Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 05/07/2005 13:40
To prawda ze Ci brazylijczycy sa slabi,kiedys Ptak mial szkolke gdzie szkolil nastolatkow z Brazyli dzieki czemu wyszly takie talenty jak Rodrigo Carbone,Darlington,Batata ,Julcimar a teraz te transfery wygladaja raczej marnie!!!!!!!
No chyba te forum jest także po to aby zweryfikować swoje informacje o danych zawodnikach czyż nie?
No nie wiem - mnie wydaje się, że strona oficjalna powinna znać podstawowe informacje o testowanych piłkarzach (bądź co bądź otrzymuje informacje "z pierwszej ręki"). Co innego strona nieoficjalna, która bazuje na przeciekach i artykułach prasowych.
No chyba te forum jest także po to aby zweryfikować swoje informacje o danych zawodnikach czyż nie?
No nie wiem - mnie wydaje się, że strona oficjalna powinna znać podstawowe informacje o testowanych piłkarzach (bądź co bądź otrzymuje informacje "z pierwszej ręki"). Co innego strona nieoficjalna, która bazuje na przeciekach i artykułach prasowych.
Masz racje ale weź także pod uwage że artykuły na oficjalnej są opierane jeżeli chodzi o nowych zawodnikach często na nie do końca prawdziwyh informacjach np.sprawa z Tavarezem najpierw że jest z Fluminense a dopiero później zmienili że z Juventude a na forum człowiek jest ciekawy i poszuka i znajdzie to sie pochwali i wtedy można skorygować artykuł Pozdro
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 05/07/2005 18:34
Panowie przy oficjalce pracuja tak samo mlodzi ludzie jak przy v czy online, nie jest to zadna agencja prasowa itd. a informacje podaja takie jakie maja nie sadzę żeby teraz siedzieli w gutowie ktos im pewnie powiedzial fona ze tavares przez v i napisali z domyslu da vares bo to tez takie portugalskie nazwisko a co do klubu pewnie powiedzilei im ze gral w 74 meczach pierwszej ligi min w Fluminese itd.
Każdy ma prawo się mylić... a jak ktoś lubi to sprawdza... i tu brawo dla Szołona za domyslenie się że to taki a taki koleś bo bez pseudo Mineiro to naprawde za dużo się nie znajdzie.
Masz racje ale weź także pod uwage że artykuły na oficjalnej są opierane jeżeli chodzi o nowych zawodnikach często na nie do końca prawdziwyh informacjach
Obrońca reprezentacji Polski Tomasz Rząsa, który występował ostatnio w holederskim SC Heerenveen, został poinformowany, iż nie ma czego szukać w klubie - pisze serwis eredivisie.pl.
Do Pogoni go,jak na adriano mieli kase to na niego tez bedą mieli , a jak sie nie myle to obrońca a takiego nam brakuje!!!!!
Placek....
W tym temacie powinniśmy rozmawiać na temat wzmocnień i osłabień Pogonii, a pisanie o Tomku Rząsie(który znajdzie sobie klub który zapłaci mu z kilka razy więcej niż Pogoń) jest nie na miejscu... Myślmy realnie
W zeszłym tygodniu menedżer Eugeniusz Kamiński przekonywał nas, że Kameruńczyk Endene Elokan na pewno spędzi kolejny sezon w Bielsku. Okazuje się jednak, że Elokan chce grać w ekstraklasie. - Bardzo podoba mi się w Bielsku, ale w ekstraklasie mogę więcej zarobić i rozwinąć się piłkarsko - mówi Elokan. - Prezes klubu Stanisław Piecuch, który przebywa obecnie na urlopie, umówił się z Kameruńczykiem na niedzielę. Chciałbym jednak skontaktować się z prezesem wcześniej - mówi Kamiński. Kameruńczyk ma oferty z Pogoni Szczecin i GKS-u Bełchatów oraz z Maroka, Chin i Belgii. - Być może dzięki dobrej grze w jednym z tych polskich klubów mógłbym w przyszłości trafić do Wisły Kraków. Stamtąd miałbym blisko do moich ulubionych lig, czyli hiszpańskiej i niemieckiej - marzy Elokan.
za GW
--------------------------------
ale z tego gościa brutalny materialista, no i Wisła mu się marzy
Ciekawe czy ten Kameruńczyk przyjdzie z Podbeskidzia?Oby Ci zagraniczni byli w miare na dobrym poziomie i aby umieli grać w piłke nie jak Adriono i Silvera
Dokladnie nie pamietam, ale silvera przyszedl sstrzelil bramke na meczu z craxa chyba i odszedl jakos tak
to dlaczego "nie umiał" jak strzelal ~?
Ciekawe czy ten Kameruńczyk przyjdzie z Podbeskidzia?Oby Ci zagraniczni byli w miare na dobrym poziomie i aby umieli grać w piłke nie jak Adriono i Silvera
Dokladnie nie pamietam, ale silvera przyszedl sstrzelil bramke na meczu z craxa chyba i odszedl jakos tak
to dlaczego "nie umiał" jak strzelal ~?
Taka to i ja bym strzelil, z 2-3 metrow do pustej bramki przy czym Cabaj byl faulowany przez bodajze Milara.
Napisales to "jak strzelal jakby to bylo nie wiem ile bramek a przeciez to byla jedna, fartowna bramka
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.