Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 09/06/2010 20:38
Taka mała uwaga, nie wiem czy to tylko u mnie, ale chyba źle ustawiona jest godzina na forum.
posty po dodaniu mają czas dodania o jakieś 9 min wcześniejszy niż to było w rzeczywistości
Taka mała uwaga, nie wiem czy to tylko u mnie, ale chyba źle ustawiona jest godzina na forum.
posty po dodaniu mają czas dodania o jakieś 9 min wcześniejszy niż to było w rzeczywistości
fakt, też tak mam. Już jakiś czas temu zauważyłem tylko zapominałem napisać o tym
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 11/10/2010 08:05
Artykul odnosnie Pietruszki to jakies totalne nieporozumienie i dno dna. Kto pozwala na umieszczanie takiego czegos? Abstrahujac od bledow ortograficznych, to w takiej sytuacji naskakiwanie na jednego zawodnika jest mocno niesprawiedliwe. Szybciej czegos takiego spodziewalbym sie na v-ce niz tutaj.
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Na stronie głównej źle jest podlinkowany flash do sklep internetowy z pamiątkami
Przez flasha nie można wejśc do sklepu. Nie można wejść także przez nagłówek.
na razie dysponujemy taką wersją i czekamy na poprawkę
mam nadzieję, że wszyscy domyślają się, że chodzi o sklep Portowców ;]
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 04/01/2011 17:41
Tak przy okazji mam dwa pytania do kierownika:
- czy w ogóle przewiduje się pojawienie opcji wiadomości prywatnych? (moim zdaniem zmniejszy to śmietnik na forum)
- czy przewiduje się wgląd do forum tylko dla osób zalogowanych?
pozdrawiam
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.