Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 13/14 - 24/06/2013 13:37
Jakoś nie wiem co o nim myśleć. Co miał spierdzielić to spierdzielił, co miał strzelić to strzelił. Bramek mało. Tylko no właśnie to była 1 liga
o Nollu miałem zdanie ze po awansie powinni go od razu wywalić a zagrał tak że czapki z głów. Może Vuk zagra tak samo w Ekstraklasie?
Jeśli nie ma jakiś wygórowanych warunków finansowych można by go było sprawdzić, gorzej już być chyba nie może...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 13/14 - 24/06/2013 13:54
Spacerovic , Burger King , kebab... to tylko niektóre z łagodniejszych tekstów jakie pojawiały się na temat jego gry w Pogoni a tu nagle strzelił jedną bramkę w Łęcznej, odpalił racę na fecie i już zmiana nastawienia o 180 stopni. Przecież ten gość grał kompletną kaszanę w 1 lidze , jego bierność w grze i bufonada irytowały kibiców a miałby się nagle sprawdzić w ekstraklasie ? Ma być on wzmocnieniem ataku drużyny rzekomo z ambicjami znalezienia sie w grupie mistrzowskiej ? Nie sądzę
W każdym razie testy zweryfikują jego umiejętności, jeżeli się sprawdzi to sam przyklasnę.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 13/14 - 24/06/2013 13:54
W Gdyni po drugiej strzelonej bramce Vuk jako pierwszy był pod naszym sektorem i szalał z radości.Coś w nim jest ....jak w każdym jugolu.Konflikt na lini Vuk-kibice .....więcej rozdmuchany jak to było warte.Powiedział tylko że Pogoń ma słabych kibiców ,takich którzy czekają tylko na zwycięstwa i sukcesy ,a jak ich brak to z trybun lecą wyzwiska.No cóż moim zdaniem niewiele się pomylił.W wyższej lidze jest inna gra ,myślę że będzie z niego większy pożytek niż z dwóch murzynów podpartych Chałasem.
Też jestem sceptyczny.Natomiast testy są po to by zobaczyć nawet czy babcia klozetowa nie prezentuje umiejętności Messiego.Jesli się okaże że Wdowczyk oceni go jako wzmocnienie a sam Vuk zagra za małe pieniążki to ok.
Bardziej się boję jego luzactwa i tego że kolejny kompan w szatni z tych co na wszystko mają wy...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 13/14 - 24/06/2013 14:07
Głupotą było zostawienie Donalda i sprowadzenie Traore kosztem Vuka. Ja gościa polubiłem, miał mocno jechane, był najbardziej nielubianym zawodnikiem w tamtym sezonie, a pokazał charakter, potrafił naprawić stosunki z kibicami. To walczak, w Ekstraklasie kilka bramek zdobył, chętnie zobaczyłbym go ponownie, jeżeli Wdowczyk stwierdzi, że nadaje się do gry.
to są jakieś jaja!!!prima aprilis czy co?? moze ponownie kupić Hricke jak oni chcą odmłodzic zespół 31-letnim Vukiem który ma byc lekarstwem w ofensywuie a brzuch ma większy niż Edi i strzela 1 bramkę w lidze cypryjskiej
To co sie dzieje w chwili obecnej to poprostu przechodzi ludzkie pojecie!!!
1. afera koszulkowa
2. ceny karnetów i brak zniżek
3. ściaganie szrotu do drużyny w postaci 31-letniego Vuka
Ręce opadają!
Smolny odejdź!
Błagam!
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 13/14 - 24/06/2013 14:58
Skoro na Nolla nie było pieniędzy, to podejrzewam że i Vuk fortuny u nas nie zarobi. Jeżeli jego kontrakt zostałby skonstruowany na zasadzie podnoszenia pieniędzy z murawy, a o tym swego czasu mówił Wdowczyk, to myślę że nie mamy nic do stracenia. Przynajmniej byle panienka go w polu karnym nie przepchnie.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 13/14 - 24/06/2013 15:05
Ja tam nie mam nic przeciwko Vukovi. Gorszy od tego co mamy nie będzie, a i wymagań finansowych wielkich też nie powinien mieć. W grze z jednym napastnikiem może się sprawdzić, dobrze zastawiał piłkę no i kiedy trzeba było to potrafił strzelić. Tylko, żeby był dobrze przygotowany do rundy to powinien dać więcej pożytku niż taki Dżuse, który więcej leży na boisku niż gra. No i przyda się ktoś z charakterem do tej drużyny.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 13/14 - 24/06/2013 15:08
Dla mnie to jest jakieś nieporozumienie ;p Liczę tylko, że Wdowczykowi Vuk nie wpadnie w oko ;p
To byłby taki transfer na odwal się, żeby nikt im potem nie powiedział, ze wiadomo było, ze nie mamy napadziorów, a oni nic z tym nie zrobili, nikogo nie zakontraktowali ;p A oczywistym jest, ze Vuk nie jest napastnikiem który zagwarantuje chociaż 5 bramek w sezonie.
walczak? to dlaczego miał "ksywkę" spacerowicz? owszem charakterny on może i jest ale nie wydaje mi się żeby był jakimkolwiek wzmocnieniem... niech lepiej sztab popracuje nad Donaldem to i może coś z niego będzie.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.