Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 03/01/2004 14:24
jestem za pozostawieniem licznika postów , dzieki niemu można określić nowych użytkowników , są okzaje do świątowania np.1000 , z licznikiem jest o wiele ciekawiej , na innych forach tego nie ma , licznik jest jedną z zalet tego forum
|
|
|
|
|
|
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 03/01/2004 16:19
ja mam inna propozycje
licznik postow bedzie - ale w profilu - czyli po kliknieciu na nick kogos
tam tez bedize data rejestracji (dla osob ktore zarjestrowaly sie przed v.2 - data pierwszego postu, a jak nic nie napisaly to papa ;])
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 03/01/2004 21:32
> A ja mysle, że możnaby dodać sygnaturkę: Na forum od: " I tu data założenia
> konta"
Bedzie - tyle ze dla ludzi zarejestrowanych przed v.2 bedzie to data pierwszego postu ...
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 03/01/2004 22:47
> K.....coraz wiecej oszołomów!!!
O tak. Mnie to juz tez wkurwia. Dziennie po 5 topicow wyjebuje.
|
|
|
|
|
|
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 03/01/2004 22:58
> Prośba zróbcie coś z gościem MaLy 13 bo debil lata i kopiuje wpisy...dziala mi
> na nerwy.
K.....coraz wiecej oszołomów!!!
ci nowi to sa kolejne dzieci ktore przyszly razem z panem ptakiem i teraz sie popisuja tutaj swoja nieziemska inteligencja.........
a tak pozatym jestem za pozostawieniem tych licznikow bo sie przydaja zeby brac poprawke na nowych uzytkownikow i ich "inteligentne wypowiedzi"
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 05/01/2004 15:10
> Prośba zróbcie coś z gościem MaLy 13 bo debil lata i kopiuje wpisy...dziala mi
> na nerwy.
K.....coraz wiecej oszołomów!!!
dokładne mi też , kopiuje wpisy , ma teraz nick chyba Malutki , ale więcej razy się chłopak zalogował
|
|
|
|
|
|
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 21/01/2004 22:41
> Od kilku dni mam nadzieje ze ilosc newsow w serwisie zadowala naszych
> czytelnikow
nadzieja matka...
heh a tak powaznie to jest zajebiscie, na serio, na dupowlazow v.pl juz nie zagladam, a serwis Pogononline jest coraz lepszy, chyba narazie nic nie trzeba zmieniac, tak mi sie wydaje, newsy tez juz sa nawet aktualne wiec jest ok
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 21/01/2004 23:26
> > na serio, na dupowlazow v.pl juz nie zagladam, a serwis Pogononline
> jest coraz
> lepszy, chyba narazie nic nie trzeba zmieniac, tak mi sie wydaje, newsy tez juz
> sa nawet aktualne wiec jest ok
Co masz na mysli? Mozesz rozwinac mysl?
sure, odnosze wrazenie, ze sa bardzo proptakowi, jesli mozna tak powiedziec, swiadczy o tym ilosc opublikowanych felietonow czytelnikow popierajacych Antka, i znikoma ilosc tych na NIE,nie wiem czy to jest wynik tego, ze malo ich nadeslano, ale mimo wszystko, chyba tyle
P.S. poza tym chcialem troche powazelinic grupie trzymajacej wladze na tym forum, pozdro administratorzy
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8