... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 04/02/2006 00:18
ostatnio cos się dzieje z serwisem, albo sie nie wyświetla albo w częściach jest widoczny, wszystko zaczęło się od tematu ogórkowego tydzień temu - coś tam nie zadziałalo. Mam pytanie czy to coś z moim kompem jest nie tak czy z serwisem bo już sam nie wiem, ale wydaje mi się ze z serwisem, np tam gdzie jest temat o sektorowce wyswietla sie w jednym z postow napisanym przez kogos duzy czarny prostokat - czy to tak ma być? pytam z czystej ciekawości bo nie mowie ze aż tak bardzo mi to przeszkadza ale faktycznie czasem jest wkurzajace.
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 04/02/2006 00:57
Nie wykluczam ze cos sie niedobrego ze strona dzieje.
Jakby wam sie jakies komunikaty o bledach php/mysql pokazaly, przekazcie je do mnie [na maila lub poprzez kontakt na forum]
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 04/02/2006 08:59
hmm, u mnie rowniez dzieje sie cos podobnego stronka laduje sie do polowy a reszta jest pusta, widnieje tylko tlo, po odswiezeniu strony wraca calosc, ale nie zawsze
komunikatow o bledach nie widze w pasku zadan na dole jest zakonczono, ale strona cala sie nie zaladowala
jesli narodowiec tez tak ma to cos sie dzieje, bo z poczatku myslalem, ze to wina stalki mojej
U mnie dzieje sie tak samo
A i jeszcze jedno kiedy klikam na FORUM nie otwiera za pierwszym razem talko za drugim
nie mam pojecia czy to komputer czy cos innego
Ostatnio edytowany przez: AMS, 4 lutego 2006, 09:54 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.