Patriotyczna Pogoń Szczecin - 06/10/2010 21:46
Drodzy bracia, rodacy! Już niedługo bo 11 Listopada przeżyjemy kolejną rocznicę odzyskania przez Polskę niepodległości. Po 123-ech latach nieobecności na mapach Europy, germanizacji i rusyfikacji ze strony zaborców, zatracaniu świadomości narodowej Polska niczym feniks z popiołów odradza się na nowo.
Dziś mało kto, z należytym szacunkiem i radością świętuję ten arcyważny dzień w historii naszego kraju. Poziom naszego patriotyzmu, przywiązania do barw biało-czerwonych, pamięci o symbolach narodowych jest niestety coraz niższy. Jedni są zbyt zabiegani, inni nie mają czasu, jeszcze inni przyjmują standardy zachodnie, gdzie bycie patriotą jest po prostu niemodne, a jeszcze inni nie wiedzą z czego mają być dumni, bo przecież bycie Polakiem to obciach…
To w nas leży siła do zmiany tego stanu rzeczy! Jak powszechnie wiadomo to właśnie My Kibice od lat lansujemy prawidłowe poglądy i to właśnie My jesteśmy jednym z ostatnich bastionów polskości! To My musimy przypomnieć ludziom, że wcale nie trzeba się długo zastanawiać, żeby przypomnieć sobie z czego można być dumnym w Polsce! Bo polska duma to nasza historia! Powstańcy Warszawscy, Styczniowi i Listopadowi! Bo polska duma to Obrońcy Westerplatte i Polska Husaria! To Cud nad Wisłą i odparcie Potopu Szwedzkiego! Bo polska duma to Papież Polak! Polska duma to duma z nas samych!
„Niech z tysięcy gardeł wśród setek biało-czerwonych flag, rozniesie się głośny i radosny Mazurek Dąbrowskiego!”
Żeby nie skończyło się tylko i wyłącznie na pisaniu na forum, z dumą prezentuję vlepki patriotyczne z motywami kibicowskimi!
Vlepki dostępne są u Bartasa w kebabie. Będzie można je także nabyć na meczu Pogoń-Stilon. Na dniach pojawi się również sprzedaż na allegro.
Odp: 11 Listopada 2010! - 06/10/2010 21:48
przy wejściu na sektory 5/6 w przerwie meczu będę sprzedawał vlepki dla tych, którzy mają bilety/karnety w tej strefie
Konkretniej z informacjami będzie na dniach.
Odp: 11 Listopada 2010! - 07/10/2010 19:20
Może mnie ktoś nakierować na tego kebaba gdzie można kupić vlepy ? Chetnie kupie zwlaszcza że to chyba 1 vlepki narodowe Pogoni ale nie wiem gdzie sie kierowac
Może mnie ktoś nakierować na tego kebaba gdzie można kupić vlepy ? Chetnie kupie zwlaszcza że to chyba 1 vlepki narodowe Pogoni ale nie wiem gdzie sie kierowac
Kebab ten jest obok przystanku "Jasna osiedle" w stronę centrum, jeśli staniesz tam i popatrzysz dookoła na pewno zobaczysz wymalowany herb Pogoni na przeciwko kiosku.
ps. Vlepy naprawdę solidne, na żywo prezentują się jeszcze lepiej, zdecydowanie zachęcam do kupna.
Mam nadzieję, że pójdą na tyle szybko, że będzie trzeba ich dodrukować
Jeśli ktoś by chciał wysyłkę za granicę niech kontaktuje się przez gg(w profilu) bądź mail(allegro)!!
Ostatnio edytowany przez: Szymen, 7 października 2010, 22:33 [1 raz(y)]
Mam nadzieję, że pójdą na tyle szybko, że będzie trzeba ich dodrukować
Jeśli ktoś by chciał wysyłkę za granicę niech kontaktuje się przez gg(w profilu) bądź mail(allegro)!!
Podziękował, zamówione. Mam nadzieję, że jeszcze lepiej prezentują się na żywo.
Odp: 11 Listopada 2010! - 08/10/2010 22:46
Vlepki będą sprzedawane jutro przed meczem i w przerwie przeze mnie, w "kwadracie" prawobrzeża na młynie, najbliżej starego gniazda. Natomiast kolega Kijevo będzie sprzedawał przed wejściem na krytą.
Do tego cały czas są dostępne w kebabie, jak i na allegro.
Odp: 11 Listopada 2010! - 09/10/2010 13:12
W kwestii przypomnienia stoję przy wejściu na sektor 5/6.
Dla ułatwienia dodam, że w klapie będę miał wpinkę taką jak avatar Szymena.
Odp: 11 Listopada 2010! - 09/10/2010 22:01
Bracia! Vlepki rozeszły się jak świeże buły, na dniach pojawi się dostawa. Ale my nie stoimy w miejscu, tylko ruszamy dalej z akcją!
FC Berlin przekazał szalik(prawdziwa gratka dla kolekcjonerów!), z którego całkowity dochód zostanie przeznaczony na Obchody Święta Odzyskania Niepodległości!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.