Doceniam jego wkład - w końcu piłkarze biegają i walczą na boisku. To plus. Jest wiele innych dobrych stron, ale są też fragmenty do poprawy.
Złośliwi powiedzą, że do tej pory średnia punktów na mecz jest nieco lepsza od Skowronka.
Jak dla mnie wymagania jakie stawia Wdowczyk przed Pogonią są takie, że powinniśmy mieć 1 miejsce w tabeli i Legię pykać 5:0. Martwi mnie, bo z całą sympatią dla trenera, ale szybko zgubił pokorę. Mam jednak nadzieję, że nie wpłynie to na pracę z piłkarzami.
Swoją drogą często przewija się tu motyw, że Azoty sypną groszem... patrząc na siatkarskiego Chemika mogę powiedzieć, że im mniej kasy z Azotów tym dla nas lepiej.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 13/14 - 03/02/2014 22:04
Zgadzam się. Im mniejszy wkład Azotów w sukces Pogoni tym lepiej dla nas. Już od początku czułem, że wielka inwestycja w Chemika, to tylko kwestia czasu, zanim coś zacznie się sypać. Kombinacje, kolesiostwo, totalny brak cierpliwości. Nie dajmy się omamić złotym monetom "świetnego" sponsora.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 13/14 - 04/02/2014 11:36
Ploty plotami ale lepiej patrzeć na swoje podwórko i szczególnie już pewna sytuacja, że nikt nie wzmocni drużyny, a liczyłem bardzo że jakiś obrońca solidny zostanie zakupiony ale cały hajs wydany na Małeckiego to wszystko w tym okienku
Żebym się mylił że obrona nasza w tej rundzie będzie najsłabszym ogniwem.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 13/14 - 04/02/2014 19:10
Nie chce mi się wierzyć w coś takiego.Biorąc pod uwagę wiek,pozycje na boisku...oraz pozycje po za boiskiem (alkohol,tance) a także fakt że pomocników możemy już teraz wypożyczać na kasy biletowe przed meczem to taki ruch byłby szczytem głupoty.
Mając na uwadze fakt że u nas w obronie nawet graja pomocnicy to przełknął bym jakoś skrajnego obrońce z tendencją do pyskowania i picia niż Murawskiego z Lecha.
O przyszłości doświadczonego piłkarza pisze "Przegląd Sportowy". Do niedawna był pewniakiem w składzie, teraz staje się coraz mniej potrzebny.
Wawrzyniaka na lewej obronie skutecznie za to zastąpił Tomasz Brzyski. Okazało się, że jest na tej pozycji życie bez "Rumianego".
Na dodatek Legia chce się wzmacniać, a wielka rozbudowana kadra nie jest już jej potrzebna. Wiosną czekają ją tylko rozgrywki w ekstraklasie. Wawrzyniak nie jest więc już aż tak potrzebny, jak jeszcze miało to miejsce niedawno. Dostał wolną rękę w poszukiwaniu nowego pracodawcy od trenera Berga. Jeśli tylko zgłoszą się po Niego kluby, za niewielką opłatą może odejść. Jak pisze "PS", oficjalną ofertę złożyła Pogoń Śzczecin, w której Wawrzyniak miałby rywalizować o skład, z młodym Lewandowskim.
To ja też puszczam kaczke dziennikarską
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Boże! zeby to nie byla prawda ... juz mamy tego typu magika ... kapitana.
Jak mam rozumieć porównanie Ławy do Wawrzyniaka? Moim zdaniem lepiej mieć drugiego lewego obrońcę , niż nie mieć w dalszym ciągu nikogo na tą pozycję. A że Wawrzyniak nie jest wybitnym lewym obrońcą to już inna sprawa na chwilę obecną wystarcza to w zupełności na grę w reprezentacji Polski i występy w najlepszej drużynie w Polsce czyli Legii Warszawa.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 13/14 - 04/02/2014 21:19
Możdżeń, Murawski, Wawrzyniak, Grosicki. Miło, iż znane nazwiska są łączone z Pogonią, ale my już w tym okienku transferów pewnie nie zrobimy. Poza tym Murawski to w tej chwili byłby zbędny balast obciążający mocno kasę. Wawrzyniak? Wzmocniłby konkurencje w obronie, ale wolałbym, aby grał młody Lewandowski.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.