... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Bardzo miło to słyszeć !!! Teraz jestem spokojny...
no forum nie jest złe ale nowsze bedzie lepsze, a zobacz jakie są forum na innych stronach, aż miło posta napisać a nasze jakieś takie przestarzałe
Zwróć uwagę, że na innych stronach są prawie wszędzie takie same, a tu jest inne ( autorskie jednego z adminów o ile dobrze pamiętam ) i to mi się podoba...
pozwole cie z toba nie zgodzic ....bo wlasnie ta innosc i oryginalny wyglad sprawia ze te forum jest duzo lepsze od innych , ktore w wiekszosci przypadkow wygladaja podobnie i sa nijakie!
a wierze ze nowa wersja bedzie jeszcze lepsza bo z nowymi opcjami !
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 01/10/2004 14:35
Mam pytanie bo ciekawi mnie to straszne:
A zatem przy każdym poscie po lewej stronie są dane o autorze , przy niektórych osobach są gwiazdki jedna dwie lub więcej , one zależą od ilości napisanych postów? ciekawe...też bym chciał
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 01/10/2004 14:41> Mam pytanie bo ciekawi mnie to straszne: > A zatem przy każdym poscie po lewej stronie są dane o autorze , przy niektórych osobach są gwiazdki jedna dwie lub więcej , one zależą od ilości napisanych postów? ciekawe...też bym chciał
Temat walkowany juz chyba ztysiac razy ale wyjasnie raz jeszcze......w wiekszosci przypadkow gwiazdki sa przynawany nie za ilosc postow ale za ich jakosc to tak w skrocie
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 08/10/2004 09:47
Hmm... Admini czy mi się wydaję ale zniknęły newsy z głównej Coś do tematów powyżej: jaka jest zasada przyznawania gwiacdek ? Jakimi zasługami trzeba się wykazać ? Pytam serio.
Hmm... Admini czy mi się wydaję ale zniknęły newsy z głównej Coś do tematów powyżej: jaka jest zasada przyznawania gwiacdek ? Jakimi zasługami trzeba się wykazać ? Pytam serio.
u mnie wszystko gra newsiki są!
a co gwiazdek wiele już pisano za co, po co i kumu, nie ilość a jakość wpisów o tym decyduję
P.S.
jesteś przynajmnie u mnie jednym z kandydatów do otzymania upragnionej gwiazdki
być może rozpatrze to w trybie pilnym!
u mnie wszystko gra newsiki są!
a co gwiazdek wiele już pisano za co, po co i kumu, nie ilość a jakość wpisów o tym decyduję
P.S.
jesteś przynajmnie u mnie jednym z kandydatów do otzymania upragnionej gwiazdki
być może rozpatrze to w trybie pilnym!
Za tryb pilny byłbym wdzięczny a po cichu dodam że będe starał się utrzymać poziom może nawet będzie lepiej no ale potrzebuję zachęty ...
Witam,
Wsrod redaktorow padla mysl dzialu: Reprezentacja Polski
Czy jest potrzebny ?
czekamy na opinie... jezeli tak to zalozymy go
Hmm..ale odzew hehe i myślę, że głównym powodem braku odpowiedzi jest ukazywanie na głównej stronie tematów z jednego działu, a mało użytkowników zagląda do działu Pogoń on-line, a gdyby było widać ten temat wysoko na głównej....
Innym sposobem może być ankieta....
pzdr.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.