Popisy Marka Kowala w drugoligowym Śląsku Wrocław... =) - 11/09/2005 22:16
Marek Kowal po raz kolejny zapewnił zwycięstwo drużynie z południowej Polski Popisuje się on niebywałą skutecznością W ostatnim meczu w przeciągu 15 minut strzelił 2 bramki głową Był to kolejny popis wychowanka Pogoni wypożyczonego do Śląska Czy warto skorzystać z opcji powrotu Kowala w przerwie zimowej Moim skromnym zdaniem ten młody talent powinien grać we Wrocławiu do końca sezonu bo nie warto żeby "grzał ławę" albo wchodził na ostatnie minuty w Szczecinie Czekam na wasze opinie
Odp: Popisy Marka Kowala w drugoligowym Śląsku Wrocław... =) - 11/09/2005 22:34
no cóż, po newsach patrząc (nie od dzisiaj) wypadało by "Ptasim_Mózgom" złożyć gratulacje za wybitne decyzje (Olo, Drumlak, Pilarz, Kowal ...) i osiągnięcia (Adriano, Rosa, Tavares, Milar...) w dziedzinie polityki transferowej w Pogoni Szczecin na przestrzeni ostatnich 2 lat ...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 11/09/2005 22:52
A moim zdaniem wypozyczenie Kowala do Slaska to dobra decyzja. Jak widac z kazdym meczem gra coraz lepiej i strzela bramy co jest najwazniejsze. Gdyby zostal w Pogoni gralby koncowki a strzelic bramke wychodzac na ostatnie 10 min jast b.trudno! a tak gra cale mecze w Slasku i pokazal ze jest dobry wiec jak wroci mozna go od razu do pierwszego skladu dawac!
...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
napisałem długi post i akurat temat przeniesiono...
to napisze krótko o co mi chodzi
Drumlak - brakuje nam rozgrywającego , jest Edi ale on gra ofensywniej i strzela bramki a Drumlak to typowy gracz szuający faulu przed polem karnym i rozgywającym
Olo- jakby był dobry grałby teraz w 1 lidze lub chociaż w 2 a jest bez klubu , owszem walczył ale podobno zarabiał za dużo
Pilarz- Pesković i Fabiniak są lepsi i nie jest nam on w tej chwili potrzebny...
Kowal - to że strzela w 2 lidze nie znaczy że będzie królem strzelców pierwszej ligi, chłop ma czas i narazie niech gra w Śląsku
Adriano - widać było że umie grać w piłke a tego sie nie zapomina, powniene mieć wsparcie kibiców , zaaklimatyzować się popracować ostro na treningu i w tym sezonie byłby wzmocnieniem
Rosa- jeden z lepszych w meczu z Koroną , z Amicą mecz mu nie wyszedł i nie tylko jemu, moogło się zdarzyć, pozostałe mecze nie na swojej pozycji. mógł zostać choć nie płacze za nim jakoś
Tavares- poczekamy zobaczymy, nie skreślać za szybko , ale myśle że Kasprak był lepszy
Milar- uratował remis z Zagłebiem , nabiegał się jak głupi z Wisłą P. , ale im bliżej końca rundy tym on gra gorzej, chciałbym tylko przypomnieć że umie on grać w piłke i także potrzebuje wsparcia kbiiców a nie takich komentarzy... wygrał mecz z Lechem, wolne strzleał jak natchniony , jak usiadł na ławce spowodu kontuzji to 9,10 sektor a później młyn dołączył do przyśpiewki CLAUDIOOOOOO MILAAAAAR..... domagając się jego wejśćia na boisko,
ps wie ktoś gdzie jest kalsyfilacja strzelców 2 ligi ?
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 12/09/2005 10:26
[cytat=stahu][cytat=mccnex]. wygrał mecz z Lechem, wolne strzleał jak natchniony , jak usiadł na ławce spowodu kontuzji to 9,10 sektor a później młyn dołączył do przyśpiewki CLAUDIOOOOOO MILAAAAAR..... domagając się jego wejśćia na boisko[cyt
ja jestem zawsze na mlynie i jakos nie przypominam sobie zeby mlyn cos takiego spiewal, Milar tak naprawde zagral u nas moze ze 2-3 mecze dobre, a inne mecze byly przecietne, zapomnialaes juz jak Dawid muwil ze mamy najlepszy atak w Polsce i Wisla powinna sie nas bac, a w tym ataku mial byc wlasnie Adriano, który zarabial wiecej niz Moskalewicz, jeśli dla ciebie Rosa grał dobrze w tych meczach to gratuluje samopoczucia, Tavares moze byc przydatny, ale na pomoc, a ponoc to obrońca więc sciagają kogoś a nie wiedza na jakies pozycji jest dobry. Tak naprawde wzmocnieniami Pogoni są tylko Edi Peskovic, a inne transfery Ptaka sa niezbyt udane. moim zdaniem powinni sprzedac Batate.
