No własnie.Obejrzyjcie fotogalerie z meczu Pogoń-Wisła.Co mi się rzuciło w oczy, to że po bramkach dla Nas cała ławka się cieszy, tylko jeden gośc(Pernis) w tle stoi zasmucony i chyba wielce obrażony.Pewnie myślał że grając non stop w Dundee,po przyjściu do "ogórkowej" ligi polskiej "plac" będzie miał z miejsca. A tu zonk. I dobrze, bo Radek pokazuje(pokazał) że zasługuje na grę
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 21/09/2012 23:20
I się pomylili, to tylko pokazuje że nie ma co płakać za wczasu Wydaje mi się że klub wychodzi na prostą. Z większą kasą w najbliższej przyszłości powinni sie porozgladać za młodymi (do 25 lat) dobrymi piłkarzami z Polski (tacy na których trzeba coś wydać) dla mnie na lewą obrone Mateusz Matras.
No Lucasa Moury nie kupimy A większość 18-19 latków( utalentowanych) w Polsce to gracze Legii, Wisły, Lecha, wątpię żeby ich sprzedali skoro nie chcą nawet zachodnim klubom, bądźmy realistami. Ale w regionie można się za takimi rozglądać. Mój typ nie odnosi się do mojej wizji polityki transferowej "długofalowej wizji klubu" tylko teraźniejszymi problemami na tę pozycję.
decyzja trenera o szybkie rozgrzewce, bo bylo zagrozenie, ze pierwszy bramkarz nie bedzie mogl kontynuować gry. Normalne zachowanie drugiego bramkarza...
Wygląda na wielce obrażonego. W ogóle nie rozmawia z drużyną, marudzi jak komuś nie wyjdzie strzał i coś tam pod nosem szepcze, gdy reszta się śmieje z tego . Poza tym do niektórych piłek w ogóle nawet nie rusza. Często chamsko wybija piłki zamiast podać do grupy która ma strzały na bramkę to wypierdala na oślep. Czasami pogada coś tam z trenerem bramkarzy ale to też rzadko i nie zbyt obficie. Ogólnie taki trochę odludek, jakby tu siedział za kare,tak jak to widzę. po jego minie i zachowaniu. Zresztą chyba jak jedyny nie wstał z ławki po bramkach (Pogoń-Wisła) . Pewnie panisko myślało , że ma tu 1 skład z urzędu, a tu Radek jak na razie bije go na głowe. Oby Smolny nic nie mieszał...
Jak Radek w drugiej połowie w meczu z Wisłą leżał w polu karnym to hiena raz dwa przyleciała z nadzieją że wejdzie. A niech spierdala.
decyzja trenera o szybkie rozgrzewce, bo bylo zagrozenie, ze pierwszy bramkarz nie bedzie mogl kontynuować gry. Normalne zachowanie drugiego bramkarza...
Nie chodzi o to że wstał z ławki i rozgrzewał się, tylko że poleciał w pole karne pytać czy Radek będzie schodził, a od tego to raczej jest masażysta/trener/kierownik. Być może punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, a ja nie ukrywam że jestem do niego uprzedzony widząc jego fochy podczas meczu.
Obrońca Michał Koj przebywa na testach w Pogoni Szczecin.
Koj ostatnie dwa sezony spędził w młodzieżowym zespole Panathinaïkós AÓ. Gra na pozycji środkowego obrońcy. Był także powoływany do reprezentacji Polski U-17.
Widział ktoś tego grajka w akcji?
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
nie rozwiązali umów, to trenują indywidualnie na obiektach Pogoni.
A do kiedy mają kontrakty?
Klatt ma do 30 czerwca 2013
Kucharski miał do 30 czerwca 2012 z opcją przedłużenia na kolejny rok ale nie wiem na jakiej zasadzie te przedłużenie było skoro w sierpniu go odesłali do rezerw wiec tak jak Klatt ma ważny kontrakt do 30 czerwca 2013
To dobre info na Legie Zwoliński i gitara, a na ławke z ME chłopaka jakiegoś.
Wiadomo ile będzie się leczył Donald?
Nie ma szans;p Zagramy znowu ustawieniem 4-6 jak na Widzewie. Tam się udało ale wątpie w sukces gry bez napastnika z Legią ;] Zobaczymy jeszcze kupa czasu.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.