Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 13/14 - 29/09/2013 20:57
Piech ostatnio wrócił do Polski, po tym jak mu nie szło w Turcji. Teraz na zakręcie znajduje się Kamil Grosicki. Tak sobie myślę, że być może będzie chciał pójść śladami Piecha i wrócić do kraju. Co myślicie o takim wzmocnieniu? Sądzicie, ze przy pomocy Azotów byłby dla nas do wyjęcia? To, że by nam się przydał nie ulega wątpliwości.
Siedzial dudka na przystani,
lezal bo byl juz na bani,
siedzac walil glowa w slup,
"co ja teraz wleje w dziob!?",
trzeba wiedziec ci doktorze,
ze nasz dudka duzo moze,
pije poki wena nie minie,
a potem jezdzi po Szczecinie,
jak to jezdzi !? on morduje !,
tak to jest gdy pija chuje !
Akurat nie moj tekst, zaslyszane skads... juz sam nie pamietam
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 13/14 - 01/10/2013 15:18
Jeśli chodzi o środek obrony to cały czas jestem za pozyskaniem Sebastiana Zalepy. Pisaliście o Hachemie Abbesie... również może być. Hernaniego trzeba się pozbyć, Dąbrowski i Golla popełniają nieraz błędy np. ze Śląskiem, Legią. Zgadzam się co do Grosika. Najważniejsze jest to, żeby Pogoń była wysoko wtedy nasze progi będą chcieli zasilić dobrzy zawodnicy ponieważ będą wiedzieć że nie grają w słabym klubie o utrzymanie.
A kto ich nie popełnia? Obecnie to jedna z najlepszych par środkowych obrońców w Ekstraklasie - co potwierdzają dziennikarze, eksperci.
Częstotliwość popełniania przez nich błędów na pewno jest mniejsza niż np. u Hernaniego, a stosunek dobrych do słabych występów jest wciąż na plus tych pierwszych.
Szukajmy wzmocnień tam gdzie naprawdę ich potrzebujemy (boki obrony, a szczególnie prawa).
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 13/14 - 04/10/2013 22:02
Rozumiem Cię Co do transferów możecie mnie wyśmiać lub nie ale ja narazie widze u nas zawodników jak Sebastian Zalepa (Flota), Patryk Fryc (Wisła - marnuje się na ławce), Tomek Lisowski (Korona) , niech już będzie ten Abbes (Widzew) skoro o nim była gadka może da sobie rade. To wszyscy obrońcy, ponieważ Koj, Hernani, Wilk to zawodnicy którzy poziomem wręcz odstają od EX. O pomocy nic nie mówię ponieważ mamy najlepszą w lidze. Co do ataku. Może warto byłoby pomyśleć o jakimś napastniku np. ten były reprezentant Brazylii którego Pogoń prawie zakontraktowała gdyby nie Robak ? Jego CV naprawde imponujące. Byśmy mogli ściągnąć go jak to robił tego lata Zawisza, za małą kase pozyskiwali dobrych graczy typu Goulon, Vasco. Robak miałby z kim klepać, jeden z dwójki Chałas-Djousse wypad z tego klubu !!! A i mam nadzieję, że brazylijczyk Lucas zostanie włączony do pierwszego zespołu ! To tylko moje sugestie i propozycje ! Więc prosiłbym bez żadnej spiny !
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
O pomocy nic nie mówię ponieważ mamy najlepszą w lidze.
Chyba kolege "troche" poniosło
Najlepszą może nie, ale według mnie w pierwszej piątce na pewno. Zwłaszcza jeżeli wszyscy są w formie. Szkoda że w momencie kiedy Ława i Rogal zaczęli rozgrywać dobre mecze gasnąć zaczęli Aka i Taku.
Jako piłkarz Dudka by się przydał ale jako człowiek w Szczecinie jest skończony:
W maju 2003 roku w Szczecinie na ul. Energetyków potrącił śmiertelnie pieszego. Ówczesny zawodnik Amiki Wronki był pod wpływem alkoholu, ale nie został skazany, gdyż uznano, że do wypadku doszło z winy pieszego. Jedyną konsekwencją był obowiązujący przez dziewięć miesięcy zakaz prowadzenia pojazdów.
Z imprezy u kogo Dudka wracał? Zgadnie ktoś ?
To nie jest kwestia zgadywania, bo z tego co pamiętam była ta informacja wtedy rozpowszechniona.
Może jakieś zwycięstwo Barcelony świętowali...
Kinga mówisz o panu grającym z 20 i noszącym opaskę kapitana?
Dokładnie tak
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.