Odp: Bilety Pogoni - 07/12/2018 05:38
Ale będzie. Niestety jak na tak ważny mecz mobilizacja poprowadzona na mega słabym poziomie. Media społecznościowe to słaba motywacja.
Odp: Bilety Pogoni - 26/02/2019 06:21
Jak dla mnie pozytywnie. Lepszy pełny stadion co mecz niż opustoszały jak przez ostatnie lata. Fajnie wygląda 100% frekwencji przez kilka lat.
Odp: Bilety Pogoni - 26/02/2019 10:20
Zarząd zapodał ostatnio wyniki ze sprzedaży biletów z Górnikiem,
w kolejnych meczach (Jagiellonia) każdy będzie mógł zobaczyć ile klub/miasto jest w plecy.
Odp: Bilety Pogoni - 26/02/2019 10:41
Czy młyn faktycznie będzie na sektorze 23? Obecnie mam karnet nie na młyn, ale mając do wyboru stanie 2 godziny po meczu i brak gwarancji normalnego miejsca tylko pewnie dolne sektory niskiej trybuny, gdzie boisko zasłania budka ławki rezerwowych, to zdecydowanie lepiej iść postać na młynie i podrzeć ryja.
Odp: Bilety Pogoni - 13/03/2019 22:08
Witam, dobrze rozumiem, że jak mam karnet to mi przydzielili nowe miejsce wg. nowego rozdania i nic nie muszę potwierdzać/przedłużać etc. tylko zrobili to z automatu, a na Jagiellonię po prostu przychodzę na wskazane miejsce?
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Bilety Pogoni - 13/03/2019 22:51
Również proszę o potwierdzenie, w systemie online napisane mam "Zaproszenie - status opłacono". To wystarczy? Czy trzeba iść gdzieś to klepnąć
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.