Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 28/06/2005 12:51
Cilinsek z pewnością by się przydał. Klasowy obrońca, może grać na każdej pozycji w obronie - w większości przypadków gdy go widziałem rozgrywał bardzo dobry mecz (poza rewanżowym meczem finału PP w Lubinie, gdzie grał tragicznie). Problem w tym, że pochodzi z Serbii, która jak wiadomo nie jest krajem należącym do UE.
Dudzińskiego także możnaby przetestować, ponoć ciekawy napastnik.
Liberda by nas wzmocnił, jest lepszy od Peskovicia, ale nie na tyle aby robić kolejną zmianę.
Kaczmarczyk ma już najlepsze lata za sobą, a Boret grał w Groclinie katastrofalnie.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 28/06/2005 13:46
Kaczmarczyk przydałby się parę lat temu, teraz już lepiej dać mu spokój. Liberda to jeden z lepszych bramkarzy w Polsce - każdy klub by go chciał. Cilinisek jest naprawdę niezły przydałby się na pewno, a Boret to chyba jakiś żart...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 28/06/2005 16:43
Niehc sie wzmocnia trenerem takim jak Panik co poustawia dobrze zawodnikow na boisku a nie !!! chcecie kolejnych brazylijczykow nie wypalow?? a ty z tymi z groclinu to sie puknji glowke mamy Peskovica to starczy i wychownka Fabiniaka moze kurwa kumy Boruca i Majdana??
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej - 28/06/2005 16:54
nie ma co się chyba emocjonować tym, że Groclin czy inny klub rozwiązuje z kimś tam kontrakty, bo i tak "góra" założyła sobie, że ściągnie paru kanarinios i niestety(?) nic nie zmienimy tymi "podpowiedziami", czy Boret czy inny Beret jest dla nas za słaby czy nie i czy moglibyśmy go ściągnąć...
A co do wcześniej wspomnianych kanarinios, to jak taki przykładowy latynos będzie dawał z siebie max i będzie zapierdalał przez 90 minut, to ja nie mam nic przeciwko.
Tak off-topic, wg. mnie skład na nowy sezon mógłby wyglądać tak:
Pesković - Matlak (ewentualnie jakiś solidny latynos), Julcimar, Magdoń, Michalski - Grzelak, Edi, Kaźmierczak, jakiś dobry, prawno-nożny kanarinios - Milar, Divecky (lub Batata)
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
gdzie jest ta Polskosc w Pogoni jak ty chcesz samych latynosow to moze niech ptak kupi jakisklub z Brazylji??a Polakow powsadzajmy do okregowy bo z tego co piszesz to sie tylko tak nadaja
Na początek wróce do trenera Carlosa Rabello (post z przed kilku dni) - więc to już nie aktualne zastanawiał się i w poniedziałek wieczorem został oficjalnie zaprezentowany jako trener innej dróżyny II ligi brazylijskej Clube Ituano.
A to inna wiadomość.
Z 24/06/2005
”Guaçuano może zostać liderem 3 grupy II ligi regionu Sao Paulo, jeśli pokona Palmeirinha w Porto Ferreira w tą sobote (dla zainteresowanych zremisowali 2-2 i tracą jeden punkt do lidera). ….. W składzie Mandi (potoczna nazwa klubu Atlético Guaçuano) wystąpi napastnik Mário (choć wydaje mi się że to pomocnik, w składach tej drużyny jest wymieniany jako 7 -8 zawodnik co sugeruje raczej środek pola) powracający z kontuzji. Piłkarz jest typowany do transferu do Pogoni Szczecin z Polski.”
W na innej stronie podobny tekst kończy się tak… ” Mário negocjuje z klubem z Europy i w najbliższym tygodniu może opuścić z żalem Mandi i udać się do Polski aby podpisać kontarkt z Pogonią Szczecin.
Zdaje sobie sprawe że nic nie podaje na temat piłkarza ale nie ma strony internetowej clubu Atletico Guaçuano i nigdzie na necie nie można znaleźć nic więcej na jego temat oprócz tego że w paru meczach zaliczał asysty. Jak ktoś znajdzie jego wiek stawiam pół litra
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.