bo kazdy kto zna troche realia naszej ligowej kopanej wie jaka wartosc daje murawski druzynie w naszej lidze. z murawskim na pewno bedziemy silniejsi niz bez. a na pewno bardziej doswiadczeni,taki zawodnik rozegral mase spotkan o duza stawke wliczajac to elimancje do MŚ ME LM LE i rowniez sporo spotkan w tych imprezach rozegral..czy jest taki zawodnik w Pogoni?niesety oprocz Maleckiego nie. Bez takich zawodnikow jak Malecki Murawski w tej lidze nic sie nie ugra co juz wiele razy pokazywala Pogon gdzie zawsze predzej czy pozniej murawa nas weryfikowala..Wszystko zalezy od trenera jezeli bedzie mial druzyne pod kontrola to beda wyniki i dyscyplina. a ja jestem pewien ze Wdowiec wie co robi i sam sobie w kolano by nie strzelal. Dzieki takim transferom i takiemu trenrowi Pogon w koncu wrocila na swoje nalezne miejsce do czolowki polskiej ligi,teraz trzeba pojsc dalej i to utrzymac a nawet zrobic kolejny krok, a takim sa transfery najlepszych zawodnkow w lidze nawet tych niechcianych.
Murawski ma 31 lat, jeżeli nie będzie mocno walczył to może być to jego ostatni klub w ekstraklasie i zarabianie sporych pieniędzy, można powiedzieć, że ma przylepioną łatkę osoby co za kołnierz nie wylewa. W wieku 33 lat tzn. gdy zakończy kontrakt w Pogoni i nie znajdzie klubu to może mieć kłopoty no chyba...
Murawski ma 32 a niemal 32,5, kiedy skończy mu się kontrakt w Pogoni to będzie miał prawie 35 lat i "wielka piłka będzie za nim".
bo kazdy kto zna troche realia naszej ligowej kopanej wie jaka wartosc daje murawski druzynie w naszej lidze. z murawskim na pewno bedziemy silniejsi niz bez. a na pewno bardziej doswiadczeni,taki zawodnik rozegral mase spotkan o duza stawke wliczajac to elimancje do MŚ ME LM LE i rowniez sporo spotkan w tych imprezach rozegral..
Tak, Murawski to była wartość dodana ale czy nadal jest? i czy będzie? W Pogoni grał kiedyś bardziej doświadczony piłkarz, król strzelców Mistrzostw Świata i jakoś wartością dodana nie był.
Jak dla mnie dla Murawskiego Pogoń będzie ostatnim poważnym klubem, w wieku 35 lat raczej już nie będzie miał szans na kontrakt na 50.000 miesięcznie. Podczas gry w Pogoni zarobi 1.500.000, nie licząc dodatków. Uważam też że dla piłkarza w tym wieku kontrakt 2,5 roku jest za długi ponieważ jeśli dostałby roczny bądź nawet półtora roczny kontrakt to sądzę że mógłby chcieć powalczyć o jego przedłużenie. Mam nadzieję jednak że Wdowiec go jakoś odpowiednio zmotywuje.
Murawski ma umiejętności, to bez dwóch zdań tylko kurde gdyby on nie był taki gruby...
Ponoć już nad brzuchem popracował i jego niesportowa sylwetka jest przeszłością - jak ktoś będzie na treningu to niech da znać jak się Muraś prezentuje.
Oj żeby potem płaczu nie było jak sie wycofają Azoty(odpukać)
Smolny ostatnio powiedział, że koniec z bajońskimi pensjami i życiem na kredyt. Płacą mniej, ale regularnie. Jeżeli kogoś ściągają to oznacza, że Nas stać (albo za kontrakt płacą Azoty). Myślę, że sporo do transferu Murawskiego dołożyli się Edi, Tchami i Pietruszka, których zwolnienie z kontraktu dało budżetowi Pogoni trochę odpocząć. Nie jest źle, oby tylko Murawski nie był źródłem dochodów City Hall, a będzie dobrze.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Srodek pola z Aka i Murawskim bedzie robil wrazenie. Do tego Lawa/Maks/Popara. Niezle skrzydla. Jak to zatrybi to linia pomocy chyba najsilniejsza w lidze
A może spróbować Mustafę na szpicy? Albo na ofensywnym? Ciągle próbowany jest na defensywnym i nawet przez komentatora został niegdyś nazwany "człowiekiem pomyłką".
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.