Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 20/11/2005 19:16
Trałki faktycznie nie ma potrzeby sprzedawać - lepiej wysłać go na pare meczy do rezerw.
Jeśli chodzi o Peskovica to on musi zostać, bo na dzień dzisiejszy - z całym szacunkiem do Bartka - jest jednak lepszym bramkarzem od Fabiniaka.
W tej drużynie jest potrzebny jakiś porządny rozgrywający - taki mózg drużyny który by mógł poderwać pozostałych zawodników do walki - Kaźmierczak na takiego raczej się nie nadaje, Łabędzki mimo sporej woli walki nie posiada odpowiednich umiejętności.
No i oczywiste jest, że potrzebny jest rasowy prawy skrzydłowy i jakiś zastępca dla Matlaka.
Na tym powinien się skupić nas menadżo w poszukiwaniach w Brazylii /bo na dobrych Polaków to raczej nie mamy co liczyć...niestety/
Według Ciebie to najlepiej oddać całą druzyne . Bo jesli uwazasz ze Kaźmierczak jest na tyle słaby to kto według Ciebie zastapi jego miejsce ? Albo Milara w ataku ? Z nimi jest słabo a bez nich jeszcze gorzej
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 20/11/2005 23:21
Tutaj chyba nie chodzi o fundusze, tylko o polityke transferową. Porównajcie takową Pogoni i Korony. Antoni woli ściągać zawodnik zza granicy, natomiast do Korony przychodzą gracze m.in. z lig niższych. Przykład? Grzegorz Piechna. Zakupiony z Heka Czermno. Niech nikt nie mówi, że w Polsce nie ma dobrych graczy...
A co do Gajtkowskiego, jest już ugadany z Koroną.
Pozdrawiam
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
Podczas rozgrzewki przed meczem z Polonią Łukasz Trałka zgłosił trenerowi, że odnowiła mu się kontuzja pleców.
Szybko dokonano zmiany w protokole - w miejsce Trałki wpisany został Michał Łabędzki. Kwadrans przed pierwszym gwizdkiem młodzieżowy reprezentant kraju uznał, że już jest wporządku i na boisko wybiegł w podstawowym składzie.
- Wolałem, żeby grał Trałka, jest on bardziej ofensywymy niż Łabędzki. Przecież mieliśmy wygrać. Łukasz to ambitny chłopak, ale w jego grze widać było jednak, że coś mu dolega. Szybko po zmianie stron zdecydowałem się więc na zmianę - wyjaśnia Panik
Źródło: Przegląd Sportowy
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej - 25/11/2005 17:03
nie wiem moze bede pojechany przez niektorych za to co teraz napisze ale moim zdaniem w kazdym klubie powinni byc Scuci po 1 badz 2 na kazda lige 3,2,4,5 i nizej by obserwowac pilkarzy z danej ligi z naszego Wojwodztwa, przecie ostatnio czytalem ze jakis 16latek ktory gra w Stali bodajze ma przejsc do Bordeaux czy on nie powinien grac tu u nas w Pogonii w najlepszych w najlepszym z naszego wojewodztwa klubie ? do tego dodalbym rowniez 16 letniego krola strzelcow V ligi Muskala z Sokola Pyrzyce........
nie wiem moze bede pojechany przez niektorych za to co teraz napisze ale moim zdaniem w kazdym klubie powinni byc Scuci po 1 badz 2 na kazda lige 3,2,4,5 i nizej by obserwowac pilkarzy z danej ligi z naszego Wojwodztwa, przecie ostatnio czytalem ze jakis 16latek ktory gra w Stali bodajze ma przejsc do Bordeaux czy on nie powinien grac tu u nas w Pogonii w najlepszych w najlepszym z naszego wojewodztwa klubie ? do tego dodalbym rowniez 16 letniego krola strzelcow V ligi Muskala z Sokola Pyrzyce........
Zgadzam sie w pelni z twoja opinia Pogon powinna miec skautow ktorzy wyszukiwaliby tylentow w nizszych ligach(chociaz 2 i 3). Nie jest to zaden wydatek, wystarczy zatrudnic pare osob majacych dobra wiedze o pilce. Nie potrzeba nam calej masy pseudogwiazdek z Brazylii, taka samo zdolnych pilkarzy mozna znalezc w Polsce.
A co do tego 16 latka ze Stali to byl na testach w Bordeaux, pokazal sie z dobrej strony i juz podpisal kontrakt
...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
A co do tego 16 latka ze Stali to byl na testach w Bordeaux, pokazal sie z dobrej strony i juz podpisal kontrakt
az mnie wkurza takie cos...... co to nie widzial nikt z Klubu takiego talentu :x
chce dodac ze rownierz w Borderux byl na Testach Krychowiak (Tez Stal) Oraz moj kumpel (Salos) : ) ten z Salosu dawno juz byl ... mieli go brac do amici,Pogoni,Lecha,Wisly,Borderux i neiwiem czy sie sprawdzil czy co ale za rok prawdnopodobnie podpisze kontrakt ...
A propo Porto napisales swiety post 1918 i brakuje tylko 1948
az mnie wkurza takie cos...... co to nie widzial nikt z Klubu takiego talentu :x
chce dodac ze rownierz w Borderux byl na Testach Krychowiak (Tez Stal) Oraz moj kumpel (Salos) : ) ten z Salosu dawno juz byl ... mieli go brac do amici,Pogoni,Lecha,Wisly,Borderux i neiwiem czy sie sprawdzil czy co ale za rok prawdnopodobnie podpisze kontrakt ...
A propo Porto napisales swiety post 1918 i brakuje tylko 1948
jeśli chodzi Ci o Łape to faktycznie był na testach w Bordearux... ale poszedł do Zagłebia <koleś z jego rocznika mi mówił>
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.