... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 13/03/2006 21:14
Mam pytanie czy jezeli zmieniam strone lub wylanczam kompa to jestem automatycznie wylogowany czy caly czas moj nick pojawia sie na dole,to samo dotyczy nowego forum,
bo niewiem czy za kazdym razem musze sie wylogowac
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Caly czas jestes zalogowany, musisz sie recznie wylogowac
Odp: Forum PogonOnline.pl ver. 2.0!! - 26/03/2006 20:50
Zeby ocenic tzw. Portowcow musze 2 razy uzupelnic ankiete z moimi ocenami dla poszczegolnych pilkarzy.
Jak wypelnie drugi raz to dopiero pokazuje sie komunikat z podziekowaniem.
Na ocenianiu po meczu z Amica tez to mialem.
Nie zeby to bylo uciazliwe, ale pewnie chcielibyscie o tym wiedziec
Uzywam Firefoxa 1.0.7 jezeli to ma znaczenie.
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 09/04/2006 20:23
W "Portowiec sieci" pokazuje mi, że nie oceniałem meczu z Legią choć to robiłem... (nawet dwa razy bo za pierwszym nie łapało... ) - teraz już nie pamiętam moich ocen...
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
widocznie masz szczescie i mozesz uzupelnic jeszcze raz
skoro ci sie wczesniej udalo ocenic, to znaczy ze oceny zostaly zapisane, widocznie skrypt ktory zabezpiecza przed kilkukrotnym glosowaniem nie zadzialal prawidlowo
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 10/04/2006 21:43
chcialem sobie zapodac logo Arsenalu L. jako avathar, nie wiem czy slepy jestem czy co ale nie moge go znalesc, jesli faktycznie go nie ma czy moglby ktos go umiescic? z gory tnx
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 11/04/2006 15:52
To niezakceptowanie głosów to spoko, już działa wszystko ale problem polegający na tym że trzeba dwa razy głosować by zatwierdzało dalej występuje.. (przynajmniej u mnie..)
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 18/04/2006 18:23
Mam pytanie: czy w tym gąszczu tematów jest gdzies temat o wyborach samorządowych w szczecinie, bo chciałbym odświerzyć, jak jest to juz sam poszukam, tylko prosze o odp., a nawet jeśli jest to możliwe to mozna podać linka do strony z tym tematem. Z góry dziękuję.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.