Matras to defensywny pomocnik i na tej pozycji grał w Piaście najczęściej, dopiero ostatnio z racji na słabą grę obronną Piasta był przestawiany do tyłu - o ile na środku obrony ogarniał, to na boku nie przekonywał. Bardzo fajne wzmocnienie, cieszę się z tego transferu.
A Lisowski nie jest już piłkarzem Korony:
http://www.90minut.pl/news/233/news2338878-Tomasz-Lisowski-odszedl-z-Korony.html
Często się tu przewijało jego nazwisko na listach życzeń ewentualnych transferów do Pogoni.
Komu kończą się kontrakty w tym okienku z naszej kadry?
Frączczak, Rudol
Swoja drogo ciekawi mnie że klub opuszczają Lisowski i Ouedraogo, gdzie wg mnie mają jeszcze ważne kontrakty. Chyba że sie myle.
Oby tylko Ława znalazł sobie klub i nie ciągnął kasy za grę w rerzerwach.
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
Frączczak, Rudol
Swoja drogo ciekawi mnie że klub opuszczają Lisowski i Ouedraogo, gdzie wg mnie mają jeszcze ważne kontrakty. Chyba że sie myle.
Ja osobiście nie chciałbym aby Ława znalazł sobie inny klub.
Niech zakończy karierę i zostanie w Szczecinie i szkoli młodych Portowców w swojej hali.
Sądzę, że prędzej czy później założy swoją własną akademię i lepiej aby już osiadł na zawsze w Szczecinie
Zawsze będziemy mieli bliżej aby kogoś podejrzeć.
A Ława już jest raczej za stary aby znaleźć sobie coś w Ekstraklasie. No chyba że dołączy do Łęcznej...
Frączczak, Rudol
Ja osobiście nie chciałbym aby Ława znalazł sobie inny klub.
Niech zakończy karierę i zostanie w Szczecinie i szkoli młodych Portowców w swojej hali.
Sądzę, że prędzej czy później założy swoją własną akademię i lepiej aby już osiadł na zawsze w Szczecinie
Zawsze będziemy mieli bliżej aby kogoś podejrzeć.
A Ława już jest raczej za stary aby znaleźć sobie coś w Ekstraklasie. No chyba że dołączy do Łęcznej...
Gdzie będzie mieszkal i co robil to odrębna sprawa.
Chodzi o to żeby nie ciagnął pieniędzy z klubowej kasy za grę w rezerwach, a mało nie bierze!
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 14/15 - 02/06/2014 20:46
Jakby nie było trochę Ławie zawdzięczamy, głównie w tej I lidze i w kwestii awansu. Klub pewnie nie ma już środków żeby znaleźć rozwiązanie jak z Edim liczba potrzebnych skautów i trenerów młodzieży jest ograniczona. Ale faktycznie dobrze żeby Ława został gdzieś przy młodym narybku bo wydaje się, że mógłby na tym polu mieć dobre wyniki. 35 lat - może jeszcze na jeden sezon przytuli go jakiś klub. Na I ligę zdrowie i forma już nie ta a przede wszystkim on sam chyba nie chciałby się tam już kopać po piszczelach.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.