no cóż, po newsach patrząc (nie od dzisiaj) wypadało by "Ptasim_Mózgom" złożyć gratulacje za wybitne decyzje (Olo, Drumlak, Pilarz, Kowal ...) i osiągnięcia (Adriano, Rosa, Tavares, Milar...) w dziedzinie polityki transferowej w Pogoni Szczecin na przestrzeni ostatnich 2 lat ...
napisałem długi post i akurat temat przeniesiono...
to napisze krótko o co mi chodzi
Drumlak - brakuje nam rozgrywającego , jest Edi ale on gra ofensywniej i strzela bramki a Drumlak to typowy gracz szuający faulu przed polem karnym i rozgywającym
Olo- jakby był dobry grałby teraz w 1 lidze lub chociaż w 2 a jest bez klubu , owszem walczył ale podobno zarabiał za dużo
Pilarz- Pesković i Fabiniak są lepsi i nie jest nam on w tej chwili potrzebny...
Kowal - to że strzela w 2 lidze nie znaczy że będzie królem strzelców pierwszej ligi, chłop ma czas i narazie niech gra w Śląsku
Adriano - widać było że umie grać w piłke a tego sie nie zapomina, powniene mieć wsparcie kibiców , zaaklimatyzować się popracować ostro na treningu i w tym sezonie byłby wzmocnieniem
Rosa- jeden z lepszych w meczu z Koroną , z Amicą mecz mu nie wyszedł i nie tylko jemu, moogło się zdarzyć, pozostałe mecze nie na swojej pozycji. mógł zostać choć nie płacze za nim jakoś
Tavares- poczekamy zobaczymy, nie skreślać za szybko , ale myśle że Kasprak był lepszy
Milar- uratował remis z Zagłebiem , nabiegał się jak głupi z Wisłą P. , ale im bliżej końca rundy tym on gra gorzej, chciałbym tylko przypomnieć że umie on grać w piłke i także potrzebuje wsparcia kbiiców a nie takich komentarzy... wygrał mecz z Lechem, wolne strzleał jak natchniony , jak usiadł na ławce spowodu kontuzji to 9,10 sektor a później młyn dołączył do przyśpiewki CLAUDIOOOOOO MILAAAAAR..... domagając się jego wejśćia na boisko,
ps wie ktoś gdzie jest kalsyfilacja strzelców 2 ligi ?
może i tak, ale...
uważam, że w Pogoni powinno grać przynajmniej 3-4 klonów Ediego i tyleż samo Rafała Grzelaka
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 15/09/2005 08:31
wychodzi na to ze Pogon wzmocni sie jednak podczas tej rundy. Tylko ze bedzie to ....Kuchar. To jak ptak podpisuje te swoje kontrakty pozwalajace na wywalenie pilkarza po kazdej z rund skoro nie mogl pozbyc sie Kuchara? czy moze Panik zazyczyl sobie tego PIlkarza?
wychodzi na to ze Pogon wzmocni sie jednak podczas tej rundy. Tylko ze bedzie to ....Kuchar. To jak ptak podpisuje te swoje kontrakty pozwalajace na wywalenie pilkarza po kazdej z rund skoro nie mogl pozbyc sie Kuchara? czy moze Panik zazyczyl sobie tego PIlkarza?
No i co z tą sprawą Kuchara ? Bo jakoś przycichła, albo ja coś przeoczyłem
No i co z tą sprawą Kuchara ? Bo jakoś przycichła, albo ja coś przeoczyłem
Z tego co mi sie wydaje to ponoć sprawa z Kucharem przycichła bo jego kontrakt został unieważniony razem ze wszystkimi potencjalnymi roszczeniami co do Pogoni
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 25/09/2005 22:15
Wczoraj razem z drużyną Pogoni do Szczecina na testy przyjechał brazylijski lewy obrońca Daniel Lopez Cruz.
Zawodnik ten urodził się 1 czerwca 1982 roku, mierzy 181cm i waży 75 kg. Jest wychowaniem EC Juventude. Jesienią 2005 roku przeszedł do innego brazylijskiego klubu Rio Branco S.C.
Swoją przygodę z polskim futbolem Lopez Cruz rozpoczął 24 czerwca 2005r., kiedy podpisał roczny kontrakt z Legią Warszawa. Przez kilka miesięcy treningów z pierwszą drużyną nie przekonał do siebie ani byłego trenera Legii - Jacka Zielińskiego, który nie zdecydował się na niego postawić w lidze, ani - jak sie okazuje obecnego trenera „wojskowych”- Dariusza Wdowczyka, który po zaledwie kilkunastu dniach oświadczył szefom Legii, że nie będzie korzystał z tego zawodnika. W związku z tym klub rozwiązał z zawodnikiem kontrakt za porozumieniem stron.
Przed kilka dni Daniel Lopez Cruz będzie próbował przekonać do siebie trenera Pogoni Szczecin Bohumila Panika.
Piekarski powiedział Wdowczykowi że pożałuje i pokaże jeszcze na co Cruza stać wiedziałem że trafi do Pogoni zobaczymy co z niego będzie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.