Ciekawa kolejka. Derby rezerw w Gdańsku. Drawsko z Dębnem. Kotwica z Gryfem - mecz ciekawy kibicowsko. Bałtyk w Policach (?) Zostali sami, więc liczyć nie ma co. Błękitni w Kartuzach? Kilometry i teren mogą razić.
"Zarządu Klubu Sportowego Gwardia Koszalin informuje, że zgodnie z decyzją Wojewody Zachodniopomorskiego z dnia 23 października 2012 r., najbliższy mecz w ramach rozgrywek III ligi Bałtyckiej pomiędzy Gwardią Koszalin a Pogonią II Szczecin odbędzie się bez udziału publiczności.
Decyzja ma związek z negatywną oceną stanu bezpieczeństwa i porządku podczas ostatniego rozegranego w Koszalinie meczu Gwardii Koszalin z Gryfem Słupsk, który był imprezą masową zakwalifikowaną jako impreza podwyższonego ryzyka. Wśród przyczyn takiej oceny znalazły się między innymi: zbyt mała liczebność służby ochrony i służby informacyjnej, wniesienie i użycie środków pirotechnicznych oraz zasłanianie twarzy przez kibiców obu klubów.
Wszystkich sympatyków naszego klubu za zaistniałą sytuację serdecznie przepraszamy."
Odp: Występy Pogoni w III lidze i Młodej Ekstraklasie - 28/10/2012 17:00
Młoda Pogoń w końcu dziś zwycięska. Jednak jakość gry nie powala. Graliśmy bodajże od 30min w przewadze zawodnika, a całą drugą połowę Korona napierała i zasłużyła w tym meczu na remis.
Mosnikov grał prawie cały mecz w środku pola i zaprezentował się słabiutko. Indywidualnie się wyróżniał, potrafił kiwnąć, przepchnąć. Jednak strasznie dużo niecelnych podań, wszystko za późno lub niedokładnie. Z taką dyspozycją prędko nie zobaczymy go w Ekstraklasie.
Zdecydowanie na plus Kapelusz i Wilk. Ten pierwszy zdecydowanie najlepszy na boisku, ma dużą swobodę w mijaniu rywali, a prócz tego potrafi szybko pograć piłką. Wilk natomiast rządził w środku pola, wyróżnia się warunkami fizycznymi, silny, dobrze trzyma się na nogach. Na defensywnym pomocniku ładnie czyścił.
Mosnikov grał prawie cały mecz w środku pola i zaprezentował się słabiutko. Indywidualnie się wyróżniał, potrafił kiwnąć, przepchnąć. Jednak strasznie dużo niecelnych podań, wszystko za późno lub niedokładnie. Z taką dyspozycją prędko nie zobaczymy go w Ekstraklasie.
Aha, Mosnikov zagrał świetny mecz, jak profesor, był zdecydowanie najlepszy na boisku, więc o czym ty gadasz??
Sergei Mosnikov - Zdecydowanie najlepszy zawodnik na boisku. Imponował techniką i spokojem w rozgrywaniu akcji. Profesor i główny kreator gry podopiecznych Adama Gołubowskiego. Przydarzały się oczywiście zagrania niedokładne, który wynikały jednak z dużej finezji reprezentanta Estonii. Sergei to największy pretendent do pierwszego składu Pogoni i mam nadzieję, że już w najbliższym spotkaniu będziemy mieli okazję oglądać tego zawodnika.
To w końcu jak zagrał Sergei może napisać ktoś kto był dziś na meczu Młodej Ekstraklasy.
Ktoś tu chyba jest nieobiektywny co do podsumowania gry Mosnikova. Kiko pisze że zagrał słabo , kęsik że był najlepszy na boisku. Cytując stronę dumapomorza.pl :
Sergei Mosnikov - Zdecydowanie najlepszy zawodnik na boisku. Imponował techniką i spokojem w rozgrywaniu akcji. Profesor i główny kreator gry podopiecznych Adama Gołubowskiego. Przydarzały się oczywiście zagrania niedokładne, który wynikały jednak z dużej finezji reprezentanta Estonii. Sergei to największy pretendent do pierwszego składu Pogoni i mam nadzieję, że już w najbliższym spotkaniu będziemy mieli okazję oglądać tego zawodnika.
To w końcu jak zagrał Sergei może napisać ktoś kto był dziś na meczu Młodej Ekstraklasy.
Jak dla mnie zagrał słabo i tyle. Wolny, przewidywalny, zero przyśpieszenia gry. Kółeczka wokół siebie fajnie wyglądają, ale są mało przydatne. Miał milion okazji zagrać prostopadłe piłki do Zielińskiego i Kapelusza, którzy bardzo dobrze się urywali, ale on zwalniał wszystkie akcje.
Czasami rzucił dobre podanie, ale na tyle kontaktów z piłką co on miał to mały odsetek. Do tego nie zapominajcie, że grał na tle ledwie Młodej Ekstraklasy gdzie powinien wybijać się znacznie, a tak nie było.
Najciekawszy wyjazd kibicowsko to zdecydowanie Gwardia w Barlinku. O wyjeździe na forum milczą, ale Stilon może mieć węch. Reszta to Kotwica w Gdańsku i Błękitni w Gdyni co jest raczej niedorzeczne, ale "Nigdy nie mów nigdy". No i.. jakikolwiek Gryfinian może obejrzeć mecz swojej drużyny w Szczecinie.
Odp: Występy Pogoni w III lidze i Młodej Ekstraklasie - 03/11/2012 11:05
Zapewne tak. Skoro Edi ma problemy ze zdrowiem, a Traore podbija kartę inwalidzką to Zwolak jest logicznym wyjściem. Ciekawe tylko, czy zagra od razu w 11 czy będzie na ławce. Na atak obecnie nie mamy kogo dać, chyba że przesunie się Kolendę, ale Kolenda na tej pozycji ostatni raz grał w 2002 roku
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Występy Pogoni w III lidze i Młodej Ekstraklasie - 03/11/2012 15:33
Wiadomo jak Ława zagrał ? Pewnie po kontuzji to asekuracyjnie czy może głodny gry ? Jestem ciekaw czy szybko go Skowronek weźmie do składu, a może jednak w poniedziałek błyśnie Mosnikow (żeby chociaż połówkę dostał) i Ława posiedzi do wiosny w rezerwach
Wiadomo jak Ława zagrał ? Pewnie po kontuzji to asekuracyjnie czy może głodny gry ? Jestem ciekaw czy szybko go Skowronek weźmie do składu, a może jednak w poniedziałek błyśnie Mosnikow (żeby chociaż połówkę dostał) i Ława posiedzi do wiosny w rezerwach
Ława jak dla mnie dramat, rozumiem asekuracyjne granie ale powinien chociaż biegać? W dodatku młodym zamiast pomagać i tłumaczyć granie to były raczej fochy typu "jak grasz" - kapitan wielki.
Ława jak dla mnie dramat, rozumiem asekuracyjne granie ale powinien chociaż biegać? W dodatku młodym zamiast pomagać i tłumaczyć granie to były raczej fochy typu "jak grasz" - kapitan wielki.
Typowe dla naszego katalońskiego el capitano. Najebało prądu w kitę po całości, dawno takiego gwiazdora w Szczecinie nie było
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.