Jak dla mnie transfer na +. Wierze, ze chlopak wypali na wiosne. Zmiana otoczenia i porzadny trener powinny na niego wplynac pozytywnie. Jakas tam ambicje chlopak w sobie ma.
Już mi się podoba ten chłopak swoim charakterem i zaciętością. Zaryzykuje stwierdzenie że z tych trzech anonsowanych transferów to może być największe wzmocnienie.
Wiślacy ironizują i szydzą z Małeckiego , Lechiści są mocno wkurzeni że Mały wybrał Pogoń a nie Lechię bo przecież zawsze pod koszulką Białej Gwiazdy miał T-shirt Pruszcz Gdański - Lechia. Hehe jeden transfer a jakie skrajne emocje wzbudził w Krakowie i Gdańsku prawie jak Bereszyński czy Kaczorowski.
Ostatnio edytowany przez: zach-pom, 3 stycznia 2014, 14:28 [5 raz(y)]
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 13/14 - 03/01/2014 15:12
Swoje zdanie o Małeckim pisałem wcześniej, ale jestem STRASZNIE ciekaw co wyjdzie z jego współpracą z Wdowczykiem.
Jeżeli będzie naprawdę chciał udowodnić że go stać na wiele to przy odpowiednim potraktowaniu go przez trenera może będzie z niego pożytek.
Zobaczymy. Jedynym problemem i jednocześnie zaletą jest jego charakter.
Jednak to co mi się osobiście najbardziej podoba to współpraca Wdowczyk-Smolny.
Chyba nigdy nie wierzyłem że to powiem ale gratuluje Smolny.
Wreszcie wygląda to tak jak powinno wyglądać, że to trener ustala sobie skład jaki by chciał, czego oczekuje i to rola Menadżera Sportowego jest ściągnąć ludzi z listy trenera, a nie ściągać szrot i na siłę wciskać trenerowi.
Osiągnęliśmy tak naprawdę z Wdowczykiem to co teraz chce osiągnąć Legia z Bergiem. Aby to trener 1 drużyny grał pierwsze skrzypce a reszta to tak naprawdę jego asystenci.
Widać, że po przyjściu Wdowczyka, Smolny zszedł na drugi plan i zaczął robić naprawdę kawał dobrej roboty.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 13/14 - 03/01/2014 19:17
Mam tylko nadzieję, że kłopoty Małeckiego wywołane sa współpracą ze Smudą, a że to buc to wiadomo od dawna. Nie lubi charakternych chłopaków, co pokazał przykład Boruca.
Może Wdowczyk poradzi sobie z jego dość osobliwym charakterem. Jeżeli nie to nie ma dla tego chłopaka juz ratunku.. Bo nie ma chyba trenera, który mógłby mu pomoc tak jak Wdowczyk.
Może będzie tak jak w przypadku Sobolewskiego, który po zmianie otoczenia odżył w Górniku.
U mnie ma czysta kartę, wszystko zależy od niego i mam nadzieje, ze pokaże, że warto było mu zaufać
Ostatecznie w lipcu 2011 fani Bayernu ustalili pięć warunków (faktycznie zakazów), które Neuer musi spełnić podczas rozgrywania meczów w barwach klubu z Monachium. Jest zakaz śpiewania i intonowania klubowych piosenek, zakaz śpiewania "Humby" (tradycyjnej pieśni fanów Bayernu) przed drużyną i kibicami, zakaz zbliżania się do ogrodzenia Trybuny Południowej Allianz Arena, zakaz rzucania koszulki na Trybunę Południową oraz zakaz całowania herbu Bayernu Monachium
Jakoś tak mi się skojarzyło ;-). Z wikipedii, po przejściu Neura do BM.
Niech zapierdala i nie prowokuje głupimi zachowaniami, bo już z tym wywiadem się popisał
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 13/14 - 03/01/2014 21:43
wierze,ze odpali u nas jak Janukiewicz i da nam duzo radosci.czy jakby komus z was konkurencja zaproponowala prace za lepsza kase to bylibyscie wierni obecnemu pracodowcy?! ... watpie.kazdy z nas pracuje dla pieniedzy,pilkarz rowniez i dla mnie najwazniejsze jest,zeby oddawal serce na boisku.
mecz moze nie wyjsc,ale przypomnijcie sobie ostatni mecz z gornikiem.przegrali 1:4 ale zapier..... przez 90 min.i pol stadionu skandowało po meczu DZIĘKUJEMY.kto byl na meczu ten wie o co chodzi.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.