Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 29/06/2005 22:35
Zauwazyliscie ze ostanio jak zaczely sie transfery to wokol w necie czy w gazecie pisze ze Pogon CHCE lub CHCIALA zatrudnic tego czy tamtego,ale to zawsze wychodzi choc nie zawsze po fakcie zatrudnienia danej osoby do innego kluby no i wtedy sie zaczyna pisanie :chcielismy zatrudnic tego czy tamtego ale nas ubiegl kto inny.A wiec to jest tylko takie piepszenie(nie wiem co ma to na celu wskurac)i zaczyna mnie to wqurwiac bo nic sie u nas jesli chodzi o wzmocnienia NIC SIE NIE DZIEJE !!!
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 29/06/2005 23:12
Tak troche mi sie dziko zrobiło jak w przeglądzie jest tabelka (przychodzą , odchodzą) wszystkie kluby mają conajmniej kilku zawodników że przychodzą a my mam do cholery tylko odchodzą , + że jak Liczka będzie trenerem w Pogoni to przyjdzie może Vidliczka i Marcel Liczka
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 29/06/2005 23:50
Dowiedziałem sie czegoś nowego gadałem z ziomkiem z lecha co prowadzi stronke www.lechpoznan.pl i gadał on niedawno z Michniewiczem i powiedział że był zainteresowany jakimś 23 letnim obrońcom z brazyli ale ptak go uprzedził i śćiągnął do siebie .
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 30/06/2005 02:22
Ciekawy felieton o Liczce na strone wisły hahah - jedna rzecz jest nie zmiennie żenująca w krakowie... sposób w jaki oni rozstją się z trenerami. Pan Cupiał jeżeli chodzi o trenereów nie ma jaj najzwyczajniej w świecie..., a tak ogólnie to mam wrażenie że w Wiśle już długo nie będzie dobrze, przytrafiła im się tragiczna karta w historii - Kasperczak... po nim już nikt nie będzie dobrym terenerem,... na każdego będą psioczyć i wiecznie będzie krzywa atmosfera w klubie. Coś mi się wydaje że może to skończy się tak samo jak skończył się Widzew, ŁKS, Polonia itd najpierw siada atmosfera, pózniej chęci, a na koniec wyniki.
PS. Po obejżeniu finału Pucharu Konfederacji, tylko jedno ciśnie się... O JA PIE.....LE - marzy mi się żeby dwóch brazylijczyków na jesień grało 30% tego co ich reprezentanci.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 30/06/2005 09:34
Ktoś pisał o Vlastimilu Vidliczce. Według mnie nie ma sensu płacić za jego transfer definitywny 400 tys.Euro - tyle Zlin zapisał w kontrakcie, tego wypożyczenia do Wisły. Jego poziom sportowy, też nie jest jakiś niesamowity, poprostu solidny kopacz, a za te pieniądze znajdziemy kogoś innego i może lepszego...
Ciekawy felieton o Liczce na strone wisły hahah - jedna rzecz jest nie zmiennie żenująca w krakowie... sposób w jaki oni rozstją się z trenerami. Pan Cupiał jeżeli chodzi o trenereów nie ma jaj najzwyczajniej w świecie..., a tak ogólnie to mam wrażenie że w Wiśle już długo nie będzie dobrze, przytrafiła im się tragiczna karta w historii - Kasperczak... po nim już nikt nie będzie dobrym terenerem,... na każdego będą psioczyć i wiecznie będzie krzywa atmosfera w klubie. Coś mi się wydaje że może to skończy się tak samo jak skończył się Widzew, ŁKS, Polonia itd najpierw siada atmosfera, pózniej chęci, a na koniec wyniki.
PS. Po obejżeniu finału Pucharu Konfederacji, tylko jedno ciśnie się... O JA PIE.....LE - marzy mi się żeby dwóch brazylijczyków na jesień grało 30% tego co ich reprezentanci.
Moim skromnym zdaniem w Krakowie koncza sie pieniadze
A jezeli chodzi o Brazylie to co wczoraj zobaczylem to byla Magia Futbolu poprostu niemam slow
Liczka i Panik w Pogoni? Molziwe. Dzisiaj w PS pisze, ze jak ten pierwszy podpisze kontrakt, to wezmie ze soba drugiego jako asystena. Tylko zastanawia mnie jedno: Co Ptak widzi w czeskiej szkole? Naturalnie sa trenerzy z Czech, ktorzy cos osiagneli, ale umowmy sie, ze Liczka i Panik sa tam traktowani jako sredniacy. Jezeli Ptaka stac na utrzymanie dwoch trenerow, to czemu nie wydal kasy wczesniej i nie zatrudnil Wdowczyka?
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 30/06/2005 10:39
Nie czytałem dziś jeszcze przeglądu sport. ale we wczorajszym napisali, ze Divecky ma odejść do Lecha.
Wszyscy sie wzmacniają znanymi zawodnikami a my szukamy jakis emerytów z Ameryki Płd.
Oj coś boję sie o nasze miejsce w czołówce tabeli .
Obym się mylił.
[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.