest to forum Lecha Poznań i nie ma z nim nic wspólnego !!!
można ustalić, że na forum porusza się sprawy różne (Hyde Park) i dotyczące Pogoni Szczecin (klub,działacze,piłkarze,kibice,transfery) i tego co się w około niej dzieje, klubów związanych mniej lub więcej z naszym regionem ( Błękitni,Flota itp.) czy przez stosunki przyjacielskie ( Legia). Ważne są też bezpośrdnio losy zespołów, które odgrywają znaczącą role w rozgrywkach ( wycofanie KSZO, potencjalnie Błękitnych).
A tak wrzucając temat o Lechu ( wiadomo jakie są stosunki między kibicami Pogoni i Lecha ) mozna powiedzieć, że nikt by się nad tym nie zagłębiał tylko powiedział co sądzi o tej sprawie.
i uwierz mi nie byłyby to ciekawe sformułowania i słownictwo a tylko podsycanie jakiś animozji między kibicami i tyle
Czy jak Pogoń ogłosiła upadłość kibice Lecha założyli na swoim forum temat, że szkoda im Pogoni itp - wątpie
Fakt faktem mecze między Pogonią i Lechem są ozdobą polskiej ligi.
Ale ich sytuacja to inna sprawa, po co rozkręcać ten temat.
Takie kluby jak Widzew,Ruch,GKS Katowice i wiele innych ma swoje problemy od dawna i nikt nie zakłada tematów, że dany klub ma problemy i co ktoś ma o tym sądzić ?
Lech na pewno sobie da radę i coś wymyślą ??
mam nadzieje, że moja odpowiedź jest wystarczająca i w jakimś stopniu zrozumiana
pozdrawiam
|
|
|
|
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 06/02/2004 21:05
> Mam małe pytanko...czy nie można by usuwać kont użytkowników, którzy go nie
> używają powiedzmy przez 6 lub 12 miesięcy...pokazywało by to w miarę prawdziwą
> liczbę obecnych użytkowników...
pzdr.
Ponawiam pytanie, bo przeszło bez echa...i przepadło
|
Dziękuję
|
|
|
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 06/02/2004 21:13
> > Mam małe pytanko...czy nie można by usuwać kont użytkowników, którzy go nie
> używają powiedzmy przez 6 lub 12 miesięcy...pokazywało by to w miarę prawdziwą
> liczbę obecnych użytkowników...
pzdr.
Ponawiam pytanie, bo przeszło bez
> echa...i przepadło
christoph zostało to przekazane osobie odpowiedzielnej za to i obiecuję zająć się tą sprawą, ale dopiero za parę dni z powodu wyjazdu
pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 06/02/2004 23:05
> tylko dla tego, że nie jest to forum Lecha Poznań i nie ma z nim nic wspólnego
> !!!
można ustalić, że na forum porusza się sprawy różne (Hyde Park) i
> dotyczące Pogoni Szczecin (klub,działacze,piłkarze,kibice,transfery) i tego co
> się w około niej dzieje, klubów związanych mniej lub więcej z naszym regionem (
> Błękitni,Flota itp.) czy przez stosunki przyjacielskie ( Legia). Ważne są też
> bezpośrdnio losy zespołów, które odgrywają znaczącą role w rozgrywkach (
> wycofanie KSZO, potencjalnie Błękitnych).
A tak wrzucając temat o Lechu (
> wiadomo jakie są stosunki między kibicami Pogoni i Lecha ) mozna powiedzieć, że
> nikt by się nad tym nie zagłębiał tylko powiedział co sądzi o tej sprawie.
i
> uwierz mi nie byłyby to ciekawe sformułowania i słownictwo a tylko podsycanie
> jakiś animozji między kibicami i tyle
Czy jak Pogoń ogłosiła upadłość kibice
> Lecha założyli na swoim forum temat, że szkoda im Pogoni itp - wątpie
Fakt
> faktem mecze między Pogonią i Lechem są ozdobą polskiej ligi.
Ale ich sytuacja
> to inna sprawa, po co rozkręcać ten temat.
Takie kluby jak Widzew,Ruch,GKS
> Katowice i wiele innych ma swoje problemy od dawna i nikt nie zakłada tematów,
> że dany klub ma problemy i co ktoś ma o tym sądzić ?
