Wszystkie osoby ktore zamowily koszulki droga "wysylkowa"- powinny spodziewac sie ich pon-wtorek, jedynie kolega z Wiednia -sroda-czwartek.
Osoby ktore jeszcze nie odebraly - beda mialy okazje w sobote, wieczorem napisze o ktorej.
sory, ja nie mogłem dzisiaj odebrać koszulki. Dasz jakieś namiary? To może podjadę jutro.
Chyba niepowazny jestes, ze ja bede czekal na Ciebie a Ty nie przyjdziesz, mam lepsze rzeczy do robienia, po drugie byly juz dwa terminy, osoby ktore nie odebraly maja ostatnia szanse. Nie odbiora, koszulki pojda na aukcje charytatywna dla domu dziecka, nikt nie bedzie za Wami biegal, Wasza sprawa.
Zreszta zadnego henieq'a nie mam na liscie, wiec cos Ci nie poszlo.
Ostatnio edytowany przez: Cz, 20 listopada 2010, 19:04 [2 raz(y)]
sory, ja nie mogłem dzisiaj odebrać koszulki. Dasz jakieś namiary? To może podjadę jutro.
Chyba niepowazny jestes, ze ja bede czekal na Ciebie a Ty nie przyjdziesz, mam lepsze rzeczy do robienia, po drugie byly juz dwa terminy, osoby ktore nie odebraly maja ostatnia szanse. Nie odbiora, koszulki pojda na aukcje charytatywna dla domu dziecka, nikt nie bedzie za Wami biegal, Wasza sprawa.
Zreszta zadnego henieq'a nie mam na liscie, wiec cos Ci nie poszlo.
A czy nie można wrzucić koszulek do punktów w których były zapisy? Nie każdy miał czas żeby odebrać w wyznaczonych terminach a tak by sobie spokojnie leżały i czekały na właścicieli
to w końcu w pubie czy na rogu Mickiewicza i Karłowicza ?
to zależy u kogo się zapisywałeś.
Jeśli u Czarnego via gadu albo mailowo przez [email protected], ew. przez forum Legii do mnie na priv, to koszulki są do odbioru na rogu Mickiewicza/Karłowicza, jeśli gdzieś indziej się zapisywałeś to nie wiem
Ps. Wlepki patriotyczne dotarły do Warszawy i powiem Wam, że w realu dużo lepsze niż na projekcieczyli prezentują się wyśmienicie
Odp: 11 Listopada 2010- - 20/12/2010 21:28
Cześć chłopcy i dziewczyny, Polacy.
Dowiedziałam się telefonicznie o Waszym wieńcu, akcjii i polskim sercu i specjalnie zalogowałam się tu by Wam podziękować.
Tym samym-Dziękuję Wam serdecznie w imieniu prawdziwych Polaków!
Jeszcze Polska nie zginęła!
A teraz druga sprawa o której trzeba pomyśleć, więc myślcie.
Dziś w TVN podano, że polski Stadion NARODOWY ma być otwierany przez Piroga.
Wiecie, kto to Piróg?
http://polskispirit.salon24.pl/260565,no-fucking-way
Nie może być Stadion Narodowy otwierany przez cweli na pedalska modłę.
"Na otwarcie Stadionu Narodowego ma być nowocześnie i radośnie
Giorgos Stylianou, Adam Sztaba, Artur Szyman, Maciej Zień i Michał Piróg przygotują dwugodzinne przedstawienie na otwarcie Stadionu Narodowego w stolicy, kóre zaplanowano na koniec sierpnia lub na początku września przyszłego roku.
Konkurs na opracowanie imprezy uroczystego otwarcia stadionu wygrała warszawska agencja ARS Communications. Za reżyserię ma odpowiadać Giorgos Stylianou, za muzykę znany m.in. z "Tańca z gwiazdami" Adam Sztaba (był kierownikiem muzycznym, aranżerem i dyrygentem czterech edycji programu), za realizację światła Artur Szyman, za projekty kostiumów Maciej Zień, a za choreografię Michał Piróg..."
http://www.wprost.pl/kultura/muzyka/wiadomosci/?tp=wiadomosci&id=10474
Sprawa jest poważna i trzeba coś zrobić z zimną głową. Pomyślcie.
My,polscy blogerzy też będziemy myśleć. Jest nas ok. 60 blogów i słychać nas w sieci. Działamy wśród wykształciuchow.
Wiadomości proszę słać na PW, to wymienimy się meilami.
Tu chyba jest PW? Muszę się rozejrzeć.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.