hehe - 21 sierpnia 2013, 19:17:29 - ip-188-127-6-169.ennet.pl
Sandecja z jedna akcja przez cały mecz. Totalna dominacja Górnika, powinno być przynajmniej 5:0, ale Zwoliński dwa razy na pustą bramkę spartaczył nieziemsko. Najpierw się majtnął a potem.. to juz on sam wie jak nie mogl tego trafic, gdy dostal pilke na pusta bramke, na 5meter, przyjął spokojnie i... no wlasnie ;p
crissron - 21 sierpnia 2013, 18:54:03 - 088156139203.radom.vectranet.pl
Powiem tak Łęczna zmiazdzyla Sandecje kupia napastnika lepszego bo to co zrobil Zwolinksi nie trafil z 5m na pusta masakra bo jezeli chodzi o pomoc i obrone zaczyna wszsystko isc do przodu Łeczna do EKstraklasy !!!!!!!
hehe - 21 sierpnia 2013, 19:17:29 - ip-188-127-6-169.ennet.pl
Sandecja z jedna akcja przez cały mecz. Totalna dominacja Górnika, powinno być przynajmniej 5:0, ale Zwoliński dwa razy na pustą bramkę spartaczył nieziemsko. Najpierw się majtnął a potem.. to juz on sam wie jak nie mogl tego trafic, gdy dostal pilke na pusta bramke, na 5meter, przyjął spokojnie i... no wlasnie ;p
crissron - 21 sierpnia 2013, 18:54:03 - 088156139203.radom.vectranet.pl
Powiem tak Łęczna zmiazdzyla Sandecje kupia napastnika lepszego bo to co zrobil Zwolinksi nie trafil z 5m na pusta masakra bo jezeli chodzi o pomoc i obrone zaczyna wszsystko isc do przodu Łeczna do EKstraklasy !!!!!!!
Dobrze ze nasze napadziory strzelaja Donald i Tomek CH!
edit: ekstraklasa.net oceniła go na 7 i to była najwyzsza ocena
Ostatnio edytowany przez: Niezniszczalny, 22 sierpnia 2013, 23:31 [1 raz(y)]
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 13/14 - 22/08/2013 23:43
On Ci płaci za bronienie jego osoby? Już nudne się to robi. Co ktoś by nie powiedział o Zwolaku, zaraz wyskakujesz i go bronisz, a racji nie masz.
Niech udowodni w Łęcznej co potrafi i tyle. Jeśli tam nie strzeli chociaż ośmiu bramek to według mnie z Pogoni powinien dostać kopa.
On Ci płaci za bronienie jego osoby? Już nudne się to robi. Co ktoś by nie powiedział o Zwolaku, zaraz wyskakujesz i go bronisz, a racji nie masz.
Niech udowodni w Łęcznej co potrafi i tyle. Jeśli tam nie strzeli chociaż ośmiu bramek to według mnie z Pogoni powinien dostać kopa.
On Ci płaci za bronienie jego osoby? Już nudne się to robi.
Mam dokładnie takie samo wrażenie. Zwoliński nie prezentuje sobą nic nadzwyczajnego - ot zwykły przeciętny 'wieczny talent', który niestety w ogóle się nie rozwija. W Pogoni grał już parokrotnie i za każdym razem było to rozczarowanie. W innych teamach również nie wyrastał ponad ligową szarzyznę.
Przyznaj się Goalkeeper - rodzina, znajomy z orlika?
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 13/14 - 23/08/2013 10:12
Uczepiliście się tego Zwolińskiego... nie grał - źle, gra - źle. Nie strzelał - źle, strzela - też źle. Nie wiem, odczuwacie jakąś satysfakcję, że mu nie idzie czy jak Zamiast życzyć dobrze, to wolicie po nim jeździć Niech sobie gra, oby jak najwięcej strzelał, a może się jeszcze pokaże u nas I od razu uprzedzę - nie znam Łukasza osobiście, ani to żaden znajomy, ani żadna rodzina.
Uczepiliście się tego Zwolińskiego... nie grał - źle, gra - źle. Nie strzelał - źle, strzela - też źle. Nie wiem, odczuwacie jakąś satysfakcję, że mu nie idzie czy jak Zamiast życzyć dobrze, to wolicie po nim jeździć Niech sobie gra, oby jak najwięcej strzelał, a może się jeszcze pokaże u nas I od razu uprzedzę - nie znam Łukasza osobiście, ani to żaden znajomy, ani żadna rodzina.
Zycze mu jak najlepiej ale 1 liga to za wysokie progi, mozliwe ze w Kotwicy by sobie poradzil ale jak juz ma grac z polamatorami to nie za bardzo
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.