Lech na pewno sobie da
> radę i coś wymyślą ??
mam nadzieje, że moja odpowiedź jest wystarczająca i w
> jakimś stopniu zrozumiana
pozdrawiam
nie no spoko , specjalnie zamiescilem ten temat w dziale hyde park pozatym liczylem na wyrozumialosc forumowiczow i nie sondze ze pojawilyby sie jakies wulgarne i nie stosowne posty.Pozatym temat wzbudzil jakie stam zainteresowanie bo juz sie odezwala do mnie na gg osoba ktora byla zainteresowana tym tematem. Sytuacja Lecha jest wyjatkowa,ale dobra koncze juz....
pozdro.
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
|
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 08/02/2004 14:48
> > w sumie dział GSM jest zajebisty jak na niego patrzę... looknijce czy wam tez
> nic nie działa czy to ja ma jakiegoś korka...
Rozumiem, że ktoś mi odpowie za
> najbliżesze Millenium... :-)
dobra, zlituje sie nad Toba PogońGSM u mnie tez nie dziala.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 17/02/2004 19:28
poinformowalem kilera na ten temat, przykro mi ze zmiana serwera te grafiki juz nie beda aktywne, a umieszczenie ich na nowym jest nie mozliwe poniewaz u nowego providera jest na ilosc transferu na stronie, a ze statystyk ktore przegladaem takie gifki zajmuja duzo, poniewaz ma pare osob je i takze na paru forach..... przykro mi...
pozdrawiam
|
|
|
|
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 18/02/2004 16:39
> Czy jak Pogoń ogłosiła upadłość kibice Lecha założyli na swoim forum temat, że szkoda im Pogoni itp - wątpie
żebyś się nie zdziwił...
poza tym chyba nie w tym rzecz. kurwa od jakiegoś czasu dziwne zwyczaje ktoś tu przynosi...
przecież od tego jest Hyde Park żeby tam sobie można było podyskutować !!! między innymi o sytuacji w innym klubie / klubach ... a jeśli temat mają być usuwane dlatego że komuś się on nie spodobał to ja kurwa już wlasnym oczom nie wierze... więc może ja spytam dlaczego został usunięty ten temat o którym mowa ?!! Bo bynajmniej twoje powierzchowne uzasadnienie "tylko dla tego, że nie jest to forum Lecha Poznań i nie ma z nim nic wspólnego !!!" mnie nie satysfakcjonuje...baaa... powiem więcej - jest poprostu śmieszne...
> można ustalić, że na forum porusza się sprawy różne (Hyde Park) i dotyczące Pogoni Szczecin
> (klub,działacze,piłkarze,kibice,transfery) i tego co się w około niej dzieje, klubów związanych mniej
> lub więcej z naszym regionem ( Błękitni,Flota itp.) czy przez stosunki przyjacielskie ( Legia). Ważne są
> też bezpośrdnio losy zespołów, które odgrywają znaczącą role w rozgrywkach ( wycofanie KSZO,
> potencjalnie Błękitnych).
> A tak wrzucając temat o Lechu ( wiadomo jakie są stosunki między kibicami Pogoni i Lecha ) mozna
> powiedzieć, że nikt by się nad tym nie zagłębiał tylko powiedział co sądzi o tej sprawie.
no teraz to przesadziłeś buahahaha... w takim razie idąc Twoim tokiem rozumowanie () powinniście zbanować / usunąć 98% tematów / postów jakie kiedykolwiek zaistniały na tym forum bo przecież nikt się w nie nie zagłebia tylko pisze co o danej sprawie sądzi.
> i uwierz mi nie byłyby to ciekawe sformułowania i słownictwo a tylko podsycanie jakiś animozji między kibicami i tyle
... jeśli nie podobały Ci się wulgarne wypowiedzi to od tego jesteś Administratorem / Moderatorem żeby je ewentualnie ocenzurować znakami zastępczymi takimi jak np. "*****" albo "....." czego zresztą nigdy tu się nie praktykowało bo nikomu to nie przeszkadzało widocznie...
> Fakt faktem mecze między Pogonią i Lechem są ozdobą polskiej ligi.
> Ale ich sytuacja to inna sprawa, po co rozkręcać ten temat.
Po to że do zakładania tematów w jakimś celu dano również prawo normalnym użytkownikom a nie tylko Adminom (na tym mniej więcej polega działanie forum) i ktoś miał na to ochotę, a inni użytkownicy zechcieli się przyłączyć do dyskusji.
czasy cenzury nadchodzą, a to mi się niepodoba wcale...
co to jest do chuja "fałpeelka" ?!! czy może stare dobre PogonOnline ?!!
[Ostatnio edytowane przez helmut: 2004-02-18 16:54]
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10