Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 07/09/2012 01:29
Zgodnie z zacytowanymi przepisami, wystarczy zacząć się uczyć w gimnazjum czy podstawówce, aby okienko transferowe nie obowiązywało. Murzynek na pewno nie ma skończonej naszej szkoły, to go poślą do jakiegoś gimnazjum dla dorosłych w Szczecinie i sprawa załatwiona. Oby nie
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 08/09/2012 12:04
Ha... kiedy Smolny ostatnio sprzedał jakiegoś zawodnika? U nas się tylko zatrudnia niewypały i potem rozwiązuje z nimi kontrakty. Zresztą ten Nwaogu wygląda jakby miał bardziej przekręcony licznik niż Traore więc nie wiem na ch. nam kolejny taki wynalazek.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 10/09/2012 11:04
Jeżeli nie zacznę grać w ekstraklasie, najpóźniej zimą chce odejść z Pogoni - stwierdzenie reprezentanta Estonii, Sergeia Mošnikova można przeczytać w dzisiejszym Przeglądzie Sportowym.
- Nie słyszałem, żeby Mošnikov chciał od nas odejść, jeżeli jest jednak taka jego wola, nie będę go na siłę trzymał w klubie - powiedział wiceprezes Pogoni Grzegorz Smolny.
Perspektywczny może i nie jest ale i tak jest najlepszy na boisku, takie są fakty. Mosnikov ma poprostu pecha, że środek pola to u nas teoretycznie mocno obsadzona pozycja, bo ma przed sobą Ediego, Ake i zapewne nawet Ławe z czym akurat się nie zgodze :p Ja i tak dałbym mu szansę ale co ja tam wiem.
Edi może i jest najlepszy na boisku ale tak do około 60 - 70 minuty, potem to już po prostu nie ma sił na bieganie i w końcówkach jednak częściej przydarzają mu się niecelne zagrania. Jak dla mnie mógłby być zmieniany (i tu byłaby szansa dla Mosnikova) a nie na siłę trzymany na boisku, tym bardziej że perspektywiczny nie jest i niebawem kończy karierę.
A Pernisz to raczej osłabienie [ budżetu] Ci co go obserwują na ławce lub mieli okazje widzieć trening 1 zespołu zapewne wiedzą co mam na mysli..
czy mozesz rozwinac ta mysl? jestem za granica i nie bywam na treningach,a jestem ciekawy co masz na mysli, czy brak zaangazowania jest u niego widoczny podczas zajec?
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 12/13 - 21/09/2012 19:05
Wygląda na wielce obrażonego. W ogóle nie rozmawia z drużyną, marudzi jak komuś nie wyjdzie strzał i coś tam pod nosem szepcze, gdy reszta się śmieje z tego . Poza tym do niektórych piłek w ogóle nawet nie rusza. Często chamsko wybija piłki zamiast podać do grupy która ma strzały na bramkę to wypierdala na oślep. Czasami pogada coś tam z trenerem bramkarzy ale to też rzadko i nie zbyt obficie. Ogólnie taki trochę odludek, jakby tu siedział za kare,tak jak to widzę. po jego minie i zachowaniu. Zresztą chyba jak jedyny nie wstał z ławki po bramkach (Pogoń-Wisła) . Pewnie panisko myślało , że ma tu 1 skład z urzędu, a tu Radek jak na razie bije go na głowe. Oby Smolny nic nie mieszał...
Wygląda na wielce obrażonego. W ogóle nie rozmawia z drużyną, marudzi jak komuś nie wyjdzie strzał i coś tam pod nosem szepcze, gdy reszta się śmieje z tego . Poza tym do niektórych piłek w ogóle nawet nie rusza. Często chamsko wybija piłki zamiast podać do grupy która ma strzały na bramkę to wypierdala na oślep. Czasami pogada coś tam z trenerem bramkarzy ale to też rzadko i nie zbyt obficie. Ogólnie taki trochę odludek, jakby tu siedział za kare,tak jak to widzę. po jego minie i zachowaniu. Zresztą chyba jak jedyny nie wstał z ławki po bramkach (Pogoń-Wisła) . Pewnie panisko myślało , że ma tu 1 skład z urzędu, a tu Radek jak na razie bije go na głowe. Oby Smolny nic nie mieszał...
Jak Radek w drugiej połowie w meczu z Wisłą leżał w polu karnym to hiena raz dwa przyleciała z nadzieją że wejdzie. A niech spierdala.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.