Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 07/07/2005 15:57
Słabego Bełchatowa. Hehehe.. pożyjemy zobaczymy kto będzie wyżej w tabeli. A tak na marginesie to miałbyś chociaż tyle szacunku, żeby napisać Bełchatów wielką literą. Ja nawet kluby/miasta których nie lubię staram się szanować.
Belchatow to dobrze poukldana druzyna , dzieki Kurasowi Nie sadze zebyscie byli wyzej od Nas po tych oslabieniach choc wszystko jes mozliwe,porozmawiamy po rundzie jesiennej i wiosennej. Pozdrawiam
"Podczas zgrupowania dołączyło do zespołu dwóch Brazylijczyków, jaka jest ich ocena na dzień dzisiejszy?
- Powiem króciutko, że jeden z nich zdał na tyle egzamin, że trzeba go potwierdzać i przygotować pod względem fizycznym, bo umiejętności na pewno posiada (Tavares). Drugiemu natomiast będziemy się przyglądać."
czyli można śmiało powiedzieć,że mamy pierwszy transfer.
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
No nie wiem, kontrakt z Peskovicem podpisali po kilku słabych występach Pilarza na początku sezonu, potem Pilarz grał bardzo dobrze ale kontrakt Peskovica był już podpisany. Pilarza oddali do (nie słabego Bełchatowa) po to by grał , no ale jak to się skończyło wszyscy wiemy.
Też tak sądze trzeba dać szanse młodemu pokoleniu a nie staruchowi chociarz Peska nie jest wcale zły ale Krzysiu lepszy i mówcie co chcecie ja mam swoje zdanie Może być przeciez Krzysiu,Boris i Fabiniak
Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
Pilarz nie jest już taki młody , ma 25 lat , a Boris jest od niego o 4 lata starszy .O młodym pokoleniu możemy mówić gdy piłkarz ma o wiele mniej lat.
Zapomniałeś o jednym - Ptak nie ma tyle kasy , żeby co miesiąc ją wyrzucać w błoto , bo raczej marnie widze szanse Krzyśka na dostanie się do pierwszego składu po jego ostatnich niewypałach w Bełchatowie . Zastępce dla Borisa narazie mamy - Fabiniak.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 08/07/2005 20:50
Oki już nie o Pilarzu. to trzba kupić :
-obrańców (nie mamy za dużo zmienników)
-pomoc(prawą pomoc,i może defensywną pomoc)
-atak(Bugaj stary,Mialr słabszyej w formie,Divecki gra w kratke)
Może to wreszcie ten sezon kiedy Pogoń zdobędzie Mistrza Polski
Ostatnio edytowany przez: Berni_MKS, 11 lipca 2005, 11:08 [1 raz(y)]
Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
-obrańców (nie mamy zmienników)
Obrońcy - styl gry jakim operujemy nie wymaga 2-4 zmiennikow a jak juz to wtedy wystawia sie pomocnika a tego zmeczonego cofa do obrony
Pomoc - Moim zdaniem lepsza z lini ofensywnych w polsce która nie wykorzystuje potencjału (Kaziu...)
Atak - Powinnismy grac 3 napastnikami - edi milar divecky
Wzmocnienia juz doszly - dwaj brazylijczycy powinien dojsc jeszcze jeden i bedzie dobrze.
-obrańców (nie mamy zmienników)
Przecież obiecałeś poprawę :>
Ja oprócz ''Mineiro'' którego rzekomo już prawie mamy, wziął bym jeszcze Plizgę (tylko że jest na zgrupowaniu Zagłębia Lubin).Swoją drogą Zagłębie wydało już w tej przerwie 500 tysięcy złotych na transfery, więc jeśli ktoś chce to może... oczywiście mają bardzo bogatego sponsora, ale przecież Ptak też taki jest, więc gadka o dużych kosztach jest nie na miejscu No i potrzebny jest jeszcze prawy pomocnik, który wzmocnił by konkurencje dla Parzego i Bataty, bo ci grają niesamowicie w kratkę...
Ostatnio edytowany przez: Macias, 8 lipca 2005, 22:34 [2 raz(y)]
Ale Edi raczej nie jest napastnikiem .Grał kilka meczy jako napastnik - bo nie było Milara i Diveckiego , ale jest pomocnikiem .
Ja widziałbym zmiany tak :
Obrona - nic nie zmieniać - mamy dobrą obronę + dojdzie Mineiro i wystarczy . Zmienników mamy przecież - np. Celeban
Pomoc - ściągnąć dobrego brasiliano prawego pomocnika (bo raczej największe szanse są na brasiliano) , a reszta gra dobrze - mamy : Kazimierczaka , Grzelaka , Ediego , Trałkę , Batatę i resztę
Atak - średnio oceniam potrzebe kupienia nowego napastnika. Milar i Divecky są (choć ten drugi coś ostatnio dużo kartek łapie ) ale na zmiane dla nich jest młody Kowal , który ostatnio dobrze się pokazał . Myślę , że czas Bugiego w pierwszym zespole się już skończył .
Jak nie będzie kontuzji w zespole to możemy mieć mocny skład
P.S. Pozmieniałem trochę swoją wypowiedz o ataku , bo zapomniałem o Kowalu
Ostatnio edytowany przez: Nwankwo, 8 lipca 2005, 22:52 [1 raz(y)]
Ale Edi raczej nie jest napastnikiem .Grał kilka meczy jako napastnik - bo nie było Milara i Diveckiego , ale jest pomocnikiem .
Obrona - nic nie zmieniać - mamy dobrą obronę + dojdzie Mineiro i wystarczy . Zmienników mamy przecież - np. Celeban
Pomoc - ściągnąć dobrego brasiliano prawego pomocnika (bo raczej największe szanse są na brasiliano) , a reszta gra dobrze - mamy : Kazimierczaka , Grzelaka , Ediego , Trałkę , Batatę i resztę
Atak - no przydałby się jakiś jeszcze jeden napadzior jak mówi Kamil91 , bo Divecky coś ostatnio często łapie kartki , a Milar sam sobie nie poradzi . Myślę , że czas Bugiego w pierwszym składzie się już kończy
Masz racje ale Edi jako napastnik sie sprawdził hehe
Atak - no przydałby się jakiś jeszcze jeden napadzior jak mówi Kamil91 , bo Divecky coś ostatnio często łapie kartki , a Milar sam sobie nie poradzi . Myślę , że czas Bugiego w pierwszym składzie się już kończy
Masz racje ale Edi jako napastnik sie sprawdził hehe
Batata jest bardziej ostatnio wystawiany jako napastnik, ale bardzo podatny na kontuzje. Edi moze grac na pomocy i ataku. Milar juz w Polsce, Divecki jakos żyje. Jedynie ktoś za Bugiego by się przydał. Jesli o pomoc chodzi, to ewentualnie jeden zawodnik trzymajacy solidny poziom, taki ktory poptrafi pociagnac cala gre. Co do obrońców Mineiro i ktos jeszcze po wyrzuceniu Kaspraka.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.