Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 24/06/2004 18:41
> jak bede chcial wpisze sie do niego 10000 razy, i tak zupelnie nie zwracam uwagi
> na ilosc moich postow.....
ja też to olewam, jestem tu już jakiś czas, a wyprzedzają mnie dzieciaki obecne tu od kilku miesięcy.....raczej nie idę na ilość
|
Dziękuję
|
|
|
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 04/09/2004 12:06
Ostatnio jestem bardzo pozytywnie zaskoczony iloscią newsów na stronie w tej chwili przodujecie w informowaniu o tym co się dzieje w dróżynie niestety wcześniej aby dowiedzieć się czegoś jak najszybciej zaglądałem gdzie indziej ;-) A teraz proszę... bravo tak 3-mać !!!
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 04/09/2004 13:48
No więc szczerze mówiąc kiedyś zawsze korzystałem w pierwszej kolejności z serwisu v.pl. Na to froum zaczołem zaglądać po tym jak ów serwis został zakmnięty i odrazu mi się tu spodobało. Teraz konkurencyjny serwis po tym jak "dogadał" się z zarządem moim zdaniem strasznie się zmienił i nie są to zmiany na lepsze za to www.pogononline.pl zrobiło WIELKI krok do przodu! Jesteście zawsze na bierząco i moim zdaniem zawsze piszecie prawde! Tak Trzymać! Pozdro for all... no i to by było na tyle
|
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
|
|
|
|
|
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 04/09/2004 14:28
Mi się wydaje, że chyba na pewno porozumienie ale coż dobrze Pogońonline pisze zawsze wszystko na bierząco...
|
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 05/09/2004 11:11
> No trzeba przyznac, ze Pogońonline teraz jest najlepszym serwisem o Pogoni. Szukalem wlasnie wyniku meczu rezerw z Unia i tylko tutaj go znalazlem Bravo trzymac tak dalej!!!
to slaboi szukales - n aoficjalu i v.pl juz dawno jest - lacznie z fotorelacja
|
ligowiec.net team
|
|
|
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 05/09/2004 11:19
> > No trzeba przyznac, ze Pogońonline teraz jest najlepszym serwisem o Pogoni. Szukalem wlasnie wyniku meczu rezerw z Unia i tylko tutaj go znalazlem Bravo trzymac tak dalej!!!
>
> to slaboi szukales - n aoficjalu i v.pl juz dawno jest - lacznie z fotorelacja
Ale Pogońonline.pl bylo najszybsze z podaniem wyniku skladow strzelcow bramek itp.
|
Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
|
|
|
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 05/09/2004 11:30
> > > No trzeba przyznac, ze Pogońonline teraz jest najlepszym serwisem o Pogoni. Szukalem wlasnie wyniku meczu rezerw z Unia i tylko tutaj go znalazlem Bravo trzymac tak dalej!!!
> >
> > to slaboi szukales - n aoficjalu i v.pl juz dawno jest - lacznie z fotorelacja
>
> Ale Pogońonline.pl bylo najszybsze z podaniem wyniku skladow strzelcow bramek itp.
hehe..oj chyba nie
|
ligowiec.net team
|
|
|
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 05/09/2004 13:27
chyba tak.... u nas pojawila sie wiadomosc po 19, natomiast na v.pl po 21, jednakze podaje ofocijalna ze podali o 19 04 jest to bzdura, nie rozumiem czemu prefaruja godziny dodawania newsow, poniewaz jest nie prawda iz podali ja przed nami, jestem przekonany w 100 % ze umiescili ja rowniez kolo 21.....
ale co tam moglismy dodac o 24, a wpisac godzine 18:45 (mecz zaczal sie o 17) i juz wraz z fotorelacja....
|
|
|
|
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 05/09/2004 13:43
Dobra nie ma co się sprzeczać i tak Pogońonline jest najleszym serwisem o Pogoni obecnie i mam nadzieję, że tak już pozostanie
|
|
|
|
|
|
Odp: Opinie, pytania odnosnie serwisu - 05/09/2004 14:25
Hehe ach te spekulacje. Zapewniam, ze z nikim nie konsultujemy tresci newsow. Lekki przestoj serwisu zwiazany jest z tym, ze zachodza pewne zmiany w redakcji. Chcemy wniesc troche nowosci do serwisu. Wkrotce serwis powienien wrocic do dawnej, a moze jeszcze lepszej formy.
|
pogon.v.pl (2000-2005)
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8